Podbean Review 2022: Árak, szolgáltatások és összehasonlítások

Nézzük meg részletesen a Podbean összes fő funkcióját, és azt, hogy mi teszi az egyik legjobb podcast hosting platformot.

A csutka általános leírása.

A Podbean egy könnyen használható podcast hosting platform, amely a podcastokhoz szükséges összes podcast eszközt és szolgáltatást kínálja, a podcast elindításától a promócióig és a bevételszerzésig. A delaware-i Wilmingtonban található, és 2006-ban kezdett podcast hosting szolgáltatásokat kínálni.

Borítókép: Podbean

A Podbean ingyenes és fizetős csomagokkal rendelkezik, amelyek fejlett funkciókat és több tárhelyet tartalmaznak. Tartalmaz egy podcast alkalmazást is, amely lehetővé teszi a podcastok élő közvetítését, rögzítését és közzétételét bárhonnan.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk olyan kapcsolt linkeket tartalmaz, amelyeken kis jutalékot kaphatok ingyenesen, ha úgy dönt, hogy fizetett csomagot vásárol. Teljes leányvállalati nyilatkozatomat az adatvédelmi szabályzatomban olvashatja.

Íme egy gyors áttekintés a platform főbb funkcióiról:

 • Könnyű podcast közzététel
 • Korlátlan tárhely
 • Ingyenes weboldal
 • Minden cél podcast terjesztés
 • Teljes statisztika
 • Reklám és bevételszerzés
 • Élő közvetítés
 • App iPhone / Android számára
 • És több.

Az eszköz bármilyen méretű és nemű podcaster számára alkalmas. A mai napig több mint 550 000 podcasternek nyújt segítséget, és több mint 10 100 000 epizódnak ad otthont.

Podbean statisztikák

A Podbean azt is lehetővé teszi, hogy podcastjait tetszőleges számú harmadik fél platformján tegye közzé, beleértve az Apple Podcastokat, a Spotify-t, a Google Podcastot stb. Ezek a platformok az eredeti podcast-szolgáltatóhoz, azaz a Podbeanhez kapcsolják és irányítják a közönséget.

Ha szeretné látni, hogy a Podbean hogyan viszonyul más podcast-tárhely-platformokhoz, tekintse meg háromszempontú áttekintésemet itt.

Mielőtt belemerülnénk a funkcióiba, nézzük meg, hogyan kezdjük el a podcast eszközzel.

Hogyan kezdjük?

Ha még nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát a Podbean mellett, ingyenes csomagot kínál, és lehetővé teszi, hogy hitelkártyaadatai megadása nélkül is regisztráljon.

Lehetősége van az „Új podcast létrehozása” vagy a „Meglévő podcast importálása” lehetőségre, amint regisztrál.

Üdvözöljük Podbean

Miután rákattintott az „Új podcast létrehozása” lehetőségre, meg kell adnia az alapvető információkat, és röviden ismertetnie kell podcastját.

podcast részletei

Kattintson a „Frissítési beállítások” gombra a módosítások mentéséhez.

A következő lépés egy audio-/videofájl feltöltése, az epizódinformációk létrehozása, valamint az epizód közzététele vagy ütemezése.

Kattintson az „Új epizód” lehetőségre a vezérlőpulton, vagy lépjen az „Epizód >> Epizódlista” lehetőségre a bal szélső navigációs sávon.

Podcast epizódok feltöltése

Szerkessze az epizód címét, leírását és töltsön fel grafikát, ha szükséges. Ezután válassza a „Közzététel” lehetőséget az epizód végleges elindításához (vagy ütemezéséhez / vázlat mentéséhez).

podbean poszt podcast

Most egy podcast webhelyen kell terjesztenie műsorát.

Nyissa meg a „Terjesztés >> Podcast webhely” lehetőséget, hogy létrehozza webhelyét közvetlenül a vezérlőpultról. Számos ingyenes és fizetős téma közül választhat a weboldal gyors létrehozásához.

podbean weboldal témái

Testreszabhatja a különféle elemeket, beleértve a fejléc képét, a téma színét és egyebeket.

Podbean: a webhely testreszabása

Epizódjait beágyazhatja meglévő webhelyekre, megoszthatja azokat közösségi média platformokon, vagy terjesztheti harmadik fél platformjain, például az iTuneson.

Ezeket az útmutatókat tekintheti meg:

 • A „Podcast elküldése a könyvtárakhoz” lehetőséghez.
 • A „podcast megosztása a közösségi hálózatokon”.

Podbean: legfontosabb jellemzők.

Íme a Podbean funkciói, amelyekkel részletesen foglalkozunk:

 1. Egyszerű és ütemezett postázás.
 2. Mobil közzététel (Podbean alkalmazás).
 3. Professzionális weboldal.
 4. Beágyazható lejátszó.
 5. Podcast terjesztés.
 6. Korlátlan tárhely.
 7. Lehetőségek a közösségi hálózatokon való megosztásra.
 8. Átfogó statisztika.
 9. Bevételszerzés.
 10. SEO funkciók.
 11. E-mail integráció
 12. Élő közvetítés.
 13. Amazon Alexa.
 14. Videó podcast támogatás.
 15. Pénzvisszafizetési garancia.

Kezdetnek a Podbean egy lépésről lépésre haladó folyamatot kínál, amely hasznos a kezdőknek, és a vezérlőpult is könnyen használható.

1. Egyszerű és ütemezett közzététel.

Nincs tanulási görbe, mivel a Podbean intuitív kezelőfelülete megkönnyíti a podcast közzétételét néhány kattintással. Legfeljebb 20 percet vesz igénybe Podbean-fiókjának beállítása, és könnyedén navigálhat egyik lépésről a másikra.

Csak adja meg alapvető fiókadatait, töltse fel epizódjait, válassza ki az egyéni aldomainjét, és hozzon létre egy előre témájú webhelyet. Az epizódok közzététele előtt különféle részleteket is szerkeszthet, például a címet, az epizód leírását és a bevételszerzési lehetőségeket.

Ezután módosíthatja a téma kialakítását a fiók háttérrendszerében. Az elrendezések mobilbarátak, ami nagyszerű, mivel valószínűleg sok felhasználó mobileszközről látogat majd.

A podcast terjesztése különböző közösségi oldalakon és alkalmazásokban is egyszerű, és ezt közvetlenül az egyszerű felhasználói felületről is megteheti.

Syndicate Podbean Podcast
podbean szociális részvényopciók

Azt is kényelmesen közzéteheti ütemtervében, hogy meghatározott időpontokban ütemezi podcast-műsorát.

2. Mobil podcast közzététel (Podbean alkalmazás).

A Podbean egy olyan alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi podcast-epizódok rögzítését, szerkesztését és közzétételét közvetlenül a telefonjáról. Van egy alkalmazás iOS és Android készülékekre.

Podcast alkalmazás

Az alkalmazásoknak több mint egymillió aktív felhasználója van, és különféle funkcionális eszközöket és funkciókat kínálnak a podcastok létrehozásához és népszerűsítéséhez.

Néhány fő jellemzője a következőket tartalmazza:

 • Hangrögzítő – A főbb rögzítési funkciók közé tartoznak az utómunkálati eszközök, a háttérzene és a hangeffektusok.
 • Utómunka: hajtson végre műveleteket, például szerkesztést, felosztást, egyesítést és exportálást az epizódok alkalmazáson keresztüli rögzítése után.
Podbean mobilalkalmazás
 • Közönség bevonása: Az alkalmazás lehetővé teszi hallgatói megszólítását megjegyzések írásával, más csatornák követésével, követői figyelésével stb.
 • Remote Co-host – A Podbean alkalmazás lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról meghívjon társházigazdákat.
 • Teljesítményadatok: közvetlenül mobileszközéről kaphat kritikus információkat, és megállapíthatja, hogy mely epizódok teljesítenek a legjobban.

A Podbean podcast alkalmazás biztonságos szállítást is biztosít, és könnyen elérhető hallgatói vagy fizetett adományozói számára. Azt is lehetővé teszi, hogy exkluzív felhasználói tartalmait és bónuszepizódjait továbbítsa prémium felhasználóknak.

3. Professzionális weboldal.

Ha még nincs webhelye podcast-epizódjainak beágyazására, könnyen létrehozhat egyet a Podbean segítségével.

Választhat a különböző fizetős és ingyenes témák közül, és igényeihez igazíthatja.

Podbean témák

Ezenkívül a Podbean lehetővé teszi az olyan elemek szerkesztését, mint a fejléckép, a háttérkép, a téma színe, a betűszín, a hivatkozás színe, a cím színe, a betűméret, a betűstílus stb.

Ezenkívül egy szabadon választott aldomaint is kap, amelyet bármikor szerkeszthet a „Beállítások >> Általános >> Podcast webhely URL-címe” lapon.

Podbean aldomain

Ez a webhely nem lesz elegendő egy virágzó online üzlet felépítéséhez, bár elegendő az epizód tárolására és közzétételére. Azt is javaslom, hogy vásároljon egyéni domaint valamelyik jó hírű domainregisztrátortól, ha bevételt szeretne szerezni podcastjaival.

Lehetőség van webhelye előnézetének megtekintésére a közzététel előtt, hogy képet kapjon a megjelenéséről.

Így nézne ki egy alap weboldal:

Podbean weboldal

Jobb ötlet létrehozni saját webhelyet kereskedelmi célokra, és a Podbeant csak podcastok rögzítésére és létrehozására használja.

4. Beágyazható lejátszó.

És ha már van webhelye, egyszerűen létrehozhatja a podcastot, és beágyazhatja meglévő webhelyére az „Embeddable Player” segítségével. A podcast-lejátszó professzionális megjelenésű és személyre szabható, és lehetővé teszi epizódjainak gyors beágyazását webhelyeire és blogjaira.

Podbean beágyazható lejátszó

Csak másolja ki a „Widget kódot” az epizódok beágyazásához a webhelyen. Több lehetőség is van a lejátszó megjelenésének megváltoztatására, mint például a játékos színe, magassága, betűtípusa, megosztása stb.

A többféle testreszabási lehetőség segítségével többféle méretű, formájú és színű többsávos lejátszót hozhat létre.

5. Podcast terjesztés.

A Podbean lehetőségeket kínál podcastjának a potenciális hallgatóknak való megjelenítésére, és segít a közönség bővítésében.

Lehetővé teszi epizódjainak terjesztését szinte az összes könyvtárba, beleértve:

 • Apple podcastok
 • Google podcastok
 • Spotify
 • Podbean alkalmazás
 • Amazon Music / Audible
 • Pandora
 • TuneIn + Alexa
 • iHeartRadio
 • PlayerFM
 • Hallgassa meg a jegyzeteket
 • Tűzőgép
 • Podcast-függő
 • Deezer

A podcastok ezekhez az alkalmazásokhoz való terjesztésének folyamata egyszerű. Csak kövesse az említett utasításokat, miután az egyes alkalmazásoknál a „+” ikonra kattintott.

Podbean terjesztési alkalmazások

Ki kell másolnia és be kell illesztenie az RSS-hírcsatorna URL-címét, hogy elküldje fájljait ezeknek az alkalmazásoknak.

Podbean Podcast küldése

A jóváhagyás eltarthat egy ideig. Szerencsére ez egyszeri folyamat.

A jóváhagyást követően az összes új epizód továbbra is automatikusan felkerül a könyvtárakra.

Miután terjeszti epizódjait az Apple Podcastokban, azok automatikusan elérhetők lesznek a következő podcast-könyvtárakban is:

 • Felhős
 • Zsebforma
 • Castro
 • Castbox

6. Korlátlan tárhely.

A szoftver fizetős csomagjai korlátlan letöltést, epizódot és felvételi időt tesznek lehetővé.

A fizetős csomagok a következőket is kínálják:

 • Méretlen sávszélesség.
 • Korlátlan tárhely.
 • Egyszerű egyéni domain/márka integráció
 • Gyors és megbízható hálózat (hála az Amazon Web Service-nek (AWS) és a Podbean saját CDN-jének).

7. A közösségi hálózatokon való megosztás lehetőségei.

A Podbeans automatikus megosztási lehetőséget biztosít a közösségi médiában, amely automatikusan közzéteszi az új epizódokat a közösségi csatornákon, mindaddig, amíg összekapcsolja őket Podbean-fiókjával.

Podbean: Közösségi megosztási beállítások

Lehetővé teszi epizódjainak megosztását a következő közösségi platformokon:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube
 • Tumblr
 • WordPress

A podcast platform lehetővé teszi videók létrehozását a közösségi hálózatokhoz, például a Facebookhoz és a YouTube-hoz.

8. Átfogó statisztika.

A Podbean a kulcsfontosságú mérőszámokról nyújt információkat, amelyek segítenek azonosítani a podcast teljesítményét, az egyes epizódok letöltési számát stb. Olyan statisztikákat is megtudhat, mint például a földrajzi helyzet, a hallgatói eszközök, a népszerű epizódok stb.

Teljes áttekintést kap az epizódjairól, miután az irányítópult „Statisztika >> Áttekintés” lapjára lép. Vannak adatok a felhasználói interakcióról követőkre, megjegyzésekre és kedvelésekre osztva.

Megtekintheti a „letöltések számát” és szűrőket is alkalmazhat a letöltések időpontja alapján.

Podbean: statisztikai áttekintés

Ahogy tovább görget, részletesebb elemzést talál, amely részletesebb információkat nyújt.

Íme egy gyors áttekintés az irányítópultjáról nyomon követhető statisztikákról:

Honnan jön a közönség.

Segít meghatározni, honnan érkeznek hallgatói, és részletes lebontást ad a letöltések számáról az egyes országokban.

Podbean: földrajzi statisztika

Van egy világtérkép, és minden ország egy adott színnel van megjelölve, hogy megkönnyítse az adatok nyomon követését. A grafikonon látható, hogy hol népszerű a podcast, és ennek megfelelően a hallgatók terjesztése a szponzorok céljára.

Források letöltése.

A felhasználói ügynök diagram megmutatja, hogy közönsége mely eszközöket és alkalmazásokat használja a podcast hallgatására. Ha ismeri a hallgatói által használt legnépszerűbb alkalmazásokat, ott terjesztheti podcastját, és kapcsolatba léphet a hallgatókkal, vagy tovább növelheti közönségét.

Letöltések napszak szerint.

A statisztikai grafikonon napszak szerint is láthatók a letöltések. Ezek az adatok lehetővé teszik az ügyfelek szokásainak nyomon követését, és új epizódok közzétételét a legjobb napokon és időpontokban.

Podbean - letöltés idő szerint

Azt is meghatározhatja, hogy a hét mely napjain és mikor kapja a legtöbb hallgatót, és kihasználhatja a csúcshallgatási órákat.

Top 10 epizód.

A Podbean automatikusan összesíti az összes letöltési adatot, és megmutatja a 10 legnépszerűbb epizódot különböző dátumtartományokban. Ez megkönnyíti annak megállapítását, hogy mely epizódok kapják a legtöbb hallgatót, és segít felismerni a mintákat a közönség növelésében.

Felhasználómegőrzési adatok.

A Podbean egyedi felhasználói megőrzési adatokat is biztosít. Képet ad arról, hogy a tartalom mennyire lebilincseli hallgatóit, és hogy visszatérnek-e új epizódok miatt.

Podbean – Felhasználómegtartási diagram

A felhasználómegtartási grafikonon az elmúlt hét hétben megtartott hallgatók százalékos aránya látható.

Ezenkívül egy opcionális kiegészítőn keresztül hozzáférhet az „Interaction Intel” funkcióhoz. Az Intel interakciós diagramja segít azonosítani, hogy a hallgatók a végét vagy a közepét hallgatják-e az epizódokat.

Azt is azonosíthatja, hogy a hallgatók hirdetések vagy más tényező miatt távoznak-e. Az Intel Interaction Reporting funkciója azonban nem jár ingyenes csomaggal.

9. Bevételszerzés.

A Podbean bevételszerzési lehetőségei jelentik a legnagyobb értékesítési pontokat. Három lehetőség közül választhat, és a podcastok alapján kiválaszthatja a kívánt lehetőséget.

A bevételszerzés három módja a következők:

1. Prémium.

A „Prémium” bevételszerzési módszer segítségével minden alkalommal pénzt kaphat, amikor egy hallgató előfizetéssel vagy egyetlen epizód eladásával hallgatja podcastját. Közvetlenül a műszerfalba integrálva érkezik.

Csak a tartalom létrehozására és az epizódok rögzítésére kell összpontosítania, míg a Podbean gondoskodik fizetési, technikai és támogatási igényeiről.

2. Minta.

A „Felhasználói bevételszerzés” módszer lehetővé teszi, hogy percek alatt létrehozzon egy felhasználói oldalt, és különböző szintű adományokat/jutalmakat állítson be.

Podbean: Minta

Ezután a többi epizódhoz hasonlóan prémium „csak felhasználó” tartalmat is közzétehet. Ez nagyszerű módja annak, hogy hallgatóid visszatérő havi adományokkal támogassák tartalmadat.

3. Hirdetési piac.

A hirdetési piac segít epizódjainak reklámozásában, és tartalmai szponzorálásával pénzt keresni. Podcastjait ingyenesen listázhatja a hirdetési piacon, hogy megtalálja a potenciális hirdetőkkel.

A hirdetések az Ön által választott célzási területen és kategóriákban (város/állam/ország) jelennek meg.

Podbean: hirdetési piac

A „PodAds SaaS” szolgáltatást a dinamikus hirdetésbeillesztési lehetőségekkel rendelkező kifinomult kezelés érdekében is megvalósíthatja. Mindenről automatikusan gondoskodik, a reklámkampányok elejétől és végéig.

10. SEO funkciók.

A keresőoptimalizálás (SEO) kulcsfontosságú, amikor podcastokról van szó. De ahelyett, hogy túlzottan a szabványos keresőmotorokra, például a Google-ra való optimalizálásra összpontosítana, a podcast keresőmotorokra kell optimalizálnia.

Egyik előnye, hogy a Podbean saját keresőmotorral rendelkezik. Léphet webhelye keresősávjába, és megadhat egy tesztelendő témát. Még más jelentős podcast-könyvtárak, például az iTunes és a Google Play is saját keresőmotorral rendelkeznek.

Noha nincsenek beépített SEO-eszközök, a platform különféle beépülő modulokkal rendelkezik a keresőmotorok rangsorolásának javítására.

Például használhatja a „SEO Meta Tags” beépülő modult, hogy alapvető címkéket adjon hozzá ezekhez a keresőmotorokhoz.

Podbean: SEO Meta Tags Plugin

A beépülő modul segít SEO-barát címek, kulcsszavak és leírások létrehozásában és kezelésében. Azt is lehetővé teszi, hogy webhelyét bizonyos harmadik fél szolgáltatásaival igazolja.

11. E-mail integráció.

A Podbean integrációt biztosít a Mailchimp e-mail szolgáltatóval, hogy segítsen epizódjainak automatikus eljuttatásában e-mail-előfizetőinek. Az e-mail bővítmény lehetővé teszi az e-mail címek gyűjtését is.

12. Élő adás.

A Podbean lehetővé teszi, hogy élő hangműsorokat készítsen, hogy valós időben kommunikáljon és lekösse közönségét.

Élő adás közben akár megjegyzéseket és azonnali üzeneteket is cserélhet hallgatóival. Lehetőségük van arra is, hogy élőben hívják műsoraikat, így egy teljesen új szinten léphet kapcsolatba hallgatóival.

Az iOS/Android alkalmazás lehetővé teszi, hogy távoli társházigazdákat vagy vendégeket hívjanak meg a világ bármely pontjáról az élő közvetítés funkción keresztül.

Ezenkívül az élő közvetítéshez kapcsolódó bevételi lehetőségek is vannak. Bármikor eladhat virtuális jegyeket az élő közvetítéshez, és virtuális ajándékokat fogadhat el hallgatóitól. Még arra is van lehetőség, hogy összegyűjtse a kapott virtuális ajándékokat amerikai dollárra váltva.

Podbean: Élő közvetítés

További jellemzők:

 • Időbeosztás előre
 • Beépített VoIP
 • Meghívásos mód
 • Háttérszámok és hangeffektusok
 • Töltse le, szerkessze és rendelje újra az élő közvetítést.

13. Amazon Alexa.

A Podbean egyedülálló „Alexa Skill” funkciót kínál, amely automatikusan elérhetővé teszi az új epizódokat az Alexa eszközökön. Nem kell manuálisan beágyazni vagy megosztani őket.

14. Videó podcast támogatás.

A videopodcastok segítenek egy személyes márka kialakításában, mivel lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy lássák a hang mögött álló személyt. Ez a funkció olyan témákban is hasznos, ahol testbeszédre és bemutatókra van szükség.

A podcast eszköz lehetővé teszi videopodcastok indítását korlátlan tárhellyel és méretlen sávszélességgel. Videótámogatást azonban csak a magasabb szintű tervek esetén kap, havi 29 dollártól kezdve.

Itt van minden, amit a videopodcast támogatással kaphat:

 • Korlátlan videotárhely
 • Elemző és jelentéskészítő eszközök
 • Testreszabható márkajelzés
 • A közönség részvétele
 • Közösségi média megosztási eszközök és beágyazott lejátszók
 • ITunes Auto Publish
 • Előre tervezett sablonok
 • Egyéni domainek

15. Pénz-visszafizetési garancia.

A Podbean „Használati feltételei” kimondják, hogy minden új vásárlónak 7 napos „visszatérítési időszakot” kínálnak.

Cob törlesztési időszak

A visszatérítési időszak pontosan úgy működik, mint a pénzvisszafizetési garancia, és visszatérítést kaphat, ha nem elégedett a termékkel.

Árképzési tervek.

A PodBean egy ingyenes és három fizetős csomagot kínál, amelyek fejlettebb podcast-szolgáltatásokat és bevételszerzési lehetőségeket biztosítanak.

A négy terv a következőket tartalmazza:

 • Alapvető: mindig ingyenes
 • Korlátlan hangfelvétel: 9 USD havonta (évente számlázva)
 • Korlátlan plusz: $ 29 havonta (évente számlázva)
 • Üzleti – 99 USD havonta (évente számlázva)
Podbean árképzési tervek

Az ingyenes alapterv csak az audiofájlokat támogatja (az MP3 fájlformátum). Ezenkívül 500 MB korlátozott tárhelyet és 100 GB sávszélességet kap. Nagyjából 7 ezer letöltést és öt órányi epizódot jelent.

A korlátlan audiocsomag megfizethető mindössze 9 USD/hó áron, ha úgy dönt, hogy évente fizet érte. Korlátlan tárhelyet és sávszélességet kap. Választhat márkanévvel ellátott vagy hozzárendelt domainnevet, egyéni webhely-tervezést és a podcastok bevételszerzési lehetőségét is.

Ha videókat szeretne feltölteni, akkor az Unlimited Plus előfizetést kell választania, amelynek ára 29 USD / hó. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a Patron programmal bevételt szerezzen a tartalmaiból, és tartalmazza a PodAds dinamikus hirdetésmegjelenítési technológiát.

Aztán ott van az üzleti terv, amely havi 99 dollárba kerül, és alkalmas nagyvállalatok számára. A terv dedikált ügyfélszolgálatot és támogatást, a Podbean márkanév megszüntetésének lehetőségét, több felhasználói bejelentkezést, tartalomcélzást és speciális elköteleződési statisztikákat biztosít.

Mindezek a funkciók az üzleti tervet különösen alkalmassá teszik a SaaS-szel foglalkozó nagyvállalatok számára.

Vevőszolgálat.

A Podbean ügyfélszolgálatot kínál élő chaten és e-mailes jegyvásárláson keresztül. Telefonos támogatást azonban nem talál.

Tudásbázisukat felkeresve ismereteket is szerezhet, és választ kaphat kérdéseire. Különféle cikkeket és oktatóvideókat tartalmaz, amelyek segítenek a felhasználóknak a problémák önálló megoldásában.

A Podbean előnyei és hátrányai.

A Podbean egy podcast-platform, amely segít rögzíteni, tárolni, reklámozni és terjeszteni podcastjait. Mindent összevetve, ez egy egyablakos célpont podcast-szükségleteinek kielégítésére.

Ezenkívül egyszerű használatot, részletes elemzést és bevételszerzési lehetőségeket kínál. A freemium csomaggal akár befektetés nélkül is kipróbálhatja fő funkcióit.

A gyors vásárlási döntés meghozatalához az alábbiakban felsoroljuk a platform előnyeit és hátrányait:

Profik.

 • Könnyű fiókbeállítás
 • Gyorsan adja hozzá podcast-műsorát az iTunes vagy a Google Play szolgáltatáshoz.
 • Egyéni domain az Ön webhelyéhez
 • Előre tervezett témák
 • Testreszabható témák
 • Minden számlatulajdonos egy szabadon választott aldomaint kap.
 • Beépített bevételszerzési lehetőségek
 • Teljes statisztika és adatelemzés
 • Videó podcast támogatás
 • A pénz visszafizetése 7 napon belül

Hátrányok

 • Korlátozott biztonsági funkciók
 • Nincs üzemidő garancia
 • Nincs biztonsági mentési funkció
 • Nincs telefonos támogatás

Befejező.

Remélhetőleg ez a mélyreható Podbean áttekintés segít megalapozott döntést hozni arról, hogyan válassza ki vállalkozása számára a legjobb podcasting tárhely platformot.

Röviden összefoglaljuk ezt a Podbean áttekintést:

A Podbean könnyen használható felhasználói felülettel, átfogó elemzésekkel, testreszabható témákkal, iOS/Android mobilalkalmazással és beépített bevételszerzési eszközökkel érkezik. Lehetővé teszi a hallgatók számára epizódok streamelését vagy letöltését.

A Podbean használatának legfontosabb előnyei közé tartozik a korlátlan podcast-tárhely és egy ingyenes csomag, amely alkalmas podcastok futtatására további harangok és sípok nélkül.

Vannak árnyoldalai is. Például csak akkor készíthet videopodcastokat, ha megveszi a magas árú csomagjukat. Ezenkívül mindössze hét napja van a visszatérítés kérésére. Nincs lehetőség biztonsági másolat készítésére sem.

Ennek ellenére a Podbean szilárd lehetőség a podcast hosting platformok növekvő piacán kívül. Megfizethető, mindössze havi 9 dollártól kezdve. A nagylelkű ingyenes csomag még vonzóbbá teszi a platformot, különösen az új podcasterek számára.