Bluehost 2022 értékelések: 11 ok, amiért higgyünk a hype-ban

Ha új blogot vagy induló vállalkozást tervez indítani, valószínűleg az interneten szörföl, hogy megbízható webtárhely-szolgáltatót keressen. És mint az egyik legnépszerűbb platform, érdemes a Bluehost-értékeléseket keresnie.

Természetesen olyan webtárhelyet keres, aki jó hírnévvel, ésszerű árazási tervekkel és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek megfelelnek üzleti igényeinek.

A Bluehost valószínűleg a csúcson vagy annak közelében van, ha ezekről a szolgáltatásokról van szó. Az Endurance International Group (EIG) tulajdonában lévő cég székhelye a Utah állambeli Orem és Provo városában található, és több mint 2 millió webhelyet szolgálnak ki világszerte. Ez a tény önmagában mutatja a függőségét és megbízhatóságát a web hosting piacon.

A Bluehost legjobb része az, hogy olyan, mint egy egyablakos ügyintézés. Hihetetlen üzemidőt, betöltési sebességet, kiterjedt funkciókat, megfizethető árazási terveket és még sok mást biztosít.

Ebben a cikkben sokkal részletesebb áttekintést adok a Bluehostról.

Felelősség kizárása: Ez a cikk olyan kapcsolt linkeket tartalmaz, amelyekért kis jutalékot kapok, költségmentesen. A teljes leányvállalati nyilatkozatomat az adatvédelmi szabályzatomban olvashatja a láblécben.

Fogjunk hozzá.

A Bluehost rövid leírása.

A Bluehost az egyik legnépszerűbb webszerver manapság megbízhatósága, üzemideje, teljesítménye, megfizethetősége és kiváló szolgáltatásai miatt, amelyek elősegítik webhelye növekedését.

Kezdje el a Bluehost használatát

1996-os, 0catch.com nevű ingyenes hosting cégként való megalakulása óta a cég hosszú utat tett meg. A ma ismert Bluehostot 2003-ban nevezték át. Mára több mint 750 alkalmazottja van, és több mint 2 millió webhelynek ad otthont szerte a világon.

A Bluehost több mint 10 éve áll kapcsolatban a WordPress-szel, és olyan támogató személyzetet tart fenn, akik segítik a WordPress felhasználókat. Ezenkívül befektet egy mérnöki csapatba, amely elkötelezett a WordPress alapvető fejlesztése mellett. Ezért a Bluehost csúcsminőségű és megfizethető WordPress tárhelyet tud biztosítani felhasználóinak.

Bluehost: webtárhely-ellenőrzési funkciók

Ne feledje, hogy a használni kívánt webszerver jelentős hatással lesz webhelyére, mivel ez szolgál alapként. A Bluehost pontosan azt tudja nyújtani, amire szüksége van: kiváló teljesítményt és biztonságot.

Ráadásul könnyen használható és kezdőbarát, ami ismét egy nagyszerű szolgáltatás a webtárhelyen. Nem kell műszaki gurunak lenned ahhoz, hogy sikeresen beépítsd a Bluehost webtárhelyet az üzleti stratégiádba.

Bluehost áttekintés

Ha még csak most kezdi, és szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy sok pénzt költ a webtárhelyre, akkor a Bluehost gondoskodik róla.

Csúcskategóriás tárhelytervet kínál havi 3,95 dollárért (50% kedvezménnyel), valamint 15 dollár értékű ingyenes domain nevet az első évben. Ez olcsóbb, mint egy domain átvitele egy külön webhely-készítőtől, mint például a Weebly, a Wix vagy a Squarespace, vagy egy domainregisztrátortól, mint a GoDaddy.

Bluehost: Bevezető webtárhely-áttekintési terv

A terv tartalmaz egy ingyenes webhelykészítőt, egy kattintással telepíthető WordPress-telepítést és 24 órás támogatást, így nagyszerű terv induló és kisvállalkozások számára.

A Bluehost szolgáltatásainak áttekintése:

A Bluehost teljes körű webtárhely-megoldást kínál mindenki számára.

Íme egy áttekintés a webtárhely szolgáltatásairól:

 • Korlátlan lemeztárhely
 • Korlátlan domain hosting
 • Ingyenes drag and drop webhelykészítő (új)
 • Ingyenes domain név egy évig
 • Támogatja a nemzetközi domain neveket
 • POP3 / POP3 biztonságos e-mail támogatás
 • IMAP / Biztonságos IMAP e-mail támogatás
 • 3 különböző webmail megoldás
 • Korlátlan e-mail fiók továbbítás és e-mailek
 • Plugin domainek
 • Parkolt domainek
 • 50 GB lemezterület egy WordPress webhelyhez
 • Aldomainek
 • CPanel fiók vezérlőpultja
 • FTP hozzáférés
 • Webes fájlkezelő
 • Biztonságos shell hozzáférés (SSH)
 • Hotlink védelem
 • A .htaccess támogatás felülbírálása
 • MySQL adatbázis
 • LOD fájlok
 • Oldalstatisztikák
 • Testreszabható hibaoldalak
 • Egyedi Cron munkák
 • Gyilkos spamvédelem
 • 200 dollár marketing hitel

A Bluehost legjobb tulajdonságai és előnyei

1. 99,9%-os szerver üzemidő.

Ne kockáztassa a bevétel elvesztését és a rossz felhasználói élmény biztosítását, ha olyan webtárhely-szolgáltatásokba fektet be, amelyek tönkretehetik a szerver leállásával.

A hosting cégek iparági szabványos üzemideje körülbelül 99%. Igen, a webhelyét az esetek 99%-ában meg kell nézni, különben tönkremegy.

A Bluehost felülmúlja az iparági szabványt, és átlagos üzemideje 99,9% körül van, ami túl nagy. És ez a szám még az Ön közös alacsonyabb szintű terveire is igaz.

Az online értékelések alapján a Bluehost egyéb tervei, mint például a felhőtárhely és a dedikált szerverek csaknem 100%-os üzemidőt biztosítanak.

A Bluehost azonban semmit nem említ a hivatalos honlapján. Szerver-/hálózati üzemidő-megállapodási oldalukon azt nyilatkozták, hogy általában 15 perc alatt megoldják a legtöbb szerverleállással kapcsolatos problémát.

Bluehost Server Uptime Agreement

2. Biztonsági intézkedések: automatizált napi biztonsági mentések.

A biztonság az egyik legnagyobb aggodalomra ad okot a legtöbb ember számára, mielőtt webtárhelyet választana. Ezt szem előtt tartva a Bluehost nem használ parancsikonokat, amikor biztonsági intézkedésekről van szó.

Minden Bluehost-tervről napi biztonsági mentést és visszaállítást kap a webhelyekről. A biztonsági mentéseket sok webhelytulajdonos figyelmen kívül hagyja, amíg már túl késő lesz, annak ellenére, hogy kulcsfontosságú elemről van szó.

Mivel a Bluehost biztonsági mentések száma korlátozott, frissíthet vagy használhat harmadik féltől származó biztonsági mentési szoftvert, és nem kell aggódnia a webhely adatainak elvesztése miatt. Ha valami elromlik a webhelyén, ijesztő feladat lesz mindent a semmiből újra létrehozni.

Ezenkívül a Bluehost kiszervezi biztonsági védelmét a Cloudflare-re, amely egy népszerű név a tartalomszolgáltatói hálózatok (CDN) iparágában. Ezenkívül a Bluehost számos más lenyűgöző biztonsági intézkedést is kínál, mint például a SiteLock, a vírusok és rosszindulatú programok elleni védelem napi ellenőrzése, a szerverek folyamatos megfigyelése, ingyenes SSL-tanúsítvány, jelszóval védett könyvtárak stb.

3. Nagy sebességű szerverek.

Bár a Bluehost nem a leggyorsabb gazdagép, ami a szerverterhelést illeti, elegendő sebességet kínál a legtöbb webhely-tulajdonos igényeinek kielégítésére.

A betöltési sebesség a használt tárhely típusától függ. Például, ha megosztott tárhelyet választ, a betöltési idő és a válaszidő valamivel lassabb lesz, mint egy dedikált szerveré.

Azonban még a Bluehost legalacsonyabb tárhelycsomagja is versenyképes szerversebességet kínál, jobb, mint mások, például az iPage, de valamivel lassabb, mint mások, például az A2 Hosting, a Siteground vagy a HostGator. A feltöltési folyamat felgyorsításához olyan csomagolt eszközöket is használhat, mint a Cloudflare CDN.

4. Kiváló eredmények.

A Bluehost hosszú és lenyűgöző múlttal rendelkezik. Ha követni kell az online értékeléseket, a vásárlók elégedettek a funkcióival és szolgáltatásaival. Emellett érdemes megjegyezni a WordPress támogatását. Jelenleg a WordPress az internet több mint 30%-án működik, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy szinte senkit sem támogatnak.

Egy olyan házigazdával, aki már egy ideje a helyszínen van, jobban érzi magát, ha tudja, hogy bármilyen problémája könnyen megoldódik, és a szolgáltatás egyszerűsödik.

5. Alkalmas kezdőknek.

Míg a web hosting folyamat nem olyan nehéz, a Bluehost még kevésbé bonyolulttá teszi. A legjobb az egészben az, hogy a Bluehost olyan ügyfél-bevezetési élményt kínál, amely arra irányul, hogy megkönnyítse a webhely első üzemeltetőinek dolgát.

Tiszta és felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, és ez biztosítja, hogy minden műszaki elem jól el legyen magyarázva.

Ha bármilyen problémába ütközne a tárhely beállítása során, ami ritkán fordul elő, számos oktatóanyaghoz és útmutatóhoz férhet hozzá. Segítenek hatékonyan átsiklani a problémás helyeken.

6. Különféle lehetőségek az Ön igényeinek kielégítésére.

A Bluehostnak minden típusú vállalkozásra van terve, legyen az kicsi és nagy. Még akkor is, ha a legolcsóbb csomagot használja, mindig bővítheti webhelyét anélkül, hogy tárhelyszolgáltatót kellene váltania.

Frissíthet egy magasabb szintű csomagra, vagy elindíthat egy másik csomagot. Például a megosztott tárhelyről dedikált tárhelyre válthat anélkül, hogy az áthelyezés során bármilyen leállással kellene foglalkoznia.

Ráadásul a webhely és a szerver kezelése gyerekjáték a Bluehost egyéni felületével. Lehetővé teszi a kiszolgáló erőforrásainak figyelését és kezelését, és segít eldönteni, hogy mikor kell frissíteni.

Ezenkívül a Bluehost nem akadályozza meg céljai elérését. A lehető legtöbb forgalmat generálhatja webhelyére további költségek fizetése nélkül.

7. Ügyfélszolgálat 24/7/365.

A Bluehost az egyik legmegbízhatóbb ügyfélszolgálati szolgáltatást kínálja az iparágban.

Számos platformon keresztül férhet hozzá a 24/7/365 ügyfélszolgálathoz, többek között:

 • Élő chat
 • E-mailek
 • Jegyértékesítési rendszer
 • Telefonhívások
 • A közösségi média támogatása

A telefonos támogatási lehetőség a legegyszerűbb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen egy képzett műszaki támogatási szakemberrel, aki segíthet megoldani problémáit.

Legtöbbször azonban szakember segítségére sem lesz szüksége. A Bluehost támogatási könyvtára szinte minden kérdésére választ ad a gyakori problémákra vonatkozó részletes útmutatókkal.

8. Erőforrások védelme.

A Bluehost technológiája azonosítja azokat a webhelyeket, amelyek túl sok erőforrást használnak, és ideiglenesen átrendeli őket elszigetelt rendszerekhez. Ez a technológia biztosítja webhelye teljesítményét, és csökkenti a megosztott szerverekkel kapcsolatos általános kockázatokat.

9. Kiterjedt bővítmények könyvtára.

A Bluehost alkalmazáskönyvtára hatalmas, és különféle szolgáltatásokat és szoftvereket tesz lehetővé. Az e-kereskedelem és a CloudFlare funkciók engedélyezése mellett lehetővé teszi tárhelyfiókjának összekapcsolását a Google Apps szolgáltatással.

Ha további funkciókat szeretne hozzáadni webhelyéhez és tárhelyfiókjához, a Bluehost alkalmazáskönyvtárának több lehetősége is van.

10. SSL-tanúsítványok.

A Bluehost SSL-tanúsítványa a Let’s Encrypt funkcióval működik, és mindegyik tanúsítvány megvédi a webhelyek és látogatóik közötti kapcsolatot. Az Ön személyes adatai, e-kereskedelmi tranzakciói és egyéb bizalmas adatai védelemben részesülnek; minden csomaghoz ingyenes SSL-tanúsítvány tartozik.

Ingyenes SSL-tanúsítvány a Bluehosttól

11. Pénz-visszafizetési garancia.

Ha nem elégedett a webtárhellyel, a Bluehost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál; rejtett feltételek nem érvényesek. Ne feledje azonban, hogy a teljes visszatérítéshez 30 napon belül le kell mondania.

Bluehost pénzvisszafizetési garancia

Ha a 30 napos jótállási időszak letelte után mondja le az előfizetést, a hátralévő időszakra arányos visszatérítést kap.

A Bluehost hátrányai

A Bluehostnak van néhány kisebb hátránya, mint bármely más webszervernek, de semmi sem lassítja túlságosan.

1. A megújítási ár emelése.

Minden hosting cég emeli árait, amikor eljön a megújulás ideje, és ez alól a Bluehost sem kivétel. A Bluehost csekély bevezető díjakat kínál, hogy biztosítsa Önt ügyfélként, de a díj megújításkor emelkedik.

Ez egy olyan árstratégia, amelyet minden hosting cég alkalmaz. A kezdeti futamidő után magasabb havi díjat kell fizetnie, mint amennyit eredetileg költött.

2. Drága frissítések és kiegészítő szolgáltatások.

A Bluehost valójában olcsóbb, mint a legtöbb más web hosting cég, de a legtöbb kiegészítő funkciója és fiókfrissítése drága. Ha Ön egy induló vagy kisvállalkozás, a részvényszámla opciók jelentik a legjobb megoldást.

Főleg, ha szerverfrissítést vagy biztonsági frissítést szeretne végezni, sokkal magasabb havi díjat kell fizetnie.

A legtöbb webhely-tulajdonos elégedett a stock hosting által kínált szolgáltatásokkal. A fizetési folyamat során fellépő felárak és a kiegészítő szolgáltatások azonban növelik a tárhely havi költségét.

3. Az oldal átadása nem ingyenes.

A legtöbb tárhelyszolgáltató céggel ellentétben a Bluehost nem kínál ingyenes migrációt, amikor egy meglévő webhelyet áthelyez a szervereikre. Ahhoz, hogy webhelyét Bluehost-ra váltsa, vagy magának kell megtennie, vagy díjat kell fizetnie a segítségért. Jelenleg legfeljebb 5 webhely és 20 e-mail fiók migrálásának díja 149,99 USD.

A jó hír azonban az, hogy az ügyfélszolgálat és a műszaki támogatás szakértői teljes felelősséget vállalnak a zökkenőmentes webhelyváltásért.

A Bluehost tárhelycsomagjainak bontása.

A Bluehost tárhelycsomagjai a rugalmasságra és a méretezhetőségre összpontosítanak. Bár a Bluehost ideális a megosztott tárhelyhez és az optimalizált WordPress tárhelyhez, számos egyéb tárhelyszolgáltatást is kínál.

Annak érdekében, hogy tájékozott döntést hozhasson webhelye felépítése során, itt található a teljes Bluehost tárhelycsomag részletezése:

1. Megosztott tárhely.

A megosztott tárhely a világ egyik legnépszerűbb webtárhely-formájának számít. Ennek a népszerűségnek az egyik fő oka az alacsony költség. Általában a legtöbb webhelytulajdonos nem tudja elég nagyra növelni webhelyét ahhoz, hogy magasabb szintű tárhelyre frissítse, ezért ragaszkodik a megosztott tárhelyhez.

Íme a Bluehost által kínált különféle megosztott tárhelycsomagok rövid bontása:

Bluehost: Megosztott hosting webtárhely áttekintése

A Basic Basic csomag havi 3,95 dollárba kerül, a Plus csomag 5,85 dollár, a Choice Plus 5,95 dollár, a Pro csomag pedig 13,95 dollár havonta.

Ha még csak most kezdi, az alapterv ideális választás lesz az Ön számára. Webhelye növekedését követően frissíthet egy fejlettebb csomagra.

Ha a Plus-csomag felé hajlik, jövedelmezőbb a Choice Plus csomagot választani, mivel mindkét csomag hasonló árstruktúrával rendelkezik. A Choice Plus csomag további funkciókat tartalmaz, beleértve a kiterjedtebb webhelybiztonsági mentéseket, a domain adatvédelmi bővítményeit és még sok mást.

Ezenkívül ne felejtse el ellenőrizni az árakat vásárlás előtt, mivel a bevezető hosting ajánlatok gyakran változtatják az áraikat.

A legtöbb szolgáltatásban gazdag Pro-terv további előnyökkel jár, beleértve a korlátlan webhelyterületet, sávszélességet, korlátlan számú webhely támogatását, dedikált IP-címeket és még sok mást.

A dedikált IP egyedülálló előnyöket kínál, beleértve az e-mail védelmet és a Server Script követelményeket.

Ki használja a megosztott tárhelyet?

Ha először építi fel webhelyét, a megosztott tárhely valószínűleg ideális terv lesz. Ez a legolcsóbb tárhelyszolgáltatás, és még mindig elegendő funkcióval rendelkezik. Minden szükséges erőforrással rendelkezik webhelye növekedéséhez. Mivel más erőforrásokra és funkciókra van szükség, mindig frissítheti webtárhely-csomagját.

Ez egy nagyszerű lehetőség akkor is, ha olyan webhelyet épít, amely valószínűleg nem kap nagy forgalmat.

2. VPS hosting.

A Bluehost a kezdőknek szóló webtárhely-tervek szinonimájává vált. Ahogy belép a webhelye tárolásának új világába, a WordPress és a megosztott tárhely elérhetővé válik, amely kedvező árú, könnyen használható, és ugyanakkor gazdag funkciókban.

Ennek ellenére, mivel webhelye növekedésnek indul, és fejlettebb funkciókat igényel a növekvő forgalom kezeléséhez, a Bluehost Virtual Private Server (VPS) tárhelyszolgáltatással is rendelkezik.

Ez a tárhely dedikált szerverként működik, sokkal olcsóbb, mintha saját fizikai dedikált szervere lenne. Virtualizációs technológiát használ egy virtuális dedikált szerver felépítéséhez több megosztott szerveren. Ez azt jelenti, hogy továbbra is meg fog osztani egy fizikai szervert más felhasználókkal, de nem lesz átfedés – a szerver erőforrásait ez semmilyen módon nem érinti.

Lehetősége van arra is, hogy a szerver erőforrásait gyorsan skálázza, mivel nem korlátozódik a fizikai szerver korlátaira.

Íme néhány a Bluehost VPS-tárhelycsomagjai által kínált legjobb szolgáltatások közül:

 • 2-8 GB RAM
 • 2-4 mag
 • 1-2 IP cím
 • CPanel és root hozzáférés
 • 30 GB – 120 GB SSD tárhely
 • Ingyenes domain név az első évben
 • Több szerver- és fájlkezelés
 • Kiegészítő lehetőségek, például SEO eszközök, domain adatvédelem, SiteLock és még sok más

Tekintse meg ezen tervek árait:

Bluehost: VPS hosting webtárhely áttekintése

A tervek között a fő különbség a tárhely mennyisége, a sávszélesség és a RAM. A magasabb szintű csomagokkal több IP-címhez is hozzáférhet.

Jelenleg a standard csomag havi 19,99 dollárba kerül, a továbbfejlesztett csomag havi 29,99 dollárba, az Ultimate VPS csomag havi 59,99 dollárba kerül.

Tárhelyigénye és a szükséges sávszélesség alapján választhat.

Ki használja a VPS Hosting szolgáltatást?

Azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik kinőtték megosztott tárhelyüket, érdemes idővel VPS-re frissíteniük. Megbízható, méretezhető, és webhelye jobban teljesít, ha nagyobb forgalmat tapasztal.

Ez a fajta hosting kevesebb webhelykorlátozással jár, miközben magasabb szintű kiszolgáló testreszabást biztosít. Szupergyors SSD-tárhelyet is kapsz, de többet kell egyedül kezelned. Ha Ön nem webfejlesztő szakember, maradjon távol ettől a fejlettebb megközelítéstől.

3. Dedikált szerver hosting.

A dedikált szerver hosting segítségével egy komplett fizikai dedikált szervert bérelhet. Természetesen ennek magas ára van, mivel ez biztosítja a szerver kizárólagos tulajdonjogát.

Az előnyök azonban számosak. Kihasználhatja a szerver teljes testreszabását, a világszínvonalú teljesítményt, a rengeteg tárhelyet és a páratlan biztonsági szintet.

Íme a dedikált szerver hosting díjszabása:

Bluehost: Dedikált szerver hosting webtárhely áttekintése

A Standard csomag havi 79,99 dollárba kerül, és a legolcsóbb dedikált terv. A frissített csomag havi 99,99 dollárba kerül, a prémium csomag ára pedig havi 119,99 dollár.

A tervek között jelentős különbségek a teljes szerversebesség, a tárhely, a RAM és a dedikált IP-címek száma.

Kinek érdemes dedikált tárhelyet használni?

Azok a webhelytulajdonosok, akik teljes ellenőrzést igényelnek szerverkörnyezetük felett, választhatnak egy dedikált szervert. Továbbá, ha a szervert az üzleti igényeihez igazítani szeretné, a dedikált tárhely a legjobb megoldás.

Rengeteg tárhelyet, sávszélességet és RAM-ot kínál – alapvetően egy nagy teljesítményű, többfunkciós szerverkörnyezet.

Általában a nagy webhelyek és a nagy forgalommal rendelkező webhelyek általában dedikált szervereket használnak. Továbbá, ha webhelye nagyon magas szintű biztonságot igényel, egy dedikált szerver lehet a legjobb megoldás. Például, ha bizalmas pénzügyi információkkal vagy egyéb személyes adatokkal foglalkozik, fontolja meg ennek a szálláshelynek a használatát.

4. Felügyelt WordPress tárhely.

Ha WordPress-webhely létrehozását tervezi, a menedzselt WordPress-tárhely a legjobb megoldás. Kezdettől fogva optimalizált tárhelykörnyezetet kap a webhelyéhez. Webhelye teljesítménye növekedni fog, és magasabb szintű biztonságot ér el.

Ezen felül fantasztikus funkciókat kap, többek között:

 • Minden az egyben marketing központ és irányítópult
 • SEO, e-mail marketing és közösségi média eszközök
 • Optimalizált teljesítmény
 • Korlátlan számú webhely és domain
 • Nincs forgalomkorlátozás
 • Korlátlan webtárhely

A legjobb az egészben az, hogy a Bluehost WordPress tárhelycsomagjai előre telepítve vannak a WordPress-szel, ami megkönnyíti a WordPress-webhely létrehozását a semmiből.

Ezenkívül hozzáférhet egy speciális, csak a WordPresshez készült cPanelhez, a SiteLock biztonsághoz és egy ingyenes SSL-tanúsítványhoz.

Vessen egy pillantást a felügyelt WordPress-tárhely árazási terveire:

Bluehost: webtárhely-értékelés WordPress-tárhely

A tervek között a fő különbség a havi összes látogatószám. Különbségek vannak a tárhely, a RAM, a beépített CDN, a biztonsági mentések méretében, a biztonságban és az SSL-tanúsítvány szintjében is.

Havonta 19,99 USD-t kell fizetnie, hogy kihasználhassa a Standard csomag előnyeit, a továbbfejlesztett csomag havi 29,99 USD-be kerül, a Premium csomag havi 39,99 USD, az Ultimate csomag pedig 49,99 USD havonta.

Ki használja a felügyelt WordPress tárhelyet?

A felügyelt WordPress-tárhely természetesen ideális WordPress-webhelyek tárolására. Magas szintű teljesítményt és biztonságot kínál majd. Ezenkívül egyedi eszközökkel és fejlett cPanel-lel van felszerelve, amelyek megkönnyítik a webhely kezelését.

Valószínűleg nincs szüksége azonnal felügyelt WordPress-tárhelyre, ha most kezdi el első WordPress-webhelyét. Egy alapvető megosztott tárhelyterv elegendő. De ha elegendő forgalmat ér el, fontolóra veheti a frissítést.

Egy közepes méretű vagy gyorsan növekvő WordPress webhely tulajdonosa számára ideális a WordPress optimalizált tárhelyre való frissítés.

Ha e-kereskedelmi platformmal szeretne webhelyet építeni, használhatja a WooCommerce WordPress mixét, amelyet egy szilárd tárhely-platform támogat.

5. Viszonteladói tárhely.

A Bluehost viszonteladói tárhelye együttműködik a ResellerClubbal, és ideális webfejlesztők vagy olyan ügynökségek számára, akik ügyféloldalakat kezelnek. Ha Ön Bluehost ügyfél, 35% kedvezményt kap. Dönthet úgy, hogy létrehozza saját mini hosting cégét a Reseller Hosting hátoldalán.

Bluehost: Viszonteladói tárhely webtárhely áttekintése

Ez a terv lehetővé teszi, hogy VPS-t, dedikált és WordPress-tárhelyet biztosítson ügyfeleinek. Több mint 800 különféle tárhelyszolgáltatással kapcsolatos terméket értékesíthet, éjjel-nappali támogatást kínálhat, egyedi irányítópultokat kínálhat és még sok mást. Az ár a kívánt szállás típusától függően változik.

Általános Bluehost hosting szolgáltatások

1. Felhasználóbarát és könnyen használható cPanel.

A Bluehost által kínált összes tárhelycsomag egyszerűen használható és konfigurálható. Egyszerű a regisztráció, a tárhelyfiók beállítása, a domain nevek kezelése, az e-mail címek beállítása és a WordPress telepítése.

Ezenkívül a Bluehost egyedi tervezésű vezérlőpultja lehetővé teszi a webhelyek kezelését, további alkalmazások hozzáadását a webhelyhez, valamint a domain nevek, e-mail fiókok és még sok más egyszerű kezelését.

Bluehost: cPanel web hosting áttekintés

Minden eszköz be van építve a panelbe, és egyetlen kattintással azonnal használható. Ezenkívül oktatóanyagokat, megfelelő támogatást és oktatóanyagokat is kap, amelyek még egyszerűbbé teszik a dolgokat.

2. Alacsony bevezető árak.

Már belemélyedtünk a Bluehost által kínált teljes árképzési tervekbe.

Amint azt bizonyára észrevette, havi 3,95 dollárért a Bluehost az iparág legalacsonyabb bevezetési árait kínálja. Ez nagyon sok, különösen akkor, ha még csak most indul, és elindítja első webhelyét.

Ezen az áron méretlen sávszélességet, ingyenes SSL-tanúsítványt, 5 parkolt domaint, 50 GB SSD-tárhelyet és még sok mást kap. Az összes funkció több mint elegendő egyetlen webhely futtatásához viszonylag alacsony forgalommal.

3. Kiváló ügyfélszolgálat.

Amint azt a cikkben korábban említettük, a tárhelytervtől függetlenül gyorsan kapcsolatba léphet a Bluehost személyzetével e-mailben, telefonon és élő csevegésen keresztül. Emellett kiterjedt tudásbázis is rendelkezésre áll, amely segíthet a fiókkal kapcsolatos problémák megoldásában. Valószínűleg nem is kell kapcsolatba lépnie a támogatási csapattal.

4. Kiváló biztonsági funkciók.

A Bluehost biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, hogy megvédje Önt az online kockázatoktól.

Számos spammegelőzési eszközt kínál, köztük az Apache SpamAssassint, a Spam Expertst és a Spam Hammert. Ha a Bluehost beépített e-mail funkcióit használja, ezek az eszközök könnyedén megvédhetik e-mail postaládáját.

A Cloudflare támogatást is megtalálja, amely segít felgyorsítani a webhely betöltési idejét, és megakadályozza, hogy a DDoS-támadások összeomlják a webhelyet.

A szervert SSH-n (Secure Socket Shell) keresztül is elérheti, attól függően, hogy milyen tárhelycsomagot használ. Az SSH biztonságos megközelítést kínál a webhelyfájlok módosításához és feltöltéséhez.

További biztonsági funkciók közé tartozik a SiteLock, amely olyan funkciókat kínál, mint a rosszindulatú programok rendszeres vizsgálata és eltávolítása, a DDoS-védelem és a spam elleni védelem.

Ingyenes SSL-tanúsítványt is kap, amely segít a webhely biztonságának növelésében azáltal, hogy titkosítja a felhasználó böngészője és a szerverkörnyezet között kicserélt információkat, valamint kétfaktoros hitelesítést, amely védi a vezérlőpultot és a Bluehost-fiókot.

5. Gyors telepítés.

Az egykattintásos telepítőalkalmazással gyorsan telepíthet különböző alkalmazásokat, szoftvereket és CMS-eket új webhelyére. Ha például WordPress-webhelyet szeretne létrehozni, válassza a WordPress lehetőséget, adja meg az információkat, és a Bluehost automatikusan telepíti a WordPress-t az új webhelyére.

6. MOJO piac.

A MOJO Marketplace egy gigantikus alkalmazáspiac, amely a Bluehost tárhelycsomaggal együtt érkezik. Úgy működik, mint egy normál alkalmazásbolt, ahol számos ingyenes alkalmazás között böngészhet, és telepítheti őket webhelyére.

Egy alkalmazás telepítése a MOJO Marketplace segítségével egyszerűbbé teszi a dolgokat. Ha ezeket az alkalmazásokat a piac segítsége nélkül telepíti webhelyére, a folyamat sokkal technikaibb és időigényesebb lenne.

A piac felgyorsítja és megkönnyíti a telepítési folyamatot. Például csak egyetlen gombra kell kattintania a CMS-szoftver-eszközök, például a WordPress, a Drupal vagy a Joomla telepítéséhez. Számos e-kereskedelmi bővítményt, témát és egyebeket is letölthet.

Bluehost e-kereskedelmi szolgáltatások.

Bár a Bluehost nem kínál olyan tárhelytervet, amely teljes mértékben az e-kereskedelmi funkcióknak szentelné, további funkciókkal van felszerelve, amelyek segítenek egy e-kereskedelmi áruház felépítésében. Például, ha alapvető megosztott tárhely-tervet használ, bármelyik e-kereskedelmi szoftvert telepítheti, amelyet választott.

A felhasználók használhatják a WooCommerce és a WordPress kombinációját is, vagy telepíthetnek olyan szoftvereket, mint a Zen Cart, a Magento vagy az OpenCart. A telepítési folyamat befejezéséhez mindössze néhány kattintás szükséges a Bluehost vezérlőpultján.

Bluehost: A webtárhely áttekintése az e-kereskedelmi szolgáltatásokról

Egy lényeges dolgot azonban tudnia kell.

Ha e-kereskedelmi üzletet szeretne építeni, ismernie kell a PCI megfelelőséget. A PCI DSS az a biztonsági szabvány, amely a vásárlói kártyatulajdonosok adatainak feldolgozásához, tárolásához vagy továbbításához szükséges az Ön e-kereskedelmi üzletében.

A Bluehost önmagában nem PCI-kompatibilis. Módosítania kell a beállításokat, hogy teljes mértékben PCI-kompatibilis legyen.

Hogyan kell regisztrálni a Bluehost-on.

Kezdőbarát funkcióinak köszönhetően kifejezetten egyszerű létrehozni webhelyét a Bluehost segítségével.

Az első lépés a Bluehost regisztrációja.

1. lépés Látogassa meg a Bluehost.com webhelyet.

Amikor felkeresi a Bluehost.com webhelyet, a kezdőlapján talál egy „Kezdés” gombot. Kattintson rá az adatok megadásához és a regisztrációs folyamat folytatásához.

Kezdje el a Bluehost használatát

2. lépés Válasszon webtárhely-tervet.

Ezután átirányítunk egy új oldalra, ahol 4 megosztott tárhelycsomagot fog látni, nevezetesen Basic, Plus, Prime és Business Pro.

Íme egy rövid leírás az egyes funkciókkal elérhető funkciókról:

Bluehost: Bevezető webtárhely-áttekintési tervek

1. Alapterv (kezdőknek kifejezetten ajánlott)

 • Hozzon létre 1 webhelyet 50 GB tárhellyel
 • Méretlen sávszélesség
 • 5 e-mail fiók fiókonként 100 MB-tal

A Plus, Prime és Pro csomagok akkor hasznosak, ha több webhelyet szándékozik futtatni egyszerre, vagy egy e-kereskedelmi webhely indítására készül.

2. Plusz terv

 • Korlátlan számú webhely tárolása méretlen tárhellyel
 • Korlátlan e-mail fiókok korlátlan tárhellyel
 • Spam elleni védelem

3. Alapterv

 • Korlátlan számú webhely tárolása méretlen tárhellyel
 • Korlátlan e-mail fiókok és tárhely
 • Használja ki a webhelyek biztonsági másolatait, a domain adatvédelmét és sok más előnyeit

4. Business Pro terv

 • Korlátlan számú webhely tárolása méretlen tárhellyel
 • Korlátlan e-mail fiókok és tárhely
 • Tartalmazza a spamvédelmet, az SSL-tanúsítványt, a dedikált IP-címet, a domain adatvédelmét és még sok mást

Ha Ön blogger vagy egyszerű online áruházzal rendelkezik, akkor valószínűleg a Bluehost egyik alapcsomagját választja.

3. lépés Válasszon egy domain nevet.

A csomag kiválasztásakor meg kell adnia a domain nevét.

Itt két lehetőség közül választhat:

Bluehost regisztrációs folyamat: domain név

Regisztráljon egy „új domaint”, amely az első évben teljesen ingyenes.

Vagy ha már rendelkezik domainnel, válassza a „Van egy domain nevem” lehetőséget.

Ezután döntse el, hogy webhelye legyen.com, .org, .net stb.

4. lépés Adja meg személyes adatait, és válassza ki a bővítményeket

Miután kiválasztotta domain nevét (vagy elmentette későbbre), továbbra is megadhatja a „Személyes adatait” fiókja létrehozásához.

Bluehost regisztrációs folyamat: személyes adatok hozzáadása

Olyan adatokat kell megadnia, mint a vezeték- és keresztnév, e-mail cím, jelszó, ország, telefonszám stb.

Görgessen le a „Csomaginformáció” részhez. Itt választhatja ki, hogy mennyi ideig tartson fenn Bluehost-csomagja (12, 24 vagy 36 hónap), és kiválaszthat néhány kiegészítőt. A gyakori beépülő modulok közé tartozik a SiteLock Security Find, a Codeguard Basic és a Bluehost SEO Tools Start.

Bluehost regisztrációs folyamat: csomagadatok hozzáadása

Nem valószínű, hogy az összes beépülő modulra szüksége lesz, ezért ügyeljen arra, hogy csak azokat a bővítményeket válassza, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Ezután egy fizetési módot is ki kell választania. A Bluehost két fizetési lehetőséget kínál: hitelkártyával vagy PayPal-lal.

Bluehost regisztrációs folyamat: fizetési adatok hozzáadása

5. lépés Sikeresen regisztrált a Bluehostnál

Ez az! Végre regisztráltál a Bluehost szolgáltatásra.

Most egyszerűen nyomja meg a „Küldés” gombot, és a Bluehost üdvözlő e-mailt küld, amelyben megerősíti tárhelyfiókját. Tartalmazza az összes bejelentkezési adatot, amelyre szüksége van az induláshoz.

Hajtsa végre a Bluehost regisztrációs folyamatot

A regisztrációs folyamat befejezése után választhatja a WordPress telepítését a cPanelről.

Gyors tények a Bluehostról.

Ebben a cikkben szinte mindent bemutattunk a Bluehost-tal kapcsolatban, a tárhelycsomagoktól a funkciókig és hátrányokig.

Ha valami fontos kimaradt, íme néhány gyors tény a Bluehostról:

 • MOJO Marketplace: lehetővé teszi alkalmazások és szoftvereszközök, például WordPress, Joomla gyors és egyszerű telepítését.
 • Regisztrációs folyamat: egyszerű és gyors, 2 lépésből álló regisztrációs folyamat.
 • Domain: ingyenes domain az első évben. Ezt követően 15,99 dollárért megújíthatja.
 • SSL tanúsítvány – teljesen ingyenes.
 • Fizetési módok: PayPal-on vagy hitelkártyával.
 • Rejtett szerződési feltételek? Nem kap visszatérítést a domain nevéért. Ezenkívül a megújítási arányok növekedni fognak mind a tárhely, mind a domain esetében.
 • Webhely átvitele: Bár a webhely áttelepítése gyors és egyszerű, nem ingyenes. Egyszeri 149 dolláros díjat kell fizetnie.
 • Irányítópult és cPanel: kiváló élmény, könnyű használat és navigáció.

Bluehost vélemények: Meg kell vásárolnom?

Ha megnézi a szolgáltatások széles skáláját és a kiváló ügyfélszolgálatot, nem értem, miért ne próbálná meg legalább egyszer.

Ha Ön egy startup vagy egy kisvállalkozás, a Bluehost az egyik legjobb lehetőség. Mivel a Bluehost méretezhető, mindig frissítheti tervét magasabb csomagra, ahogy vállalkozása növekedésnek indul.

Ami az üzemidőt és a betöltési időt illeti, a Bluehost továbbra is a legjobb webtárhely-szolgáltatók közé tartozik. Emellett 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, szilárd biztonságot, nagyszerű ügyfélszolgálatot, ingyenes SSL-tanúsítványt, sok könnyen használható alkalmazást és még sok mást kap. És ne feledkezzünk meg az iparág egyik legalacsonyabb árú tervéről sem.

Ha azonban webhelyét más webtárhely-szolgáltatásról helyezi át, egyszeri 149 USD-t kell fizetnie. Lehet, hogy kissé óvatosnak érzi magát, de az összegért kapott szolgáltatások és segítség végül is megéri.

Összességében a Bluehost az egyik legjobb webtárhely-lehetőséget kínálja a piacon, és teljes támogatást kap.