Bluehost vs HostGator 2022-ben: Melyik webszerver a megfelelő az Ön számára?

A megfelelő webszerver kiválasztása új webhelyéhez stresszes lehet. És amikor két webtárhely-óriás közül kell választani, mint például a Bluehost vs HostGator, meg kell tennie a házi feladatát.

A Bluehost és a HostGator a két legmegbízhatóbb webszerver a világon. Mindkettő az Endurance International (EIG) tulajdonában van.

Mindkét webszerver változatos szolgáltatásokat kínál, amelyek magukban foglalják a domain neveket, a különféle tárhelyterveket és a dedikált szervereket. Mivel sok közös jellemzőjük van, nehéz meghozni a megfelelő választást és eldönteni, hogy melyik a megfelelő az Ön számára.

A Bluehost vs Hostgator kiemelt képe

Ha szeretne megismerkedni ezzel a két webtárhely-óriással, akkor jó helyen jár.

Lebontottam a Bluehost és a HostGator minden aspektusát, hogy segítsek Önnek eldönteni, melyik a tökéletes tárhelyszolgáltatás új webhelyéhez.

Felelősség kizárása: Ez a cikk olyan kapcsolt linkeket tartalmaz, amelyekért kis jutalékot kapok, költségmentesen. A teljes leányvállalati nyilatkozatomat az adatvédelmi szabályzatomban olvashatja a láblécben.

Fogjunk hozzá.

Tartalomjegyzék

 • A BlueHost vs HostGator bontása:
 • Bluehost vs HostGator – Teljesítmény.
 • Üzemidő garanciák.
 • Tárhelyszolgáltatások és egyszerű használat.
 • Biztonsági intézkedések.
 • Felügyelt WordPress tárhely.
 • VPS hosting áttekintés.
 • Bluehost vs HostGator – Melyik webtárhely a legjobb kezdőknek?
 • Szállás tervek és árak.
 • Melyik cPanel a jobb?
 • Ügyfélszolgálat és műszaki támogatás.
 • Bluehost vs HostGator: előnyei és hátrányai.
 • BlueHost áttekintés.
 • HostGator áttekintése.
 • Bluehost vs HostGator: Webtárhely-összehasonlítás összefoglaló

A BlueHost vs HostGator bontása:

 • Teljesítmény-értékelés
 • Uptime Review
 • Könnyen kezelhető
 • Biztonsági intézkedések
 • Integráció a WordPress-szel
 • VPS hosting áttekintés
 • Melyik webtárhely megfelelő kezdőknek?
 • A tervek, árak és tárhelyszolgáltatások áttekintése
 • CPanel áttekintése
 • Ügyfélszolgálat és támogatás

Bluehost vs HostGator – Teljesítmény.

Bár a Bluehost és a HostGator nagy sebességükről és szilárd teljesítményükről ismert, érdemes megnézni, melyik webszerver teljesít jobban, mint a másik.

Kezdetben a HostGator és a Bluehost is szilárdtestalapú meghajtóra (SSD) támaszkodik minden szerverén.

Az SSD-k sokkal megbízhatóbbak, gyorsabbak és ütési sérülésekkel is megbízhatóbbak, mint a normál merevlemezek. Sokkal korszerűbb technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy alkatrészek mozgatása nélkül működjön, ami hozzájárul a teljesítményükhöz, különösen a sebességhez és a megbízhatósághoz.

Általánosságban elmondható, hogy ha a webhelye SSD-alapú szerveren van tárolva, akkor nagy üzemidővel rendelkezik, és sokkal gyorsabban reagál. A hardver meghibásodásának esélye is csekély ezeken a szervereken.

Ennek ellenére az SSD-alapú webtárhely nem éppen a Bluehost és a HostGator védjegye. Valójában a webtárhely-iparban meglehetősen szabványossá válnak.

A teljesítmény más kritériumokkal történő méréséhez a BlueHost valami extrát kínál a CPU-részlegben. CPU-fojtószelepe (dinamikus frekvenciaskálázás) nagy sikert aratott a felhasználók körében. Ha egy felhasználó túl sok erőforrást fogyaszt egy megosztott tárhelyrendszerben, a CPU-szabályozás megvédi az összes többi felhasználót azáltal, hogy túlzott erőforrások felhasználásával bezárja a webhelyet.

NYERTES: Bluehost! Ha összehasonlítjuk a két webszervert teljesítmény szempontjából, akkor mindkettő a sorban áll. A Bluehost azonban előnyhöz jut a legújabb technológiák, például a dinamikus frekvenciaskálázás használatának köszönhetően a jobb teljesítmény érdekében.

A Bluehost használatának megkezdéséhez, és 50% kedvezményt kap a tárhelycsomagból, használja az alábbi linket:

Próbáld ki a Bluehost-ot

Üzemidő garanciák.

Webhelyének mindig elérhetőnek kell lennie ügyfelei számára; nincs két módja annak.

Már néhány perc leállás is drasztikusan befolyásolhatja webhelyét és vállalkozását, ezért is tartok nagy jelentőséget az üzemidőnek.

A Forbes szerint az Amazon szervere 2013-ban 30 percre leállt, és a cég percenként 66 240 dollárt veszített. Az ilyen veszteségeket elkerülheti, ha gondosan választja ki webszolgáltatóját.

A Bluehost vs HostGator esetében mindkét webtárhely-óriás erőfeszítést nem kímél, és közel 100%-os üzemidőt biztosít.

A HostGator azt állítja, hogy 99,9%-os üzemidővel rendelkezik. Az egyik nagyszerű dolog az, hogy nem riadnak vissza attól, hogy kártalanítsák felhasználóikat, ha nem tartják be ezt az ígéretet. Ha alacsony üzemidőt lát, visszakapja az adott hónapra vonatkozó jóváírást.

Amint azonban az Általános Szerződési Feltételeikben is látható, a hiteljóváhagyásra a leállás jogos indoklása után kerül sor.

HostGator üzemidő-garancia

Másrészt a Bluehost nem támaszt semmilyen követelést az üzemidővel kapcsolatban.

A szerver/hálózat rendelkezésre állási szerződésében csak annyi szerepel, hogy a legtöbb üzemidővel kapcsolatos probléma körülbelül 15 perc alatt megoldódik. Emellett megemlítik, hogy azokban az esetekben, amikor a szerver extrém problémákkal szembesül, a megoldás több mint 15 percet is igénybe vehet.

Bluehost üzemidő-garancia

NYERTES: HostGator! Az online vélemények alapján a Bluehost és a HostGator kiváló, 99,8% feletti üzemidőt biztosít. A HostGator azonban megnyeri ezt a kört a garantált üzemidő politikája és kreditrendszere miatt.

Kezdje el a HostGator használatát, és kapjon 30-60% kedvezményt a tárhelycsomagból az alábbi speciális linkem segítségével:

HostGator teszt

Tárhelyszolgáltatások és egyszerű használat.

Miután belemerült abba, hogy mi is az a webtárhely, és teljesen megértette, hogyan működik, pontosan tudnia kell, milyen további funkciókat kell biztosítania a tárhelynek.

Íme néhány funkció, amelyek segítenek a végső döntés meghozatalában:

Bluehost funkciók

 • Kap egy ingyenes domain nevet és egy SSL tanúsítványt, valamint egy tárhelycsomagot.
 • Könnyen használható vezérlőpult, amely segít a webhely egyszerű kezelésében.
 • Lehetővé teszi számos általános tartalomkezelő rendszer (CMS) eszköz egy kattintással történő telepítését, mint például a WordPress, a Joomla stb.
 • Egyedi webhelykészítőt kínál a kódolás okozta stressz enyhítésére.
 • Korlátlan sávszélesség az összes tárhelycsomaggal.

HostGator funkciók

 • Az összes népszerű CMS telepítése egy kattintással.
 • Korlátlan sávszélesség az összes tárhelycsomaggal.
 • Ingyenes webhelykészítő, amely több testreszabható sablont és témát kínál.
 • A HostGator lehetővé teszi, hogy ingyenesen áthelyezze webhelyét a régi tárhelykiszolgálóról.

Ha megvizsgáljuk ezeket a fent említett jellemzőket, nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindkét webtárhely-szolgáltató számos tulajdonsággal rendelkezik. Míg a HostGator ingyenes migrációt, a Bluehost ingyenes domain- és SSL-tanúsítványt kínál.

Éppen ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy a további funkciók tekintetében a Bluehost és a HostGator egyaránt lenyűgözőek.

NYERTES: NYEREMÉNY!

Biztonsági intézkedések.

Mind a Bluehost, mind a HostGator nagy nevek ebben az iparágban. Természetesen sok pénzt költenek arra, hogy tárhelyszolgáltatásaik biztonságosak legyenek. Az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásoktól az automatikus biztonsági mentésekig minden intézkedést megadnak a biztonsági problémák és adatszivárgások elkerülésére.

Megbízható hálózati szintű padlóvédelemmel is rendelkeznek adatközpontjaikban bekövetkező támadások esetére.

Ezen kívül a HostGator azt állítja, hogy szigorúbb biztonsági óvintézkedéseket alkalmaz, azonban azt állítják, hogy ezek a biztonsági intézkedések bizalmasak.

A Bluehost ezzel szemben a biztonsági védelmét egy harmadik féltől származó forráshoz, nevezetesen a Cloudflare-hez adja ki. A Cloudflare nagy név a tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) területén, és a webhelyemen használom őket. A Bluehost néhány lenyűgöző biztonsági intézkedést kínál, beleértve a jelszóval védett könyvtárakat, a spam elleni védelmet stb.

Ezenkívül a Bluehost ingyenes Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítványt kínál, amiért fizetnie kell a HostGatornál. A Bluehost napi biztonsági mentéseket és rosszindulatú programok ellenőrzését is végez, ami ismét egy fizetett védelmi intézkedés a HostGatornál. A HostGator ingyenes automatikus biztonsági mentési és eltávolítási szolgáltatást kínál a rosszindulatú programok számára, de csak hetente egyszer vagy véletlenszerű napokon.

Vessen egy pillantást a HostGator biztonsági mentési szabályzatára:

A HostGator jóváhagyási szabályzata

NYERTES: Bluehost! Bár mindkét webtárhely lenyűgöző biztonsági intézkedéseket kínál, a Bluehost némi előnyben részesíti a HostGatort az ingyenes SSL-nek, valamint az ingyenes napi rosszindulatú programok ellenőrzésének és biztonsági mentésének köszönhetően.

A Bluehost használatának megkezdéséhez, és 50% kedvezményt kap a tárhelycsomagból, használja az alábbi linket:

Próbáld ki a Bluehost-ot

Felügyelt WordPress tárhely.

A WordPress ma a legnépszerűbb CMS az interneten, több mint 75 millió webhelytel.

A webhelyek túlnyomó többségét a WordPress működteti. Emiatt pedig fontos olyan webtárhelyet keresni, amely megbízható, könnyen használható és biztonságos WordPress-élményt kínál.

Itt a felügyelt WordPress hosting olyan szerverekre vonatkozik, amelyek kifejezetten nagy sebességet, gyorsabb ügyfélszolgálatot és ingyenesen testreszabható bővítményeket biztosítanak.

A WordPress.org rengeteg webszervert ajánl, amelyek között a Bluehost is megtalálható. A Bluehost segítségével WordPress-központú vezérlőpaneleket, 1-kattintásos beállítási folyamatot, ingyenes domain nevet és SSL-tanúsítványt, e-mailt és még sok mást kap. Tartalmaz egy ingyenes Cloudflare Content Delivery Network (CDN) szolgáltatást is, amelyet néhány egyszerű lépéssel aktiválhat.

A Bluehost tárhelycsomagok 3,95 dollártól kezdődnek, amelyek tartalmazzák az alapvető Jetpack webhelyelemzést, 100 ingyenes prémium témát, napi biztonsági mentéseket, rosszindulatú programok vizsgálatát és eltávolítását, valamint a domain adatvédelmét.

A Bluehost által kezelt WordPress tárhely

A Bluehosthoz hasonlóan a HostGator segítségével is létrehozhat egy WordPress webhelyet néhány kattintással a Mojo Marketplace segítségével, és megkaphatja az ingyenes Cloudflare CDN szolgáltatást is. Ingyenes webhely-migrációs ajánlatot is kap, amellyel sok pénzt takaríthat meg, ha másik webtárhelyről költözik át.

A HostGator kezdeti WordPress tárhelycsomagja 5,95 dollártól kezdődik, amely 1 GB biztonsági másolatot és ingyenes SSL-tanúsítványt tartalmaz.

WordPress hosting HostGator

NYERTES: Bluehost! A Bluehost WordPress tárhelycsomagjai néhány kiváló minőségű szolgáltatást tartalmaznak, és felhasználóbarát felülettel rendelkeznek. A HostGatorhoz képest megfizethetőbb is.

A Bluehost használatának megkezdéséhez, és 50% kedvezményt kap a tárhelycsomagból, használja az alábbi linket:

Próbáld ki a Bluehost-ot

VPS hosting áttekintés.

A Virtual Private Server (VPS) tárhely nagyszerű lehetőség, ha a közös gazdagép-megosztási szolgáltatások által kínált szolgáltatások nem elegendőek webhelyéhez. A VPS-t különösen akkor használják, ha több, megfelelő forgalmat fogadó webhelyet futtatnak.

Mind a Bluehost, mind a HostGator a WHM cPanel felületet használja VPS-tárhelyükhöz.

WHM cPanel

A WHM műszerfala elképesztő funkciókat tartalmaz, mint például:

 • Lehetővé teszi, hogy minden webhelyéhez külön irányítópultot hozzon létre.
 • Rendeljen erőforrásokat minden webhelyhez az Ön igényei szerint.
 • Egyszerűen kezelheti az összes webhelyét egyetlen cPanel segítségével.
 • Vezérlőpult karbantartása.

Ha közepes vagy nagy a forgalmi aránya, akkor a HostGator nagyszerű VPS-tárhely az Ön számára. További további funkciók közé tartozik az egyéni telepítés, a konfigurációs lehetőségek, az ingyenes e-mail szolgáltatások, a korlátlan tartományok és aldomainek és még sok más.

Számos eszköz közül választhat, amelyek megkönnyítik a feladatot, például testreszabható webhelysablonok, webhelyfejlesztő eszközök és szkripttelepítések, amelyek segítségével azonnal elkezdheti a munkát.

A HostGator szabványos VPS-tárhelycsomagot kínál havi 29,95 dollárért.

HostGator VPS hosting

A Bluehost viszont tisztességes szolgáltatásokat kínál alacsony áron. A Bluehost segítségével korlátlan sávszélességet és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kap.

A Bluehost szabványos VPS-tárhelye havi 19,99 dollártól kezdődik.

Bluehost VPS hosting

NYERTES: NYEREMÉNY! Mindkét webszerver meglehetősen tisztességes VPS-tárhelyet kínál elképesztő funkciókkal és felhasználóbarát felülettel, így döntetlen.

Bluehost vs HostGator – Melyik webtárhely a legjobb kezdőknek?

Noha webhelyének tárhelyszolgáltatása nem nehéz feladat, ha először csinál ilyesmit, a legjobb, ha gondosan választja ki a webtárhelyet.

Mind a HostGator, mind a Bluehost könnyen használható, és technikai vagy kódolási ismeretek nélkül is használható.

Ezek a hosting cégek is megosztanak néhány olyan funkciót, amelyek segítenek a felhasználóknak webhelyeik egyszerű beállításában.

Ezek a funkciók a következők:

 • WordPress telepítés egy kattintással
 • Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető
 • Az ügyfélszolgálati csapat végigvezeti Önt a teljes webhely-beállítási folyamaton.
 • Felhasználóbarát, ügyfélközpontú felhasználói felület

Ha azonban követni kell az online véleményeket és bejegyzéseket, a DNS-beállítások kissé zavaróak lehetnek a HostGatoron. A Bluehost segítségével minden gördülékenyen és nagyobb sebességgel halad, így ha Ön kezdő, akkor a Bluehost a legjobb megoldás az Ön számára.

NYERTES: Bluehost! A Bluehost és a HostGator is hasonló szolgáltatásokat kínál az új webhely egyszerű beállításához. A jobb sebesség és a kevésbé zavaró DNS-beállítások miatt azonban a Bluehost nyeri ezt a kört.

A Bluehost használatának megkezdéséhez, és 50% kedvezményt kap a tárhelycsomagból, használja az alábbi linket:

Próbáld ki a Bluehost-ot

Szállás tervek és árak.

A vonzó funkciókhoz és az egyszerű használathoz hasonlóan a tárhely- és árképzési tervek is rendkívül fontosak a webtárhely kiválasztásakor.

Mind a Bluehost, mind a HostGator megfelelő szolgáltatásokat kínál elfogadható áron mindenféle tárhelyszolgáltatáshoz.

HostGator árképzés.

A HostGator három megosztott webtárhely-tervet kínál, nevezetesen a Hatchling-tervet, a Baba-tervet és az Üzleti tervet.

A Hatchling-terv havi 2,75 dollártól kezdődik, és olyan funkciókat kínál, mint egy kattintással történő telepítés, méretlen sávszélesség, ingyenes SSL-tanúsítvány és még sok más. A Baby Plan ára havi 3,95 dollár, és további funkciókat, például korlátlan domaineket kínál. Végül, az üzleti terv havi 5,95 dollártól indul, és csodálatosabb funkciókat kínál, például ingyenes SEO-eszközöket, ingyenes dedikált IP-címet és még sok mást.

HostGator megosztott webtárhely

Bluehost árazás.

A Bluehost megosztott hosting szolgáltatásokat is kínál megfizethető áron. Négy megosztott webtárhely-tervet kínál, nevezetesen Basic, Plus, Choice Plus és Pro. Az ártartomány havi 3,95 USD-tól kezdődik, és havi 13,95 USD-ig terjed. Minden csomag tartalmaz egy ingyenes SSL-tanúsítványt és egy ingyenes domaint.

Bluehost megosztott tárhely

NYERTES: HostGator! Mindkét tárhely elképesztő szolgáltatásokat kínál elfogadható áron, de a HostGator ára valamivel jobb.

Kezdje el a HostGator szolgáltatást, és kapjon 30-60% kedvezményt a tárhelycsomagból az alábbi linkem segítségével:

HostGator teszt

Melyik cPanel a jobb?

Mindkét webtárhely-óriás egy könnyen használható és navigálható cPanel nevű vezérlőpanelt kínál Önnek. Tehát ha először tárolja saját webhelyét, akkor a Vezérlőpult felületének köszönhetően nincs miért aggódnia.

A Bluehost és a HostGator lehetővé teszi szinte az összes népszerű tartalomkezelő rendszer (CMS) egy kattintással történő telepítését, mint például a WordPress, a Magento, a Drupal stb. Ezenkívül szigorú biztonsági intézkedéseket foganatosítanak, amelyek biztonságban tartják adatait és fájljait, és védik a rosszindulatú támadásoktól.

Ezeken a közös cPanel-funkciókon kívül a HostGator valami pluszt is kínál azáltal, hogy testreszabási lehetőségeket biztosít a cPanel számára. Informatív oktatóvideókat is kínál annak érdekében, hogy a teljes élmény áramvonalas és gyors legyen. Összességében az összes funkcióhoz való hozzáállásuk nagyon ügyfélközpontú.

NYERTES: NYEREMÉNY! A nagyszerű funkciókkal, az új kor technológiájával és a könnyen navigálható felhasználói felülettel megtöltött Bluehost és a HostGator nagyszerű vezérlőpanelt kínál.

Ügyfélszolgálat és műszaki támogatás.

Ami a webtárhely-szolgáltatásokat illeti, a megbízható üzemidőt, nagy sebességet és elképesztő funkciókat nem. Mindezen összetevők mellett elengedhetetlen a kiváló ügyfélszolgálat biztosítása.

Ha problémái vannak a webhelyszerverrel, vagy hosszan tartó leállást tapasztal, az ügyfélszolgálati csapatnak azonnal elérhetőnek kell lennie, és a lehető leghamarabb meg kell tudnia oldani a problémát.

HostGator támogatás

A HostGator segítségével az ügyfélszolgálat számos, könnyen elérhető eszközön keresztül bármikor elérhető.

A HostGator 24/7/365 ügyfélszolgálatot biztosít olyan platformokon keresztül, mint:

 • Élő chat
 • Telefonhívások
 • E-mailek
 • Jegyértékesítési rendszer
HostGator ügyfélszolgálat

A HostGator nagy múlttal rendelkezik a szerverproblémák menet közbeni hibaelhárításában. Új ügyfeleik segítésére informatív cikkeket, oktatóanyagokat és jól összekapcsolt fórumokat is kínálnak.

Bluehost támogatás

A Bluehost ügyfélszolgálatot is kínál különféle platformokon, többek között:

 • Élő chat
 • Telefonhívások
 • E-mailek
 • Jegyértékesítési rendszer
 • Tájékoztató oktatóanyagok

Mind a Bluehost, mind a HostGator meglehetősen lenyűgöző, ha az ügyfélszolgálatról és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra használt változatos platformokról van szó.

NYERTES: NYEREMÉNY! Mivel a Bluehost és a HostGator ugyanazokkal az ügyfélszolgálati lehetőségekkel rendelkezik, mindkettő azonos helyzetben van az ügyfélszolgálat és a támogatás tekintetében.

Bluehost vs HostGator: előnyei és hátrányai.

A végső döntés meghozatalában az alábbiakban felsorolok néhányat a Bluehost és a HostGator legszembetűnőbb és legfigyelemreméltóbb előnyei és hátrányai közül. Ha a fenti értékelés nem volt elegendő a következtetés levonásához, az előnyök és hátrányok felsorolása minden bizonnyal megteszi.

BlueHost áttekintés.

A Bluehost előnyei

 • A Bluehost segítségével ingyenes domain nevet és SSL-t kap az összes tárhelycsomaggal együtt.
 • Ingyenes DDoS védelmet kínál.
 • Könnyen használható vezérlőpultot biztosít, amely segít a webhely kezelésében.
 • A tartalomkezelő rendszer (CMS) eszközeinek, például a Joomla és a WordPress egyszerű, egy kattintással történő telepítése.
 • Könnyen testreszabható, helyszíni webhelykészítőt kínál.
 • Számos tárhelycsomag közül választhat, beleértve a megosztott tárhelyszolgáltatást, a VPS-tárhelyet, a felhő- és dedikált tárhelyet, valamint a WordPress-tárhelyet.
 • Lenyűgöző ügyfélszolgálat, beleértve a 24 órás ügyfélszolgálatot, élő csevegést, jegyértékesítést, önsegítő oktatóanyagokat és még sok mást.
 • Jó visszatérítési politika: Ha nem elégedett a tárhelyszolgáltatásukkal, a Bluehost 30 napon belül teljes visszatérítést ad Önnek.
 • Biztonsági fronton automatikus napi biztonsági mentést és ingyenes rosszindulatú programkeresést kínál.

A Bluehost hátrányai

 • A Bluehost nem nyújt rendelkezésre állási garanciát.
 • A HostGatorral ellentétben a Bluehost nem kompenzálja ügyfeleit a hosszabb leállásért.
 • Ellentétben néhány társával (beleértve a HostGatort), a Bluehost nem kínál ingyenes webhely-migrációt. Ha másik webszerverről migrál a Bluehostra, további 150 dollárt kell fizetnie.
 • A felhasználók hozzáadása és a tesztoldalról élő webhelyre való átállás gyakran nehezebb a szükségesnél.

HostGator áttekintése.

HostGator Pros

 • A HostGator lehetővé teszi számos kiemelkedő CMS egyszerű, egy kattintással történő telepítését a Mojo Marketplace segítségével.
 • Ingyenes testreszabható, már meglévő webhely-készítő eszközt biztosít, amely számos vonzó sablont tartalmaz.
 • A HostGator segítségével egyetlen fillér fizetése nélkül áthelyezhet egy meglévő webhelyet vagy cPanel-t a régi webszerverről. Ez magában foglalja a webszerverek, tartományok, adatbázisok és minden más fontos fájl áttelepítését.
 • A HostGator különösen a kezdők számára hasznos, mivel könnyen használható szolgáltatásokat kínál gyors ügyfélszolgálattal.
 • A HostGator nemcsak megfizethető, hanem olcsó terveket is kínál.
 • Korlátlan lemezterületet és sávszélességet kínál.
 • A HostGator azt állítja, hogy legalább 99,9%-os rendelkezésre állási időt kínál, és teljes 45 napos jóváírást igényel a következő hónapra, ha nem kézbesítik.
 • Ingyenes DDoS védelem
 • Gyors élő chat és jegyértékesítő rendszer.

A HostGator hátrányai

 • Nem kínál napi biztonsági mentést. Ha a felhasználók napi biztonsági mentéseket és rosszindulatú programok ellenőrzését akarják, akkor további összeget kell fizetniük.
 • A Bluehosttal ellentétben nem kínál ingyenes domain nevet és SSL-tanúsítványt a webtárhely-csomaggal együtt.

Bluehost vs HostGator: Webtárhely-összehasonlítás összefoglaló

Remélem, a Bluehost és a HostGator részletes áttekintése segített azonosítani, hogy melyik webtár felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Mindig jó ötlet egy webtárhely létrehozása, amely segít az indulásban, és megkönnyíti a dolgát. Ha már ismeri a webhelyek tárhelyszolgáltatásának technikai tudását, akár bármely más webtárhelyre is válthat.

Összességében ezek a népszerű webtárhely-szolgáltatások nagyszerű élményt, megbízhatóságot és biztonságot kínálnak. Ők nagy nevek az iparágban, és ezért rendelkeznek az erőforrásokkal, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínálják.