WebinarJam Review (Utimate Platform Guide for 2022)

A webináriumok mára sok vállalat digitális marketingstratégiájának szerves részévé váltak.

Ha azonban a legtöbbet szeretné kihozni webináriumaiból, szüksége van egy webinárium-tárhelyre, amely segít a marketingben és a promócióban.

Az egyik legnagyobb név, ami eszembe jut, a WebinarJam.

Világszerte több mint 30 000 ember használja, a WebinarJam jelenleg az egyik legjobb webinárium szoftver a piacon.

A megalapozott döntés meghozatala érdekében itt található egy részletes WebinarJam áttekintés, a legszembetűnőbb előnyeivel és hátrányaival együtt.

Felelősség kizárása: Az alábbi linkek némelyikéért a társult vállalkozás ellenszolgáltatást kapok, önnek költség nélkül. Ez azonban az én elfogulatlan véleményem a WebinarJamról, amely szerintem a leghatékonyabb webinárium szoftver a piacon. A társult vállalkozással kapcsolatos teljes tájékoztatónkat az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatja el.

Mi az a WebinarJam?

A WebinarJam jelenleg az egyik legjobb webinárium-tárhely platform a piacon. Jelenleg több mint 30 000 felhasználó használja, és számuk növekszik.

Ez alapvetően egy online marketing eszköz, és számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, többek között:

 • Közvetlen közvetítés a YouTube Live-on
 • Biztonságos és jelszóval védett webinárium termek
 • Csevegés, felmérés és virtuális tábla lehetőségek állnak rendelkezésre
 • Nagymértékben testreszabható sablonok
 • Előre rögzített videó injektálási lehetőség (bemutatóhoz)
 • Fejlett adatkövetés és -elemzés
 • Automatikus webinárium felvétel
 • Legfeljebb hat társelőadó meghívását teszi lehetővé
 • Teljesen kompatibilis Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel
 • Kompatibilis olyan webböngészőkkel, mint a Chrome, Firefox, Edge és Internet Explorer
 • Beépített automatikus válaszadóval rendelkezik
 • HD minőségű videó és hang minimális késleltetéssel

A WebinarJam egy webinárium-platformot biztosít Önnek, ahol a legtöbbet hozhatja ki az ügyfelek bevonásával kapcsolatos kérdések és válaszok, személyes beszélgetések a kérdések tisztázására és élő csevegés formájában. A WebinarJam egyik legjobb része valószínűleg a webinárium-sablonok testreszabásának képessége.

Ezenkívül a WebinarJam segítségével a következőket is elvégezheti:

 • Webinárium regisztrációs oldalak létrehozása
 • Küldjön meghívókat és ajánlatokat a résztvevőknek.
 • Események és foglalkozások egyszerű ütemezése
 • Hasznos információk (adatelemzés)

Páratlan rugalmasságot, csúcstechnológiás precizitással párosulva garantál a legmegfizethetőbb árakon, ami megkülönbözteti a legtöbb versenytársától a piacon.

A WebinarJam áttekintésének fedőlapja

WebinarJam áttekintés.

A WebinarJam megfelel a ma elérhető legjobb webinárium-platformoknak.

Itt található az összes funkció lebontása:

1. Magas szintű automatizálás.

A WebinarJam segít automatizálni a webinárium teljes hosting folyamatát, beleértve az olyan kulcsfontosságú lépéseket, mint a regisztráció, a megerősítés, a nyomon követési e-mailek küldése a regisztrátoroknak/célközönségnek stb.

WebinarJam az automatizálási funkciókról

A legjobb az egészben az, hogy automatikusan regisztrálja a webináriumot. Még a visszajátszási oldalakat is önállóan kezeli, ami azt jelenti, hogy a visszajátszásokat automatikusan elküldheti a résztvevőknek.

Most már a webinárium tartalmára összpontosíthat, és arra, hogy mennyire lebilincselő lehet; A többiről valószínűleg a WebinarJam gondoskodik.

2. A kampányvezérlés kéznél.

Ha a WebinarJam beépített kiterjesztett ütemezés-kezelő eszközét használja, teljes mértékben Ön irányítja kampányát. Állítsa be menetrendjeit a szükséges időközönként, legyen az napi, heti, havi vagy éves.

Ráadásul a WebinarJam automatikusan beállítja az esemény helyi idejét a résztvevők alapján, hogy kiváló élményt nyújtson potenciális vásárlóinak.

3. Kommunikáció az esemény után.

Az esemény utáni kommunikáció az a hely, ahol a legtöbb vállalkozás elbukik. Lenyűgözte közönségét előadásával, és most a következő lépés az, hogy nyomon kövessük, bevonjuk őket, és ösztönözzük őket az utolsó lépés megtételére.

Esemény utáni kommunikáció

A WebinarJam az egyik legjobb webinárium-szoftver, ami az esemény utáni kommunikációt illeti.

Használja a logikai logikát, hogy elérje az összes potenciális érdeklődőt egy webinárium után.

A logikai logika használata valószínűleg a WebinarJam egyik legjobb funkciója.

Ez azon az elven működik, hogy ha A az ok, B az okozat.

Íme néhány példa a Boole-függvényre (a WebinarJam által említettek szerint):

Logikai funkciók WebinarJam

Nem csak, hogy a WebinarJam egy automatikus válaszadóval is rendelkezik, amely automatikusan válaszol az e-mailekre, és számos egyéb funkció mellett segít nyomon követni az összes regisztrátort közvetlenül a regisztrációs űrlap kitöltése után.

A WebinarJam segítségével az érdeklődőket az érdektelenektől is szegmentálhatja, és célzott kommunikációval összehangolt módon célozhatja meg őket. Ezzel nagymértékben javíthatja értékesítési konverziós számát.

4. Többnyelvűség.

A többnyelvű WebinarJam gondoskodik arról, hogy ne maradjon le az üzletről csak azért, mert célközönsége a határ rossz oldalán van.

A WebinarJam többnyelvű képességével nagyon hatékonyan bonthatja le az akadályokat. Lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt nyelvet, és egyetlen kattintással lefordítsa rá az összes ügyfél-oldalt. Igen, ez ilyen egyszerű!

A következő nyelvi lehetőségek közül választhat:

Többnyelvű webinárium hosting lehetőség

5. Robusztus adatelemzés.

Egy marketingeszköz hiányos robusztus adatelemző eszköz nélkül. A WebinarJam pedig ezen a részlegen sem vág le.

Teljes, korszerű, integrált és fejlettebb adatelemző eszközöket kínál, amelyeket egy webinárium platformon kaphat meg.

Adatelemző eszköz

A WebinarJam adatelemző eszközkészleteivel a mérőszámok széles skáláját elemezheti, beleértve az összes látogatót, regisztrációkat, a szobában tartózkodókat, ismétlődő nézeteket, kattintások számát és még sok mást.

Ezenkívül lehetővé teszi, hogy hasznosítható betekintést nyerjen az adatvezérelt eredményekből, és több időt és energiát fordítson azokra a potenciális ügyfelekre, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolnak, és kiszűrheti azokat, akik nem.

6. Regisztráció egy kattintással.

Célja, hogy a lehető legtöbb potenciális érdeklődőt ösztönözze, hogy regisztráljon a webináriumra. Ehhez gondoskodnia kell arról, hogy a regisztrációs folyamat a lehető legegyszerűbb legyen.

A WebinarJam egykattintásos regisztrációt kínál, hogy több regisztrálót vonzzon.

WebinarJam regisztráció egy kattintással

Egyszerűen küldjön egy „Kattintson a regisztrációhoz” üzenetet a teljes e-mail-listájára, és aki rákattint a linkre, azonnal feliratkozik a webináriumra.

Ily módon minden erőfeszítés nélkül hatékonyan konvertálhatja a „Kattintási arányt” a webináriumra való regisztráció konverziós arányává. Vonzó lehetőség a webináriumok látogatottságának növelésére, összehasonlítva az űrlapok kitöltésével, ami sokkal több időt vesz igénybe).

7. Egyszerű rendszergazdai konfiguráció.

A WebinarJam az egyik leggyorsabb és legsimább felügyeleti beállítást kínálja, amely megkönnyíti a felhasználók számára az indulást. A gyors és egyszerű „Quick Setup” funkcióval 30 másodperc alatt üzembe helyezheti.

Még a „Normál konfiguráció” sem tart tovább 5 percnél.

8. Univerzálisan kompatibilis… mindennel.

A WebinarJam segítségével soha többé nem kell aggódnia kompatibilitási problémák miatt.

Kompatibilis olyan platformokkal, mint a Windows, Mac és Linux, valamint számos böngészővel, például Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox és még sok más. Még a Skandináviában széles körben használt Operával is kompatibilis.

9. Kiterjedt harmadik fél integráció.

A WebinarJam néhány igen lenyűgöző funkciót kínál az automatizálás és a könnyű használat érdekében. Mindkettő lehetséges, mivel a WebinarJam képes integrálni számos eszközzel, beleértve az e-mail marketing eszközöket, a harmadik féltől származó CRM-et, a bevásárlókocsikat és még sok mást.

WebinarJam harmadik féltől származó integrációk

10. Rugalmas megosztási lehetőségek.

A WebinarJam segítségével nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit jeleníthet meg és oszthat meg.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

 • Annotációk beillesztése
 • Képernyő megosztása
 • Kép a képben
 • Szemtől szemben
 • Videó injekciók
 • Diavetítések
 • Felmérések és közvélemény-kutatások

Az egyik legfontosabb dolog a továbbfejlesztett vezérlés. Kiváló eszköz bárkinek vagy vállalkozásnak, aki az eladások és bevételek növelésére szeretné használni, ahol a valós idejű adatok a legfontosabbak.

WebinarJam árak.

A WebinarJam hihetetlenül rugalmas árazási terveket kínál, amelyek számos funkcióval rendelkeznek.

Három árazási tervet kap:

WebinarJam árképzési terv áttekintése

1. Az alapterv (kezdőknek).

Az első terv az „Alap” terv. Évente 479 dollárba kerül, évente számlázva, és a webináriumban kezdőknek a legmegfelelőbb.

Az alapterv a következőket tartalmazza:

 • Webináriumonként 3 előadó
 • Webináriumonként 500 résztvevő
 • Ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét 7 napján

2. A Pro-terv (szakembereknek).

A második terv a „Pro” terv. Ez a terv évi 783 dollárba kerül, ha évente számlázzák. Különösen tökéletes azoknak a szakembereknek, akik rendszeres webináriumokat tartanak.

A Pro terv a következőket tartalmazza:

 • Webináriumonként 4 előadó
 • Webináriumonként 1000 résztvevő
 • Ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét 7 napján

3. A Prémium terv (szakértőknek).

A harmadik terv a „Prémium” terv. A WebinarJam azt állítja, hogy ez a terv tízszer több lehetőséget, energiát és előnyöket kínál a felhasználóknak a másik két tervhez képest.

Ez a csomag évi 997 dollárba kerül, évente számlázva, és az egyik legdrágább csomag a piacon. Ez a terv azoknak a szakértőknek a megfelelő, akik kiváló szakmai ismeretekkel rendelkeznek a webináriumokról és azok felhasználásáról. Hatékonyan kiaknázhatják azokat a vállalkozások is, amelyek marketingjükben nagymértékben támaszkodnak a webináriumokra, és élvonalbeli eszközként is használhatók.

A prémium csomag a következőket tartalmazza:

 • Webináriumonként 6 előadó
 • Webináriumonként 5000 résztvevő
 • Ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét 7 napján

A WebinarJam 100%-ban kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál mindhárom csomagra.

Webinar Jam Pros.

A WebinarJam néhány legszembetűnőbb előnyei a következők:

 • Nagyon könnyen használható, intuitív felhasználói felülettel.
 • Az „Alap” csomagot a piacon a legalacsonyabb árakon kínáljuk.
 • Teljesen integrálva több oktatóvideóval, hogy mélyreható segítséget nyújtson a felhasználóknak.
 • A hét minden napján 24 órában elérhető élő ügyfélszolgálat, amely további költségek nélkül chat-támogatást is tartalmaz.
 • Automatikusan rögzít minden webináriumot.
 • Rugalmas és dinamikus elrendezésvezérlést kínál, amely optimalizálja a képernyőt.
 • Teljesen kompatibilis számos operációs rendszerrel (Windows, Linux, Mac) és webböngészővel (Chrome, Firefox, Edge).
 • Nagymértékben testreszabható nyitóoldal-sablonokat biztosít bizonyos webináriumokhoz.
 • Lehetőséget biztosít nyilvános és privát üzenetek küldésére a webinárium résztvevőinek.
 • Az előre feltöltött videókat zökkenőmentesen építse be webináriumába.
 • HD kijelző (kristálytiszta olvashatóság).
 • Rendkívül rugalmas (lehetővé teszi az előadók számára rajzok, piszkozatok, geometriai formák, szövegek, színek, betűtípusok és még sok más használatát).
 • Egy elképesztő vizuális szerkesztőt kínál, a PageJam motort, amely könnyedén testreszabhatja a professzionálisan megtervezett regisztrációs oldalak könyvtárát.
 • Könnyűvé teszi a webináriumokra való regisztrációt.
 • Integrálható a legjobb CRM-, e-mail- és bevásárlókosár-alkalmazásokkal, mint például a Zapier, MailChimp, Drip, iContact, Kartra stb.
 • Beépített automatikus válasz- és ütemezés-kezelő eszköz.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Több nyelven is képes kommunikálni.
 • A közösségi hálózatok (Facebook, Twitter és egyebek) hatékony integrációja.
 • Zökkenőmentes integráció számos e-mail szolgáltatóval, mint például a Gmail, a Hotmail és a Yahoo!
 • Egyedülálló képességgel rendelkezik, hogy SMS-t és hangüzeneteket küldjön figyelmeztetésként a regisztrált résztvevőknek közvetlenül a webinárium kezdete előtt.
 • Lehetővé teszi a webkamerák, a képernyőmegosztás és az előre rögzített videók egyszerű kombinálását egyetlen webináriumban.

A WebinarJam a részletekre való odafigyelése, az ügyfélközpontú megközelítés és a könnyű használat segített abban, hogy kitűnjön sok más webinárium-tárhely platform közül.

Az ajánlások és vélemények pedig tanúsítják minden lenyűgöző tulajdonságát és tulajdonságát.

WebinarJam csillagos értékelések

A WebinarJam hátrányai.

A WebinarJam jelenleg az egyik legmegbízhatóbb webinárium a piacon. Azonban nem mentes a hátrányaitól.

Itt van néhány közülük:

 • A „Prémium” csomag magas árat kínál, és szakértőknek és szakembereknek készült.
 • Ritka esetekben a késés élő videó streamelése közben
 • A felmérés adatai nem tudják nyomon követni, hogy melyik résztvevő melyik lehetőségre kattintott
 • Megjeleníti a „Reconnect – Connectivity Issues” gombot, néha még akkor is, ha a kapcsolat kiváló

A WebinarJam-re vonatkozó panaszok nagyon ritkán fordultak elő, ami tovább erősítette a hírnevét, mint az egyik legjobb webinárium-tárhely platform.

Próbáld ki a WebinarJam-et

Felelősség kizárása: Az alábbi linkek némelyikéért a társult vállalkozás ellenszolgáltatást kapok, önnek költség nélkül. Ez azonban az én elfogulatlan véleményem a WebinarJamról, amely szerintem a leghatékonyabb webinárium szoftver a piacon. A társult vállalkozással kapcsolatos teljes tájékoztatónkat az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatja el.

Milyen WebinarJam alternatívák vannak?

Ha még mindig vannak kérdései, és még nem merült ki teljesen a WebinarJam használata a következő webinárium megrendezésére, íme néhány alternatíva az Ön számára. Mint ilyen, számos alternatíva létezik a WebinarJam számára.

Íme néhány olyan platform, amelyek vetekedhetnek a WebinarJam-mal:

1. EverWebinar.

Webinar Jam Alternatív EverWebinar

A 2015-ben indult EverWebinar egy hatékony szoftvereszköz és webinárium-platform, amely az üzleti automatizálásra összpontosít. Kiválóan alkalmas örökzöld webináriumok lebonyolítására, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Előnyök:

 • Előre tervezett nyitóoldalak a maximális regisztráció érdekében.
 • Sima és egyszerű beállítás.
 • Beépített fejlett programozási rendszerrel érkezik.
 • Integrált fejlett szimulációs eszközök a konverziók növelésére.
 • Zökkenőmentes integrációt biztosít a MailChimp, GetResponse, Kartra és sok más marketingeszközzel.
 • 100 dollár kedvezmény regisztrációkor.
 • Partnerprogram felajánlása.
 • Integrált élő chat-szimulátor.
 • Beépített automatikus válaszadási képesség.
 • Speciális adatelemzést kínál az ügyfelek tájékoztatásának javítása érdekében.

Hátrányok:

 • Hiányzik a Facebook Live és a YouTube Live integrációja
 • Volt néhány panasz az élő webinárium funkcióval kapcsolatban.
 • Nehéz lehet az EverWebinar segítségével automatizált kampányok létrehozása.

Árak:

Az EverWebinar átalánydíja évi 597 dollár.

2. Kattintson a Találkozó elemre.

Alternatív WebinarJam ClickMeeting

A ClickMeeting egy böngészőalapú webinárium szoftverplatform, amely audio- és videóalapú webináriumokat kínál. Ezenkívül a funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a várótermet napirenddel, az automatizált webináriumokat, a felület testreszabását és még sok mást.

Előnyök:

 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bevételt szerezzenek webináriumaikkal.
 • Intuitív és könnyen használható felhasználói felület.
 • Integráció a Facebook és a YouTube Live szolgáltatással.
 • Lehetővé teszi a közvélemény-kutatások és felmérések integrálását.
 • Hozzáférés a táblákhoz az ötletek megkönnyítése érdekében.

Hátrányok:

 • Néha csatlakozási problémákat okozhat.
 • A képernyő megosztása némi fejlesztéssel járhat.
 • Az ügyfélszolgálat nem olyan lenyűgöző, mint a WebinarJam vagy más webinárium-platformok ezen a listán.

Árak:

A platformot 30 napig ingyenesen használhatja legfeljebb 25 résztvevő számára.

Ezt követően a második terv havi 25 dollárba kerül, évente számlázva. A harmadik terv havi 40 dollárba kerül, ha évente számlázzák.

Nagyfokú testreszabhatóságot és méretezhetőséget igénylő igények esetén kérhet egyedi árajánlatot egy személyre szabottabb tervhez.

3. Demio.

Demio borító

Az egyik legjobb webinárium platform jelenleg a piacon, a Demio egyszerű, letöltés nélküli webinárium élményt kínál közönségének. Rengeteg marketingeszközt kínál a felhasználóknak a legjobb eredmények elérése érdekében, és a legalkalmasabb élő eseményekhez és marketingkampányokhoz.

Előnyök:

 • Könnyen használható, intuitív felhasználói felülettel.
 • Nincs szükség letöltésre (on-the-go online platform).
 • Harmadik fél platformintegrációinak széles skálája, mint például a Zapier.
 • 24 órás ügyfélszolgálat (élő csevegés elérhető).
 • Beépített adatelemző eszköz.
 • Korlátlan számú webinárium és felvétel 100 felvételhez.
 • 14 napos ingyenes próbaverzió legfeljebb 25 fős szoba méretéhez.

Hátrányok:

 • Az árazási tervekből hiányzik a változatosság.
 • Csatlakozási problémái lehetnek.

Árak:

A „kezdő” terv havi 34 dollárba kerül, ha évente fizetik. A „növekedési” terv havi 69 USD, amelyet évente fizetnek, az „üzleti” terv pedig 163 USD havonta. Az éves előfizetés 30%-át takaríthatja meg.

4. EasyWebinar.

WebinarJam alternatív EasyWebinar

Az EasyWebinarnak több mint 6 millió résztvevője van, és lényegében egy teljes webinárium-csomag, amely HD minőségben, késleltetésmentes streamelést és képernyőmegosztást tud végrehajtani akár 4 személlyel.

Előnyök:

 • Minden az egyben, élő, állandó automatizált webinárium platform.
 • Az API-integrációk széles skáláját kínálja.
 • 14 napos ingyenes próbaverzió.
 • Több mint 15 nyelven nyújt ügyfélszolgálatot.
 • Rendkívül hatékony ügyfélszolgálat, a nap 24 órájában, a hét 7 napján (élő csevegési lehetőség).
 • Webináriumok ütemezését kínálja.
 • Speciális adatelemzés.
 • Több előadó is megengedett (HD képernyőmegosztás).

Hátrányok:

 • A beállítás nehéz lehet egy kezdő számára.
 • Csatlakozási problémák léphetnek fel.

Árak:

A „Standard” csomag havi 78 USD-ba kerül, a „Pro” csomag havi 129 USD, a „Vállalati” csomag pedig 499 USD havonta. Az EasyWebinar segítségével 3 hónapos ingyenes időszakot is kap, de csak éves számlázás esetén.

5. GoToWebinar.

GoToWebinar webinárium hosting platform

A GoToWebinar egy népszerű webinárium-platform, amely igény szerint képes rögzített webináriumok leadására. A ma elérhető egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb webinárium-platformként ismert.

Előnyök:

 • Rugalmas ütemezést biztosít.
 • Magas szintű testreszabhatóság a márkaépítéshez (saját logók hozzáadhatók, sablonok testreszabhatók stb.)
 • Könnyen használható webinárium platform.
 • HD minőségű hang és videó.
 • Kiváló felmérési funkció.
 • 7 napos ingyenes próbaverzió (akár 100 résztvevővel).
 • Kiváló harmadik féltől származó integrációk.
 • Beépített adatelemző eszköz minden tervhez.

Hátrányok:

 • Az egyik legdrágább szoftvereszköz.

Árak:

A „Kezdő” csomag havi 89 dollárba, a „Pro” csomag havi 199 dollárba, a „Plusz” csomag havi 429 dollárba kerül. A legjobb az egészben, hogy 20%-ot takaríthat meg az éves előfizetés árán.

Emellett rendkívül személyre szabott és személyre szabott „Vállalati” tervet is kínálnak, amely akár 5000 webinárium résztvevőjét is lehetővé teszi.

Felelősség kizárása: Az alábbi linkek némelyikéért a társult vállalkozás ellenszolgáltatást kapok, önnek költség nélkül. Ez azonban az én elfogulatlan véleményem a WebinarJamról, amely szerintem a leghatékonyabb webinárium szoftver a piacon. A társult vállalkozással kapcsolatos teljes tájékoztatónkat az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatja el.

Hogyan kezdjük el a WebinarJam használatát?

A WebinarJam használatának megkezdése meglehetősen egyszerű.

A jó hír az, hogy a WebinarJam jelenleg egy olyan ajánlatot futtat, amely lehetővé teszi a WebinarJam használatának megkezdését a 14 napos próbaverzióhoz mindössze 1 dollárért.

Ezek a lépések a beállításához.

Először kattintson a „Regisztráció” lehetőségre a webhely jobb felső sarkában.

WebinarJam regisztráció

A rendszer átirányítja az árképzési tervekhez.

Most ki kell választania a tervet, meg kell adnia fiókja adatait, és végül a kártya adatait.

Fióklétrehozó webinárium

Mivel 60 napos ingyenes próbaidőszakot kap, egyelőre semmit nem vonunk le a fiókjából.

Most, amikor először jelentkezik be új felhasználóként, a rendszer átirányítja egy oldalra, ahol letöltheti a szoftvert. Töltse le a WebinarJam beépülő modult, és kövesse az összes utasítást (lásd alább).

A Google Chrome a leginkább támogatott webböngésző, ha webináriumot kíván rendezni a WebinarJam segítségével. Használhatja a Firefoxot is, de a Chrome a legjobb megoldás.

Ezenkívül a prezentáció során mindig használja személyi számítógépét vagy asztali számítógépét a legjobb eredmény érdekében, mert:

 • Bár a mobiltelefonok óriási memóriakapacitással rendelkeznek, előfordulhat, hogy az élő videó közvetítés közben késést tapasztal
 • A videó minősége is befolyásolható, és ezt a legjobb elkerülni webináriumok alkalmával.
 • Az asztali vagy számítógépes közvetítés segíthet a vezérlők jobb használatában, és élvezheti a szavazásokat, a szavazásokat és a személyes kapcsolatokat.

Ezután kövesse az alábbi lépéseket az egyszerű beállítás érdekében:

Rajt:

Jelentkezzen be WebinarJam fiókjába, lépjen a „Saját webináriumok” oldalra.

Az „Indulásra kész” részben kattintson a „Saját linkek” elemre.

A WebinarJam bemutatása

Teendők és kerülendők:

 1. Kerülje a program futtatását olyan PC-n vagy asztali számítógépen, ahol kevés a memória.
 2. A maximális sebesség elérése érdekében célszerű memóriát felszabadítani, mielőtt webináriumot futtatna a WebinarJam rendszeren.
 3. Kerülje a nagy sávszélességű műsorok, például a Netflix futtatását a webináriummal egy időben.
 4. Fenntartani a nagy sebességű internetkapcsolatot. A legjobb, ha gondoskodik arról, hogy más eszközök ne legyenek csatlakoztatva, mivel minden elérhető sávszélességre szüksége lesz, ha kiváló minőségű, valós idejű streamelést szeretne.
 5. Győződjön meg arról, hogy az összes többi lapot és böngészőt bezárta.

Tesztek:

Nem szeretne webináriumot indítani, és utána rájönni, hogy elfelejtette összekapcsolni a hangot és a videót. Érdemes az első alkalommal óvatosnak lenni.

Feltétlenül tesztelje mikrofonjait, és ízlése szerint módosítsa a beállításokat.

Mikrofonteszt webinárium

Itt megerősítjük, hogy biztonsági másolatot készített a használathoz szükséges beállításokról.

Teszt videós megerősítő webinárium

Belép a szobába:

Ezután kattintson a „Belépés a szobába” lehetőségre a jobb felső sarokban, és már mehet is.

A kezdéshez egyszerűen kattintson az „Igen” gombra, amikor a rendszer megkérdezi: „Indítja az eseményt?”

Indítsa el élő webináriumát

Kérjük, hagyjon 40 másodperc és 1 perc közötti késleltetési időt, hogy a szoftver minden résztvevő számára teljes mértékben betöltődjön.

Ezt követően életben leszel, és készen állsz az indulásra.

Összegzés.

A WebinarJam kiválóságáról számos lenyűgöző funkció, valamint jelentős számú pozitív vélemény és elragadtatott online felhasználók tanúskodnak.

Ezenkívül a WebinarJam elegendő beépített, lépésről lépésre oktatóvideót kínál, amelyek végigvezetik Önt az úton, és segítenek a webinárium lebonyolításában, még akkor is, ha Ön kezdő.

Tele van olyan attribútumokkal, amelyek nagyon hatékonyan használhatók kis-, közép- és nagyvállalkozások számára. Ezenkívül a WebinarJam modern és fejlett ügyfél-elköteleződési és -elköteleződési funkciókat kínál, így nagyszerűen kiegészíti erőfeszítéseit, ha az a cél, hogy növelje az értékesítést és bevételt generáljon webináriumaival.

A legjobb az egészben az, hogy 60 napos ingyenes próbaverziót kap, amely segít eldönteni, hogy ez az, amit keres, vagy sem.