A 17 legjobb áttekintett és összehasonlított e-kereskedelmi platform (2022)

Az e-kereskedelem csendesen és kényelmesen veszi át az életünket. Jeff Bezos szerint az Amazonnak több mint 100 millió Amazon Prime-tagja van. Az ingyenes szállítás a szokásos. A kétnapos küldemény egynapos vagy kétórás szállítássá válik.

Ha szeretné elindítani az e-kereskedelmi üzletét, nehéz lehet kiválasztani a legjobb e-kereskedelmi platformokat – több mint 477 különböző lehetőség közül választhat.

A legjobb e-kereskedelmi szoftverek bemutatásával szeretném megkönnyíteni ezt a döntést, hogy megtalálja a megfelelő megoldást online áruházához. Nézzünk szembe a tényekkel: mivel rengeteg lehetőség van a piacon, végül csak néhány marad, ezért mindenképp a győztest kell kiválasztania.

Miért érdemes megbízni ezekben a véleményekben?

Több mint 10 éves e-kereskedelemben szerzett tapasztalattal rendelkezem:

 • Marketing csapatokat irányítottam olyan e-kereskedelmi márkák számára, amelyek évente több mint 100 millió dollárt keresnek.
 • Korábbi beosztásomban raktárakban dolgoztam és nagykereskedelmi szállítmányozást intéztem.
 • 8 számjegyű / éves e-kereskedelmi marketing költségvetést kezeltem.
 • Dolgoztam SaaS cégeknél az e-kereskedelem területén.
 • És szinte minden platformon elindítottam online boltokat.

Ezek a vélemények az ár, a megbízhatóság, a műszaki támogatás, a funkciók, a méretezhetőség, a terméklehetőségek, a szállítás, a megfelelőség, az irányítópulttal kapcsolatos tapasztalatok és egyebek alapján vannak kategorizálva.

Összehasonlítunk és áttekintünk olyan dolgokat is, mint például:

 • A legjobb lehetőségek kisvállalkozások számára.
 • A legjobb olcsó, ingyenes és nyílt forráskódú lehetőségek.
 • A platformok a legjobb témákkal és weboldalakkal.
 • Üzleti megoldások nagy márkák számára.

Fogjunk hozzá.

Felelősség kizárása: Az alábbi linkek némelyikéért a társult vállalkozás ellenszolgáltatást kapok, önnek költség nélkül. Azonban ezek a legjobb eszközök, amelyeket használtam és kipróbáltam, és amelyek véleményem szerint a leghatékonyabbak egy webáruház indításához és kezeléséhez. A társult vállalkozással kapcsolatos teljes tájékoztatónkat az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatja el.

Melyek a legjobb e-kereskedelmi platformok?

Az e-kereskedelmi platformok robusztus, teljes funkcionalitású szoftvereszközök a termékek online értékesítéséhez. A legjobb lehetőségek közötti választás során számos szempontot figyelembe kell venni, és minden e-kereskedelmi webhely-készítő más-más szolgáltatásokat kínál.

Például az Ön igényei eltérőek lesznek, ha három terméket ad el, szemben a 100-zal. Vagy ha a saját szállítása és teljesítése helyett cseppszállítást szeretne végezni.

Végső soron az e-kereskedelmi szoftvereknek lehetővé kell tenniük a termékek gyors hozzáadását, kuponok és kedvezmények felajánlását, valamint a készlet automatikus nyomon követését. Ezenkívül segíteniük kell a szállítás és a teljesítés kezelésében, hogy Ön vállalkozása irányítására összpontosíthasson.

Íme az általam kiválasztott legjobb e-kereskedelmi platformok, amelyeket idén kipróbálhatok:

1. Wix.

A legjobb kisvállalkozási e-kereskedelmi platform (23 USD / hó).

A Wix egy gyorsan növekvő webhely-készítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havi 20 dollárért frissítsenek a teljes e-kereskedelmi funkcióra. Több száz tervező által készített sablon, promóciók és ajándékkártyák, gyönyörű termékgalériák, valamint egyszerű megrendelés-beküldés és -kezelés található bennük.

Automatikusan optimalizálják az online áruházat mobileszközökön, beleértve az iPhone-okat és az Android-eszközöket (Apple és Google). Személyre szabhatja mobil e-kereskedelmi webhelyének megjelenését az online áruházépítő eszközzel. Nem kell belemerülnie a HTML-be vagy a CSS-be, hogy lenyűgöző webhelyet hozzon létre a Wix segítségével.

Nagyon sokféle termékgalériájuk van, hogy termékeiket gyönyörű (és konverzióoptimalizált) módon tervezhessék meg.

Wix e-kereskedelmi termékgalériák

Ezek a termékgalériák mobileszközökön is jól mutatnak, és halmozott formátumban is elférnek.

A Wix az egyik legegyszerűbben használható eszköz a webhely-készítőben és az e-kereskedelmi területen is.

Szó szerint mindössze hét lépésre van szükség az online áruház felépítéséhez:

 1. Jelentkezzen be fiókjába, vagy regisztráljon ingyenesen.
 2. Válasszon sablont az Online Áruház kategóriából.
 3. Szerkessze a szöveget, és adja hozzá cége nevét.
 4. Kattintson a „Saját üzlet” és az „Üzlet kezelése” elemre.
 5. Adjon hozzá termékeket az üzletéhez.
 6. Válassza a „Kiskereskedelmi beállítások” lehetőséget a fizetési, szállítási és bolti beállítások hozzáadásához.
 7. Tegye közzé webhelyét, és csatlakozzon saját domainjéhez.

Végül a Wix biztonságos fizetést, 24 órás ügyfélszolgálatot, többféle fizetési lehetőséget és megoldást, globális szállítást és adókat, kuponokat és kedvezményeket kínál, hogy segítsen Önnek többet eladni.

Próbálja ki a Wixet ingyen, és kezdje el árulni termékeit online.

Kezdje el a Wix használatát

2. BigCommerce.

A legjobb e-kereskedelmi platform nagyvállalatok számára, amelyek nagy méretben épültek (29,95 USD / hó).

A BigCommerce az első számú e-kereskedelmi platformot ajánlom. 2. Kategóriájában a legjobb SEO-funkciókkal, több mint 40 fizetési átjáróval, fejlett terméklehetőségekkel, éjjel-nappali támogatással rendelkeznek, és akár évi 100 millió dollárra is növelhetik az Ön e-kereskedelmi vállalkozását.

Általában ez történik. 

Egy kisvállalkozás tulajdonosa úgy dönt, hogy belevág az e-kereskedelembe, és névfelismerése miatt olyan platformot választ, mint a Shopify. 6-12 hónap elteltével elkezdik növelni az eladásokat, és többet fizetnek az alkalmazásokért és bővítményekért, hogy elősegítsék e-kereskedelmi üzletük növekedését.

Egy idő után elérték a növekedési plafont. Ezek a felhasználók azt tapasztalhatják, hogy havonta több száz dollárt fizetnek az alkalmazásokért, rossz a SEO, vagy jobban teljesítenek a platformjukon.

Bejelentkezés a BigCommerce-be:

BigCommerce kezdőlap

Ezek a legnyitottabb SaaS e-kereskedelmi platform a piacon – nyílt API-k, nulla tranzakciós díjak és nyitott partner-ökoszisztéma.

A BigCommerce két termékajánlattal rendelkezik: a BigCommerce (az Ön üzleti ajánlata) és a BigCommerce Essentials (kisvállalkozások számára). Mindkettőt úgy tervezték, hogy az Ön növekedéséhez igazodjon.

Egyrészt beépített funkcióik és funkcionalitásuk miatt elérhető platformot jelentenek a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Azonban van egy kicsit magasabb tanulási görbe, mint egy olyan egyszerűbb eszköz, mint a Wix.

Tökéletesek azoknak a vállalati márkáknak is, amelyek szeretnének lemondani a drága helyi megoldásokról, mint például a Magento, és áttérni a szoftverre, mint szolgáltatásra (SaaS). Az olyan márkák, mint a Ford, a Toyota, a Skullcandy és mások a Fortune 1000-ben, a BigCommerce-et használják, és gond nélkül több mint 100 millió dolláros éves eladást termelhetnek.

2018 decemberében elindították a BigCommerce for WordPress terméket, egy „fej nélküli kereskedelem” terméket, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék előtér-tartalmukat a WordPress-en, illetve háttér-e-kereskedelmét a BigCommerce segítségével.

Az API ilyen használata gyorsabb WordPress webhelysebességet tesz lehetővé, mint más WordPress e-kereskedelmi lehetőségeknél, mint például a WooCommerce, amely több beépülő modult telepít a működéshez, és akadályozza a teljesítményt.

Terveik havi 29,95 dollártól kezdődnek, és ezzel egy márkás online áruházat és domain nevet kapsz, amely az Amazonon, az eBay-en és a közösségi médián, például a Facebookon, az Instagramon és a Pinteresten értékesíthet.

Egyszerű felhasználói felületük van az online áruház felépítéséhez, beleértve a rendelések, a termékek, a marketing, az elemzések, az adók és a kirakat részlegeit:

BigCommerce irányítópult

A nemrégiben kiadott BigCommerce szállítási funkciókkal kedvezményes fuvarozási díjakat kaphat, valamint lehetőség nyílik a szállítási címkék nyomtatására és a megfelelőség kezelésére közvetlenül az irányítópultról.

Témáik teljesen reszponzívak és a konverziós arányokat szem előtt tartva optimalizálták. Ingyenes SSL-tanúsítványokat is kínálnak, világos árstruktúrával rendelkeznek, és ismét nulla tranzakciós díj.

A BigCommerce megkapja a legmagasabb ajánlásomat közép- és nagyvállalatok számára, és 15 napos ingyenes próbaverzióval indulhat.

Próbáld ki a BigCommerce-t

3. Shopify.

Kiváló e-kereskedelmi szoftver a dropshippinghez (29 USD / hó).

A Shopify egy e-kereskedelmi erőmű, amely több mint 400 000 kereskedőnek ad otthont szerte a világon. Ha az e-kereskedelemre gondol, egyenesen a Shopifyra juthat. Ők egy kanadai cég, amely 2004-ben indult, és gyorsan az egyik leggyorsabban növekvő SaaS-céggé vált Észak-Amerikában.

Tobias Lütke, Daniel Weinand és Scott Lake elégedetlenek voltak a piacon lévő mobilalkalmazásokkal és e-kereskedelmi termékekkel, ezért létrehozták nyílt forráskódú webes alkalmazásukat a Ruby on Rails segítségével, és két hónap után kiadták.

Ez a program Shopify lett.

Az egyik ok, amiért a Shopify hatalmas márkaismertségre tett szert, az volt, hogy „álmodozókból” álló közönséget vonzzon, vagyis olyan új felhasználókat, akik meg akarnak gazdagodni az e-kereskedelemben.

Integrációival még a legtapasztalatlanabb felhasználók is viszonylag könnyen létrehozhatnak dropshipping üzletet. Megpróbáltam. Miután kiválasztottam a készletemet, integráltam néhány dropshipping szolgáltatót a Shopify-val, és elindítottam egy tesztüzletet.

Hogyan működik a drop shipping?

Könnyű volt vonzó weboldalt tervezni és termékeket hozzáadni. De attól, hogy van egy online áruháza, még nem biztos, hogy sikeres – piacra kell vinnie vállalkozását.

A Shopify néhány hátránya a SEO szabályai. Az URL szerkezete a formátumában le van zárva. Például a kempinghely.com/tents címen található kategóriaoldalak helyett a Shopify arra kényszeríti Önt, hogy használja a kempinghely.com/collections/tents formátumát. Ez a struktúra nem ideális a keresési rangsoroláshoz, különös tekintettel arra, hogy a „kategória” egy magasabb szintű almappa, mint a legkritikusabb „üzletek” kulcsszó.

Másodszor, kevesebb terméklehetőségük van, mint a BigCommerce. Ha például pólókat árul, és különböző színekkel, anyagokkal és méretekkel rendelkezik, a cikkszámok gyorsan összeadódnak. A Shopify mindössze 100 termékváltozatra korlátozódik; nem elég, ha sok különböző termékkombinációja van.

A korlátoktól eltekintve a Shopify egy megbízható e-kereskedelmi platform, amely jól működik a kisvállalkozások számára.

A Shopify három tervet kínál 29 és 299 dollár között. Ráadásul a Shopify Plus üzleti platformja saját egyéni árazást kínál.

Minden csomag korlátlan számú terméket, ingyenes SSL-t, kedvezményes kódokat, készletkezelést, többnyelvű támogatást, egyszerű vásárlási gombokat, elhagyott kosár-helyreállítást, marketingfunkciókat és éjjel-nappali támogatást tartalmaz.

Ha szeretné kipróbálni őket, 14 napos ingyenes próbaverziót kínálnak.

Elolvashatja a teljes Shopify-véleményemet vagy a BigCommerce vs Shopify és a Wix vs Shopify összehasonlítását is tartalmazó cikkeimet.

Próbáld ki a Shopify-t

4. Kötelező.

A legjobb a Magento és a WooCommerce felügyelt tárhelyhez (19 USD havonta). 

Nexcess e-kereskedelmi tárhely

A Nexcess egy sokoldalú tárhelyszolgáltató, amely minden igényt kielégít, beleértve a WordPress-t, a Magento-t, a WooCommerce Hosting-ot és még sok mást. Hostszolgáltatásuk is van e-kereskedelmi platformokhoz, például a Drupalhoz és a BigCommerce-hez. 

Olyan funkciókat kap, mint a PHP optimalizálás, a PHP7 támogatása, a hét minden napján 24 órában járó riasztások figyelése és válaszadása, a szinte azonnali eszközgyorsítótár, tárolóbővítmények és még sok más. Az egykattintásos automatikus skálázást is kapja a meredek forgalomnövekedés kezelésére. 

És nem csak a tárhelyszolgáltatás, hanem a StoreBuilder eszközükkel a WooCommerce áruház kirakatának kialakításában is segítenek. Csak válaszoljon néhány releváns kérdésre, és az eszköz egyedi kirakatot hoz létre az Ön válaszai alapján.

Következő e-kereskedelmi diagram

Az ügyfélszolgálat terén is fáradságot nem kímélnek. 24/7/365 szakértői támogatásra, proaktív szolgáltatásfigyelésre és ingyenes, fehérgalléros webhely-migrációkra számíthat. 

Ha a teljesen felügyelt Magento Hosting mellett dönt, segítséget kap egy Magento Master munkatársától. 

A WooCommerce hosting olyan funkciókkal rendelkezik, mint az elhagyott kártyabővítmény, az oldalkészítő bővítmény, a képtömörítés, az AffiliateWP és a Glew.io integráció a fejlett elemzésekhez. 

További fontos jellemzők: 

 • Egy integrált CDN 22 hellyel.
 • PCI megfelelőség.
 • Felhőgyorsító a betöltési idők felgyorsításához.
 • Testreszabható technológiai készlet.
 • A fejlesztői oldal előkészítése a frissítések tesztelésére. 

Az egyik kedvenc dolog a Nexcess-szel kapcsolatban, hogy minden funkciója elérhető minden tervvel, még a legalapvetőbb csomaggal is. A költség olyan tényezőktől függ, mint a tárhely és a sávszélesség. 

Árazási tervek: 

A WooCommerce Hosting hat csomaggal rendelkezik, köztük: 

 • Kezdő: 19 USD havonta (1 üzlet, 30 GB tárhely, akár 500 rendelés óránként)
 • Alkotó: 79 USD havonta (3 üzlet, 60 GB tárhely, akár 1000 rendelés óránként)
 • Kereskedő: 149 USD havonta (5 üzlet, 100 GB tárhely, akár 2500 rendelés óránként)
 • Normál: 299 USD havonta (10 üzlet, 300 GB tárhely, akár 3000 rendelés óránként)
 • Növekedés: 549 USD havonta (20 üzlet, 500 GB tárhely, akár 5000 rendelés óránként)
 • Üzleti: 999 USD havonta (30 üzlet, 900 GB tárhely, akár 10 000 rendelés óránként)

 Ezenkívül négy hónap ingyenes, ha csatlakozik az éves előfizetéshez. 

Ezenkívül a Magento menedzselt hosting tervek havi 49 dollártól kezdődnek, és havi 849 dollárig mennek.

Próbálja ki a Nexcess-t 14 napig ingyenesen.

Próbáld ki a Nexcest

5. Square Online.

A legjobb helyi kiskereskedők és vállalkozások számára, akik online szeretnek közlekedni (ingyenes – 72 USD / hó)

A Square, a népszerű POS rendszer, elindította a Square Online-t, mint e-kereskedelmi ajánlatot, hogy segítse a kiskereskedőket vállalkozásaik online áthelyezésében.

Négyzet online

Ez egy erős, önálló e-kereskedelmi platform, de nagyszerű lehetőségeket kínál a helyi vállalkozások számára, például a járda melletti átvételt és a helyi kiszállítást.

Így kezdheti el a Square Online használatát:

 • Készítse el webhelyét előre elkészített sablonjaival, adjon hozzá oldalakat oldalszerkesztőkkel, és adja hozzá az üzlet adatait.
 • Adjon hozzá termékeket az üzletéhez.
 • Indítsa el üzletét ingyenesen (csak 2,9% + 0,30 USD tranzakciónként). Vagy frissíthet egy fizetős csomagra a fejlettebb funkciókért.

Ez egy nagyon egyszerű beállítás és rugalmas lehetőség, amelyet olyan kisvállalkozások számára terveztek, amelyek gyorsan és egyszerűen szeretnének online költözni.

Közvetlenül az Instagram-hírcsatornából értékesíthet, majd ha készen áll, teljes körű e-kereskedelmi webhelyre bővítheti.

Egy másik fontos funkció a biztonságos online fizetés, valamint az, hogy az ügyfelek Apple Pay és Google Pay segítségével fizethetnek.

A Square Online számos egyedi funkcióval is rendelkezik a kisvállalkozási webhelyek számára:

 • Online ételrendelés éttermek weboldalaira.
 • Eszközök online és személyes kiskereskedelemhez.
 • Foglaljon online a Square-en keresztül.
 • Adományok elfogadásának képessége non-profit webhelyek számára.

Négyzet alakú online árképzés

Négyzet alakú online árképzés

A Square Online teljesen ingyenes csomaggal rendelkezik, amely korlátlan számú terméket, házon belüli és igény szerinti szállítást, ajándékkártyákat és kuponokat, SEO eszközöket, SSL tanúsítványt, Instagram integrációt, készletszinkronizálást a Square POS-szal és még sok mást tartalmaz.

Csak a 2,9% + 0,30 USD és a 0,50 USD tranzakciós díjat kell fizetnie szállítmányonként. Ennek a tervnek az egyik hátránya, hogy nem használhatja saját domain nevét.

Ha valamelyik fizetős csomagjukra szeretne frissíteni, további szolgáltatásokat kap:

 • Professzionális (12 USD / hó): Egyedi domain név (egy évig ingyenes) és nincs Square márka.
 • Teljesítmény (26 USD/hó): Adjon hozzá elhagyott kosár e-maileket, vásárlói véleményeket a webhelyen és kedvezményes szállítási címkéket.
 • Prémium (72 USD / hó) – Alacsonyabb tranzakciós díjak, magasabb szállítási kedvezmények és valós idejű szállítási díjkalkulátor.

Ez azért jó, mert online vállalkozása növekedésével méretezheti tervét. Ha csak most kezdi el az online értékesítést, azt javaslom, hogy kezdje el a professzionális tervvel, majd a megrendeléseinek növekedésével lépje fel a magasabb szintű terveket.

Összességében a Square Online nagyszerű lehetőség, ha Ön hagyományos kiskereskedő vagy helyi vállalkozás, aki online szeretne mozogni.

Próbálja ki a Square-t online

6. Zyro.

Új e-kereskedelmi platform A legjobb a többcsatornás értékesítéshez (14,99 USD / hó).

A Zyro egy népszerű webhely-készítő, aki nemrég indította el régóta várt e-kereskedelmi platformját, a Zyrót.

A 2022 elején bevezetett új online áruház-készítőjük az évek során webhelykészítőként kifejlesztett összes nagyszerű funkciót magába foglalja, és az e-kereskedelmi funkciók teljes készletét egészíti ki.

Zyro eCommerce

Ez a platform néhány kulcsfontosságú területen kiváló. Először is lehetőséget adnak kereskedőiknek arra, hogy termékeket értékesítsenek több csatornán, köztük az Amazonon, a Facebookon és az Instagramon keresztül.

Másodszor, könnyen használható. A Shopifyhoz hasonlóan azt mondják, hogy kevesebb mint egy órán belül elkezdheti az értékesítést. És ez igaz. A webhely fogd és vidd funkcióinak és a gyors telepítési útmutatónak köszönhetően ez egy egyszerű, kód nélküli folyamat.

A Zyro mindent kínál, ami egy online áruház működtetéséhez szükséges, beleértve:

 • Rendelés és készletkezelés
 • Több mint 50 fizetési lehetőség és jutalék nélküli értékesítés
 • Szállítás és adókezelés
 • Kedvezménykódok és ajándékkártyák
 • E-mail üzenetek és értesítések
 • Több üzlet: online áruház, valamint Amazon, Facebook és Instagram
 • Ingyenes tárhely

Van azonban néhány apró hátránya.

Mivel egy ilyen új platformról van szó, a fejlett funkciók még fejlesztés alatt állnak, és előfordulhat, hogy hiányoznak. A Zyro jelenleg 68 e-kereskedelmi téma közül választhat. Beszéltem a csapatukkal is, és azt ígérik, hogy hamarosan több mint 150 új dallal készülnek. Nem rossz egy új platformnak!

Fontos megjegyzés, hogy bármely Zyro sablon használható online áruházhoz; csak lépjen a szerkesztőben a tételek részre, és „adja hozzá az e-áruház funkcióit”.

Térjünk át az árakra.

Zyro e-kereskedelmi árak

Ingyenes csomagja mellett a Zyro két új e-kereskedelmi csomagot is hozzáadott: E-kereskedelem (a legnépszerűbb) és E-kereskedelem +.

 • Az e-kereskedelmi tervük 14,99 USD / hó (vagy 8,99 USD / hó 3 éves időszakra).
 • Az E-kereskedelem + csomag ára 21,99 USD / hó (vagy 10,99 USD / hó 3 éves időszakra). Ez a terv olyan funkciókat tartalmaz, mint az elhagyott kosár helyreállítása, a többcsatornás értékesítés és a többnyelvű üzletek.

Összességében, ha egy könnyen használható, többcsatornás e-kereskedelmi platformot szeretne, próbálja ki a Zyro-t. Kezdje egy ingyenes csomaggal, amellyel tesztelheti webhelye funkcióit, majd frissíthet egy e-kereskedelmi csomagra, amikor készen áll.

Próbálja ki a Zyro e-kereskedelmi szolgáltatást

7. Ecwid.

A legjobb online áruházépítő a meglévő webhelyekhez (35 USD / hó).

Ecwid e-kereskedelmi platform

1,6 millió kisvállalkozásból álló ügyfélkörével az Ecwid kiváló és az egyik legnépszerűbb elérhető e-kereskedelmi platform. A G2 Crowd a „Leggyorsabb e-kereskedelmi megvalósítási platformnak” is elnyerte.

Alkalmasabb, ha már van webhelye, és új üzletet vagy vásárlási lehetőségeket szeretne hozzáadni hozzá. A jó hír az, hogy a platform egyszerű és könnyen használható.

Ezenkívül teljesen rugalmas, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos webhelyen értékesítsenek, például:

 • amazon
 • eBay
 • Facebook
 • Instagram
Ecwid közösségi média integráció

Ez segít abban, hogy egyetlen irányítópultról nagyszámú vásárlót érjen el világszerte, különböző platformokon.

Az Ecwid használatának megkezdése is kifejezetten egyszerű. És ha webhelyét olyan platformokon futtatja, mint a Joomla, a Drupal vagy a WordPress Business, akkor az Ecwid beépített integrációja révén a dolgok még könnyebbé válnak.

Ezenkívül rendkívül testreszabható kirakattal rendelkezik, amely maximális láthatóságot biztosít termékei számára, függetlenül attól, hogy az ügyfél milyen eszközt használ. Jól láthatóan megjelenítheti a márkaelemeket, például logókat, színeket és üzeneteket, hogy bevonja a célközönséget.

Az Ecwid azt is lehetővé teszi, hogy az összes hirdetést közvetlenül az irányítópultról hozza létre, kezelje és nyomon kövesse. A tökéletes Facebook vagy Google Ads kiválasztása is egyszerű.

A fizetési folyamat egyszerű, az Ecwid zökkenőmentes integrációjának köszönhetően több mint 50 fizetési átjáróval, mint például a First Data, PayPal, Square, Stripe, WePay és még sok más, a legjobb POS-rendszerek beépített funkciói révén. 

Ezenkívül az Ecwid egy „PCI DSS Validated Level 1 Service Provider”, amely segít a végpontok közötti adattitkosítás és a biztonságos fizetési adatok biztosításában az ügyfelek és a kereskedők számára.

Az Ecwid egyéb egyedi képességei közül néhány:

 • Készletkövetés
 • Mentse el kedvenc termékeit
 • Teljes ügyfélcímjegyzék
 • Termékbeállítások kezelése
 • Automatikus frissítések
 • Intelligens szállítási számítások
 • Egy egyszerű fizetési folyamat

Mindezek a tulajdonságok (többek között) segítenek az Ecwidnek abban, hogy kitűnjön társai közül. Ennek ellenére ennek is megvannak a maga korlátai. Először is, nem kínál szolgáltatásokat az angolon kívül. Telefonos támogatást sem nyújtanak.

A funkciókban gazdag és változatos árazási tervek azonban felülmúlják a korlátokat. A jó hír az, hogy az Ecwid ingyenes csomaggal rendelkezik, amely minden szükséges funkciót biztosít, és lehetővé teszi, hogy tíz fizikai terméket értékesítsen egy hónap alatt.

Ecwid árképzés

Ezután három fizetős csomagot kínálnak.

 • A Venture terv lehetővé teszi 100 fizikai vagy digitális termék eladását havi 12,50 dollárért.
 • Az üzleti terv havi 29,17 dollárba kerül, így 2500 tételt értékesíthet.
 • A korlátlan csomag (82,50 USD havonta) az összes értékesítési csatornát tartalmazza.

Ha már van e-kereskedelmi webhelye, és azt egy hatékony és könnyen használható platformra szeretné költöztetni több csatornán keresztüli értékesítéshez, az Ecwid lehet az Ön számára. 

Kipróbálhatja őket egy teljesen ingyenes csomaggal.

Ecwid teszt

8. 3dcart.

A legjobb e-kereskedelmi platform kisvállalkozási webhelyekhez (19 USD / hó).

A 3dcart az egyik leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi platform, amely erős SEO funkcióiról, 50 ingyenes témájáról és több mint 100 fizetési processzoráról ismert.

Terveik havi 19 dollártól a Startup Store esetében a Pro Store csomag havi 114,50 dollárig terjednek. Minden csomaghoz tartozik domain regisztráció, tranzakciós díjak nélkül, korlátlan sávszélesség, Facebook áruház, integrált blog, API hozzáférés és 24 órás technikai támogatás.

3dcart funkciók

Nemrég kiadtak egy új szállítási beállítást és egy frissítést a promóciós eszközeikhez. A szállításhoz a pénztár oldalán megjelenítheti a rendelés összes szállítóját és szállítási díját, nem pedig egyenként.

A díjakat ezután automatikusan megterheljük, amikor a vevő hitelkártyájával vagy PayPaljával fizet.

Fejlett Promóciókezelőjével több ügyfélcsoportot is kiválaszthat, hogy egyszerre egy promóciót kínáljon a korábbi csoport helyett. Ez a lehetőség kiváló azoknak a B2B márkáknak, amelyek online bevásárlókosarat szeretnének a fogyasztók és a kereskedők számára egyaránt.

SEO funkciói erősek, és „a SEO legjobb e-kereskedelmi platformjaként” tartják számon. Létrehozhat egyéni URL-eket, dinamikus metacímkéket, linkcímeket stb.

A biztonságot is komolyan veszik, és 100%-ban PCI-kompatibilisek. A 3dcart beépített Facebook áruházával az e-kereskedelmi platformon kívül is értékesíthet. Ráadásul a mobileszközökhöz készült mCommerce segítségével útközben is elérheti a vásárlókat.

Végső soron, ha Ön egy kisvállalkozás, amelynek erős SEO-ra, marketingeszközökre és e-kereskedelmi funkciókra van szüksége anélkül, hogy speciális üzleti funkciókra lenne szüksége, a 3dcart egy jó választás.

Kipróbálhatja őket egy 15 napos ingyenes próbaverzióval.

Próbáld ki a 3dcart

9. WooCommerce.

A WordPress e-kereskedelmi platformja (ingyenes és fizetős bővítmények).

A több mint 74 millió letöltéssel a WooCommerce az online áruházak mintegy 25%-át biztosítja világszerte. Ez az egyszerű, nyílt forráskódú e-kereskedelmi bővítmény a WordPresshez 2011-ben jelent meg, és mára a piac egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldásává vált.

WooCommerce WordPresshez

A WooCommerce egy teljesen ingyenes bővítmény, amelyet hozzáadhat a WordPress webhelyéhez. A listán szereplő más e-kereskedelmi platformokon található fejlettebb funkciókhoz azonban fizetős bővítményeket kell hozzáadnia.

Egy másik hátránya a méretezhetőség. Telepítettem a beépülő modult a webhelyemre, és először vettem észre, hogy összesen négy beépülő modult telepített a futtatáshoz, és ez kissé lelassította a webhelyemet.

A hátrányoktól eltekintve, van néhány oka annak, hogy olyan sokan használják a WooCommerce-t. Először is, ez egy nagymértékben testreszabható megoldás. A WooCommerce fejlesztők nagy közössége új funkciókat ad hozzá a bővítmény nyílt forráskódú jellegének köszönhetően.

Másodszor, a WordPress az egyik legjobb SEO platform a piacon. A végtelen SEO testreszabási lehetőségekkel és a keresési eredmények feletti nagyobb ellenőrzés lehetőségével a WooCommerce a WordPress platform természetes kiterjesztése.

Azonban nem ez az egyetlen lehetőség, mivel jelenleg digitális termékeket árulok a WordPress webhelyemen a WordPress BigCommerce bővítményével. Sokkal gyorsabbnak találtam, mivel ez egy „fej nélküli kereskedés” megoldás, amely API-n keresztül működik.

Általánosságban elmondható, hogy ha van WordPress webhelye, és ingyenesen szeretné hozzáadni az e-kereskedelmi funkciókat, próbálja ki a WooCommerce szolgáltatást.

Próbáld ki a WooCommerce-t

10. Sellfy.

A legjobb bloggerek és alkotók számára (19 USD / hó).

Sellfy e-kereskedelmi platform

A Sellfy egy egyszerű, de hatékony e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi digitális termékek, fizikai áruk és előfizetések értékesítését egy helyről.

Eszközüket eredetileg digitális termékek (például e-könyvek, videók, zenék és tanfolyamok) árusítására hozták létre, de mára teljesen működőképes platformot kínálnak az összes szükséges funkcióval a fizikai termékek értékesítéséhez is.

A Sellfy beépített elemző- és marketingeszközökkel rendelkezik, és több mint 1000 harmadik féltől származó alkalmazáshoz csatlakozik a Zapier segítségével.

Könnyen használható irányítópultjával és webhelye percek alatti üzembe helyezésével a Sellfy a legjobb a bloggerek, alkotók és kisvállalkozások számára, akik digitális termékeket, előfizetéseket és fizikai termékeket szeretnének eladni webhelyükön gombok segítségével. bevásárlás. és a közösségi média profiljaikon.

A vásárlás most gombokkal könnyedén integrálhatja webhelyét és termékoldalait YouTube-csatornájával, Instagram-oldalával vagy Soundcloud-fiókjával.

Ráadásul nem kell több alkalmazást telepítenie az e-kereskedelmi webhelyére, mivel a Sellfy eszközöket biztosít az e-mailes marketinghez, kedvezményes kódokat, felárértékesítési funkciókat az eladások növelése érdekében, és így tovább.

És mivel felhő alapú, több eszközről is használhatja, például PC-ről, mobileszközről, táblagépről és laptopról.

Néhány további kulcsfontosságú funkciója:

 • A kiterjedt tervezési testreszabás megkönnyíti a logó hozzáadását, a színek megváltoztatását és egyebeket.
 • Lehetővé teszi saját egyéni domain hozzáadását
 • Kiválaszthatja az üzlete számára kívánt nyelvet
 • Mobileszközökre optimalizált felületet kínál a zökkenőmentes élmény érdekében
 • Integrálható olyan fizetési átjárókkal, mint a PayPal és a Stripe
 • Mélyreható elemzéseket biztosít a legjobban teljesítő termékek nyomon követéséhez, a forgalmi csatornák elemzéséhez, a legjobb helyek megtekintéséhez stb.
 • Kiterjedt integráció több mint 1000 eszközzel
 • PCI-DSS megfelelőség
 • 14 napos ingyenes próbaidőszak jár hozzá

Árazási tervek:

Sellfy árképzési tervek

A Sellfy három árazási tervet kínál.

Starter terv ára 19 USD/hó, az üzleti terv 39 USD/hó, a Prémium tervük pedig 89 USD/hó.

Minden terv lehetővé teszi termékei online értékesítését, „vásárlás most” gombok beágyazását, bevásárlókosarak hozzáadását, több fizetési lehetőséggel való integrációt és hatékony elemzést.

Nem kell további tranzakciós díjat fizetnie. Üzleti és prémium csomagok esetén e-mail-jóváírásokat és feláras funkciókat, valamint kiemelt ügyfélszolgálatot is kap.

Prémium csomagja migrációs szolgáltatásokat is kínál a különböző szolgáltatók megváltoztatásához.

Próbálja ki a Sellfy-t egy 14 napos ingyenes próbaverzióval.

Sellfy teszt

11. ShopBase.

A legjobb platform saját márkákhoz, határokon átnyúló kereskedelemhez és igény szerinti nyomtatáshoz (19 USD/hó).

A ShopBase egy új platform, amely 2019 júniusa óta működik. Remek eszközként ismert, ha dropshippinget szállít, és fehér címkével szeretné felcímkézni termékeit.

ShopBase kezdőlap

A ShopBase teljesen személyre szabható és mobilbarát kirakatokat kínál, amelyeket egy neves tervezőcsapat készített. Minden oldalnak saját egyedi beállításai vannak, és az egyes oldalak HTML- és CSS-kódja is szerkeszthető. 

A fizetési oldal minden oldalát szerkesztheti, ami fontos az e-kereskedelmi konverziós aránya szempontjából. Elhagyott kosár-helyreállítási e-maileket is kínálnak, hogy fizetésük befejezésére ösztönözzék a látogatókat. 

Néhány további kulcsfontosságú funkciója:

 • Webtárhely korlátlan sávszélességgel.
 • 256 bites SSL-tanúsítvány minden csomagban.
 • 24 órás állásidő-felügyelet és 99,98%-os üzemidő.
 • Erőteljes online áruházépítő. Jól megtervezett boltsablonok, amelyek ingyenesek.
 • Gyors webhely betöltési sebesség. Azt állítja, hogy háromszor gyorsabb, mint bármely más platform a piacon.
 • 250 termékváltozat (2,5-szer több, mint a Shopify).
 • Egyszerűen importálhatja termékeit, és átviheti üzletét egy másik platformról a ShopBase-re. A Migrate to ShopBase eszközzel ingyenesen migrálhat egy másik platformról, például a Shopifyról vagy a WooCommerce-ről.
 • Prémium termékbeszerzési és teljesítési szolgáltatásokat nyújt a dropshipping kereskedők számára.
 • A ShopBase automatikusan optimalizál mindent a termékoldalakon és a fizetési oldalon a konverziók növelése érdekében.

Ezen kívül csak néhány hátránya van a ShopBase-nek.

Például nincs olyan sok alkalmazás az alkalmazásboltjában, amelyet integrálni lehetne más platformokhoz képest. Továbbá, ha nem szeretne hajót leadni, igény szerint nyomtatni, vagy fehércímkés vállalkozássá válni, a ShopBase nem az Ön számára való.

Terveik havi 19 dollártól kezdődnek, és az alapvető alaptervük mindent tartalmaz, amire szüksége van az induláshoz és az első eladáshoz.

ShopBase árképzés

Ha azt tervezi, hogy beindít egy fehér címkét, nyomtat az igényekre vagy a kiszállítással foglalkozik, a ShopBase a legjobb megoldás az Ön számára. 

Próbálja ki a ShopBase-t egy 14 napos ingyenes próbaverzióval.

Próbáld ki a ShopBase-t

12. Volúzió.

A legjobb könnyen használható e-kereskedelmi platform (26 USD / hó).

A Volusion egy 1999-ben alapított cég, amelyet 2002-ben indított el egy 16 éves Kevin Sproles. 2019 elején találkoztam vele személyesen, és nagyon jó története volt.

Volusion e-kereskedelmi platform

A Volusion egy stabil és sokoldalú e-kereskedelmi platform, amely számos funkcióval és egy új Content Builderrel rendelkezik, amely a könnyű használhatóságban szinte felveszi a versenyt az Elementor WordPress beépülő modullal.

A havi 26 dolláros személyes tervük korlátlan számú terméket, online támogatást és nulla tranzakciós díjat tartalmaz.

A felső kategóriás 161 USD/hó üzleti tervükhöz több belső támogatás tartozik. A Volusion webhely egyik előnye, hogy van egy házon belüli keresőoptimalizálási és marketingcsapatuk, amely segíthet a digitális marketingben és a keresőmotorok láthatóságának növelésében.

A felső szintű tervek minden hónapban „100 USD gyorskeresettel” járnak . Ha Ön üzlettulajdonos, ez lehet egy gyors webdesign megoldás, SEO optimalizálás vagy egyéb segítség a webhely teljesítményének javításához.

Ha szeretné kipróbálni a Volusiont, kezdje el egy ingyenes 14 napos próbaverzióval.

Próbáld ki a Volusiont

13. nopCommerce.

A legjobb nyílt forráskódú ASP.NET e-kereskedelmi platform (ingyenes).

A nopCommerce egy népszerű, Microsoft technológián alapuló ingyenes e-kereskedelmi platform. 11 éve léteznek, és jelenleg 60 000 élő online áruházzal és több mint 150 partnerrel büszkélkedhetnek.

nyílt forráskódú nopCommerce

Az ASP.NET a Microsoft nyílt forráskódú webes keretrendszere, amelyet webalkalmazások létrehozására használnak .NET technológiával.

Ez a technológia csökkenti az összetett alkalmazások létrehozásakor szükséges kód mennyiségét. A gyorsítótárazási technológiája, a natív optimalizálás és az éppen időben történő fordítás növeli a nagy webhelyek teljesítményét.

A listán szereplő többi webhelykészítőtől eltérően a HTML-ben, a JavaScript-ben és a CSS-ben jól járatos fejlesztőre lesz szüksége egy jó minőségű, reszponzív e-kereskedelmi webhely létrehozásához.

Ennek a technológiának a megtanulása önmagában nem nehéz, de a kisvállalkozások tulajdonosai számára nehezebb, akik gyorsan szeretnének létrehozni egy egyszerű webhelyet.

Platformjuk ingyenes, nincs tranzakciós díj vagy havi díj.

A nopCommerce adminisztrációs panelje lehetővé teszi korlátlan számú termék feltöltését, több üzlet és szállító kezelését egy helyről, szállítási díjak kiszámítását és beépített marketingeszközeinek használatát.

Támogatják a webhely ingyenes mobilverzióját is, további kódolás nélkül.

Platformjuk a legjobb a fejlesztők, kisvállalkozások és összetett üzleti igényű cégek számára. Fő ügyfelei közé tartozik a Microsoft, a The North Face és a BMW Group.

Ha egy nagyszerű ingyenes platformot keres, és teljesen egyedi webhelyre van szüksége, próbálja ki a nopCommerce-et. 

Próbáld ki a nopCommerce-t

14. PinnacleCart.

A minden az egyben webáruház megoldás (44,99 USD / hó).

A PinnacleCart egy e-kereskedelmi platform, amely a felhasználói élményt és a konverziós arány optimalizálását szem előtt tartva készült.

PinnacleCart kezdőlap

Erős SEO-funkciókkal is rendelkeznek, beleértve a webhely indexelésének lehetőségét olyan keresőmotorokon, mint a Google, a Bing és a Yahoo.

Ezenkívül tovább növelheti termékeinek láthatóságát, ha termékeit és szolgáltatásait olyan vásárlási platformokon terjeszti, mint a Facebook, Amazon, eBay stb. Ezenkívül a vásárlás gombok lehetővé teszik, hogy termékeit más webhelyeken vagy blogokon helyezze el, és a felhasználók megvásárolhatják termékeiket ezeken a más oldalakon.

A vásárlás gombokon kívül továbbfejlesztett termékeszközei lehetővé teszik dinamikus terméklisták létrehozását. Ezek a listák dinamikusan hoznak létre címkéket, kezelik a készletet, jelenítenek meg különböző képeket, és korlátlan számú termékkategóriát és attribútumot hoznak létre. Ezek a funkciók mind fizikai, mind digitális termékeknél és szolgáltatásoknál működnek.

Számos más szoftvereszközzel való integrációjuk is van. Az irányítópult lehetővé teszi, hogy egy helyen kezelje e-kereskedelmi vállalkozásának minden aspektusát, és gyorsan csatlakozhat olyan alkalmazásokhoz, mint az Avalara, Quickbooks, Shipwire és még sok más az App Centeren keresztül.

A PinnacleCart három fő tervet kínál 44,99 USD-tól 199,99 USD-ig.

A 44,99 dolláros kezdőcsomag nulla tranzakciós díjat, korlátlan terméket és korlátlan számú kezelői fiókot tartalmaz. Tartalmazza továbbá az egyoldalas fizetést, a valós idejű szállítási árajánlatokat, a Google Shopping szolgáltatást, a prediktív keresést, a termékszindikációt és a megosztott SSL-t.

A 199,99 USD/hó Advanced Plan további előnyöket biztosít, például dedikált SSL-t, korlátlan lemezterületet és sávszélességet, valamint kiemelt támogatást.

Az egyik nagyszerű szolgáltatás azoknak szól, akik saját szerverükön szeretnék tárolni e-kereskedelmi webhelyüket. Domainenként 1495 dollárért örök licencet vásárolhatnak a PinnacleCarttól. Ez magában foglalja a haladó csomag összes funkcióját, egy év technikai támogatást, egy év hozzáférést a frissítésekhez és 20% kedvezményt a további licencek vásárlásakor.

Összességében a PinnacleCart egy robusztus, teljes körű e-kereskedelmi platform, amely a felhasználói élményt és a konverziós arány optimalizálását szem előtt tartva készült.

Ha dinamikusan szeretne termékeket létrehozni, és egyszerűen szinkronizálni szeretné termékkatalógusát más platformokkal, mint például a Facebook, az Amazon és az eBay, a PinnacleCart jó választás.

Próbálja ki a PinnacleCart ingyenes próbaverzióval.

Próbáld ki a PinnacleCartot

15. Négyzetes tér.

A legjobb drag and drop e-kereskedelmi webhely-készítő (26 USD/hó).

Squarespace integrált marketingeszközök

A Squarespace egy jól ismert webhely-készítő, amely alapvető e-kereskedelmi funkciókkal rendelkezik a harmadik legmagasabb árú csomagban.

Négy fő árazási tervük van: két havi terv a webhelykészítőknek és két havi csomag az online áruházaknak:

 • Személyes terv: 12 USD / hó
 • Üzleti terv: 18 USD / hó
 • Alap (online áruház): 26 USD / hó
 • Haladó (online áruház): 40 USD / hó

Mielőtt áthelyeztem volna a blogomat a WordPress-be, a Squarespace személyes tervével kezdtem. Könnyű volt tartalmat áthúzni a webhelyemre, és frissíteni az előre megtervezett sablonokat. Hamar rájöttem azonban, hogy a Squarespace nem a legjobb választás SEO, webhelysebesség vagy testreszabás szempontjából.

A Squarespace technikai ismeretek nélkül bárki számára megkönnyíti a weboldal létrehozását, de amit a könnyű használatból nyer, azt elveszíti a funkcionalitásban és a SEO előnyeiben. Emlékszem, amikor használtam őket, volt egy egyszerű problémám az XML-oldaltérképpel, ami hatással volt a SEO-mra, és nem lehetett megoldani.

A webhelytérképem egyes URL-jein perjel (/) volt, míg másokon nem, így úgy tűnt, hogy az összes oldal ismétlődő tartalommal rendelkezik. Egyszerűen fogalmazva, ez hatással volt a SEO-mra, és azonnal a WordPress-re váltottam.

Amikor az e-kereskedelmi megoldásokról van szó, hallottál már valakit, aki azt mondta: „Jövedelmező vállalkozásomat online vezetem a Squarespace-en”? Valószínűleg nem. Ha azonban már használja ezt a platformot, és egy egyszerű e-kereskedelmi üzletet szeretne hozzáadni, akkor van néhány előnye.

Beállítása rendkívül egyszerű, és nagyszerű megjelenésű sablonokat kap a mobileszközökhöz, a termékkezeléshez, valamint az olyan szállítási megoldásokkal való integrációhoz, mint a ShipBob és a ShipStation. Harmadik fél logisztikai (3PL) és rendelés-végrehajtási vállalatai és egyéb logisztikai szoftvereszközök valós idejű szállítási díjakat tartalmaznak olyan nagy szolgáltatóktól, mint a UPS, FedEx és USPS, és kezelik a küldeményt az Ön helyett.

Végül a Squarespace 24 órás támogatást és 14 napos ingyenes próbaverziót kínál a funkciók teszteléséhez.

Próbáld ki a Squarespace-t

16. PrestaShop.

Nagyszerű nyílt forráskódú platform fejlesztői közösséggel (ingyenes).

A PrestaShop egy freemium e-kereskedelmi megoldás, PHP nyelven íródott, amely támogatja a MySQL adatbázisokat. Több mint 300 000 kereskedő bízik benne, és 75 különböző nyelven kínálják.

PrestaShop honlapja

A PrestaShop használatához töltse le a szoftverüket, és webhelyét az IONOS előre telepíti és üzemelteti. Ez magában foglalja az egyszerű telepítést, a titkosítási környezetet, a napi biztonsági mentéseket és a 24 órás technikai támogatást.

Több mint 1 millió közösségtag, 1000 együttműködő és több mint 250 ügynökség alkotja a PrestaShop ökoszisztémát.

A közösség tagjai kérdéseket tehetnek fel fórumokon, és találkozhatnak más tagokkal az üléseken. A közreműködők a PrestaShop csapatával együttműködve karbantartják és optimalizálják nyílt forráskódjukat. És több mint 250 partnerügynökség áll az e-kereskedelmi webhelyek létrehozásában.

A listán szereplő többi eszközhöz hasonlóan a PrestaShop lehetővé teszi a következőket:

 • Válasszon egy domain nevet.
 • Az üzlet kialakításának testreszabása.
 • Termékek hozzáadása a katalógushoz.
 • Fizetési módok beállítása.
 • Indítsa el az üzletét.

Van egy beépülő modul piacterük is, több mint 5000 ingyenes és fizetős modullal, témával és egyéb szolgáltatással.

Ez magában foglalja a PrestaShop által fejlesztett bővítményeket, például a SEO-eszközöket, a kívánságlistákat, a hírlevél-előfizetéseket és egyebeket.

Ügyeljen arra, hogy nézze meg az Ön piacán szükséges egyedi funkciókat, hogy megértse, mennyit kell költenie.

Például, ha az Amazonon szeretne eladni, meg kell vásárolnia a beépülő modulját az Amazon Marketplace-ről 229,99 dollárért. Ezekhez a beépülő modulokhoz csak egyszeri díjat kell fizetni, és bizonyos hónapokig fedezik a támogatást.

Jelenleg 33 ingyenes bővítményük van az alapvető integrációkhoz, mint például a PayPal Checkout, a Mailchimp Email Marketing, a Google Ads, a Review Plugins stb.

Általánosságban elmondható, hogy ha Ön fejlesztő, aki teljes ellenőrzést szeretne szerezni egy egyedi és személyre szabott e-kereskedelmi áruház felépítése felett, a PrestaShop egy jó lehetőség, hogy ellenőrizze.

17. Weebly.

A legjobb az egyszerű kisvállalkozások számára (ingyenes – 25 USD / hó).

A Weebly egy 2006-ban alapított webhely-készítő, amely mára több mint 500 000 domainnel rendelkezik, és 12%-os piaci részesedéssel rendelkezik a webhelykészítő területén. Ez a platform a legjobban olyan új kisvállalkozási webhelyeknél működik, amelyeknek nincs szükségük speciális internetes jelenlétre.

Weebly e-kereskedelem

Az egyik előny az, hogy a Weebly beépített marketingautomatizálási funkciókkal rendelkezik. Ha külön vásárolt egy másik webhelykészítőt és e-mail marketing szolgáltatást, további 10-20 dollárt fizethet havonta.

Egy másik szakember a terméklehetőségek. Több száz terméket kezelhet, nyomon követheti a készletet, automatizálhatja a kifogyott termékeket, és javíthatja a vásárlási viselkedést azáltal, hogy megmutatja az ügyfeleknek a fennmaradó termékmennyiséget (csak 3 maradt!).

A Weebly nem olyan erős, mint más platformok, például a Shopify vagy a 3dcart. Ha azonban Ön egy kisvállalkozás, amelynek egyszerű, tíz oldalnál rövidebb webhelye van, és szeretne hozzáadni néhány e-kereskedelmi funkciót, a Weebly nagyon jól fog szolgálni.

Az e-kereskedelmi funkciójuk a havi 25 dolláros üzleti tervükkel kezdődik, amely ingyenes domaint is biztosít.

Kezdje el a Weebly for eCommerce szolgáltatást.

Próbáld ki a Weeblyt

18. Én! Kart.

YoKart Review

Többszállítós piacterek létrehozásának legjobb platformja B2B, B2C (1299 USD).

Ha a végpontok közötti, kiváló minőségű e-kereskedelmi platformokról van szó, a Yo! A gokart kiemelkedik a piacon. A Yo! A Kart az, hogy bármilyen méretű (kicsi, közepes és nagy) vállalkozás számára létrehozhat egy több gyártóból álló piacot.

A keretrendszer alapvető parancsfájljai részben titkosított formátumban állnak rendelkezésre, ami kevésbé teszi ki a biztonsági problémákat. Nekem! A Kart felhasználóközpontú kialakítást és zökkenőmentes élményt kínál készüléktől függetlenül. Egy másik előnye a Yo! A Kart egy könnyen használható termékkatalógus vagy készletkezelő rendszer.

Nekem! A Kart az egyik legjobb megoldás az UX és a tervezési funkciók terén. Ez egy teljesen testreszabható és méretezhető platform, élettartamra szóló licenccel. Ezenkívül 12 hónapos ingyenes technikai támogatást is kínál, mivel a webhelyen nem történik harmadik fél általi testreszabás.

Másrészt a fő hátrány, amit a Yo! Kart az, hogy nem kínál ingyenes témákat és bővítményeket. Mivel ez egy licenc alapú megoldás, több tartományhoz eltérő licencet kell vásárolnia.

Nekem! A Kart 3 fő árazási tervet kínál rugalmas fizetési lehetőséggel:

 • A GoQuick-terv 1299 dollárba kerül, és magában foglalja a teljes tulajdonosi licencet, a nulla fizetési feldolgozási díjat, az önálló tárolást és az alapértelmezett elrendezést.
 • A 3999 dolláros terv (GoCustom Lite) további előnyöket tartalmaz, például egy részleges egyedi tervezést.
 • A GoCustom terv, amely körülbelül 6999 dollárba kerül, további előnyöket biztosít, mint például a bevezetés utáni marketing és a teljesen egyedi tervezés.

Nekem! A Kart meglehetősen alacsony költségű mobil alkalmazásokat is kínál a vásárlók és az eladók számára.

Összességében elmondható, hogy ha gyorsan szeretné felállítani több gyártót tartalmazó e-kereskedelmi piacterét egy jó funkciókészlettel, akkor a Yo! A Kart egy életképes lehetőség az Ön számára.

Próbáld ki a Yo-t! Gokart

19. Selz.

Egyszerű eladási hely bárhol (26 USD / hó).

Selz Kezdőlap

A Selz egy teljesen működőképes online áruházépítő, amely megkönnyíti az értékesítést az összes értékesítési csatornán, beleértve a meglévő webhelyeket is. Például beágyazhatja termékeit bármely webhelyre vagy blogba, és egyszerűen eladhatja azokat a Facebookon, az Instagramon és a Google Shoppingon egyetlen irányítópultról.

Ahogy az e-kereskedelmi környezet egyre többcsatornássá válik, és a vásárlók azt várják, hogy bárhonnan vásárolhassanak, a Selz ezen a területen kiemelkedő (szerénytelen).

Számos nagyszerű, azonnali funkciót kínálnak, például korlátlan tárhelyet, sávszélességet és klienseket, elemzéseket, kedvezményes kódokat és számos harmadik féltől származó integrációt. Alapvető 26 dolláros havi csomagja hozzáférést biztosít a felhasználóknak a biztonságos digitális fájlkézbesítéshez, a globális adóbeállításokhoz és az elhagyott kosár-helyreállítási funkciókhoz.

Ami igazán egyedivé teszi a Selz-et, az az, hogy használhatja a háttér e-kereskedelmi tárhelyét, és bármely meglévő webhelyen értékesítheti termékeit.

Például, ha már van egy sikeres webhelye, a Selz lehetővé teszi, hogy termékeket, vásárlási gombokat és különböző widgeteket adjon hozzá webhelyéhez. Nem szükséges új webhelyet létrehozni. Csak integrálja a Selz-et jelenlegi webhelyével, adja hozzá termékinformációit, és kezdje el az értékesítést.

Az egyik hátránya, hogy a valós idejű szállítási díjak csak a 179 USD/hó előrehaladott csomagban érhetők el, így ha különböző súlyú és méretű termékeket árul, a dolgok bonyolulttá válhatnak. Ha azonban átalánydíjon értékesít, az nem jelent problémát.

Végül a Selz e-mailes és chat-támogatást biztosít, ezen felül minden felhasználónak saját fiókkezelője van. Ez egyedülálló és nagyon hasznos az induló vállalkozások számára, akik útmutatást keresnek a beállítás során.

Próbálja ki a Selzt 14 napig ingyenesen. 

Selz teszt

Megjegyzés: A felsorolásban még nem szereplő figyelemre méltó említések közé tartozik az OpenCart és a Big Cartel.

Mik azok az e-kereskedelmi platformok?

Az e-kereskedelmi platformok olyan szoftvereszközök, amelyek segítik az embereket termékek és szolgáltatások online értékesítésében. Korábban a vállalkozásoknak drága helyszíni e-kereskedelmi szoftvereket kellett vásárolniuk házon belüli tárhelyszolgáltatással és IT-beállítással, hogy kezelhessék e-kereskedelmet. Mostantól a SaaS szoftvertechnológiával a felhasználók kirakatokat (front-end értékesítési csatornákat) építhetnek online.

Ezek az e-kereskedelmi platformok mindenről gondoskodnak a webdizájntól és a terméklistán át a szállításig, az adókig és a marketingig. Ezeken a webalapú szoftvereszközökön belül hozzáadhatja saját termékeit, kezelheti a készletet és a rendeléseket, kommunikálhat az ügyfelekkel, szinkronizálhat más alkalmazásokkal stb.

Mik azok az e-kereskedelmi platformok?

Forrás: dowgroup.com

menj vissza fel

Melyik a legjobb e-kereskedelmi platform a SEO számára?

Ami az e-kereskedelmi SEO-t illeti, számos fontos rangsorolási tényező van, beleértve a webhely sebességét, az URL-struktúrát, az oldalcímeket/tartalmat és a HTTPS-t a webhelyen.

1. Wix.

A legtöbb online áruház tulajdonosa küzd a SEO-val, és a Facebook és a Google fizetett hirdetéseire hagyatkozik, hogy érdeklődést keltsen termékei iránt. 

A Wixnek van egy ingyenes SEO eszköze, a Wix SEO Wiz. A Wiz elemzi az Ön e-kereskedelmi webhelyét, és automatikusan elkészít egy egyéni keresőoptimalizálási tervet egy ellenőrzőlistával, hogy javítsa az Ön helyezését a Google-on. 

Ez magában foglalja a SEO címek és metaleírások optimalizálását, az alternatív szövegek hozzáadását és az indexelő eszközöket az oldalak rangsorolásának javítása érdekében. A Wix és a Google együttműködött ezen a funkción, és a Wix-felhasználók az eszköz használata után azonnal láthatják oldalaikat a keresési eredmények között. 

2. BigCommerce.

A második legjobb keresőoptimalizálásom a BigCommerce. Ez az oka:

A webhely sebességével biztosítani szeretné, hogy az e-kereskedelmi szolgáltató gyorsan betöltse a webhely tartalmát mobileszközökön és asztali számítógépeken. Még a betöltési idő 100 ezredmásodperces késése is 7%-kal csökkentheti a konverziós arányt.

Használjon olyan eszközöket, mint a GTMetrix és a Google PageSpeed ​​​​Insights, hogy rendszeresen ellenőrizze e-kereskedelmi webhelye sebességét.

Másodszor, a képtömörítés egy másik kritikus tényező a webhely sebességében. A hosszú ideig betöltő képek megnövelik az oldal betöltési idejét, ami befolyásolja a felhasználói élményt és a keresőoptimalizálást.

A BigCommerce az egyetlen e-kereskedelmi platform, amely a kereskedőknek Google AMP-t kínál termék- és kategóriaoldalakon, valamint automatikus képtömörítést az Akamai Image Manager segítségével.

Az URL szerkezetét illetően a BigCommerce a legjobb alapértelmezett URL-formátumot kínálja.

Például, ahogy fentebb kiemeltük, a www.rebelpeak.com/camping/blue-tent a legjobb formátum a követéshez domain, kategória és termék sorrendjében. Lehetővé teszik ezt, míg más platformok, mint például a Shopify, arra kényszerítik, hogy fenntartsa struktúrájukat, beleértve a statikus „/ collections /” / pages / „and” / products / „.

Ez az URL-struktúra nem ideális SEO számára, így a BigCommerce nyer ebben a tekintetben, és nagyszerű választás.

menj vissza fel

Melyek a legjobb ingyenes e-kereskedelmi platformok?

Ha ingyenes vagy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformot keres, számos elérhető e-kereskedelmi platformot találhat. A különböző használható e-kereskedelmi keretrendszerek kutatása során elengedhetetlen, hogy tegyen fel magának néhány különböző kérdést:

 • Érdekel az önálló fogadás?
 • Mennyi webfejlesztési tapasztalatod van?
 • Mennyi kreatív irányítást szeretne?
 • Inkább fizetne egy kis díjat havonta, hogy mindent egy csomagba csomagoljon?

Én személy szerint a fizetős opciót választanám egy nyílt forráskódú rendszerrel szemben, mert a kis díj rengeteg fejlesztési időt és költséget takarít meg.

A nyílt forráskódú platformoknak vannak bizonyos korlátai. Amit nyer a rugalmasságban, azt elveszíti az egyszerű hosting, karbantartás és biztonság, valamint a dedikált támogatás terén.

menj vissza fel

Melyek a legjobb e-kereskedelmi platformok kisvállalkozások számára?

Az online működő kisvállalkozásoknak garantálniuk kell az üzemidőt, a biztonságot, a PCI-megfelelőséget, a használhatóságot és a teljesítményt. Ha vállalkozása az e-kereskedelmi értékesítésre támaszkodik, akkor az Ön követelményei szigorúbbak lesznek, mint egy online értékesítést végző magánszemély.

Ami a B2B e-kereskedelmi platformokat illeti, számos függőség van a platform felhasználói hozzáférési szintjeitől, a szállítási módoktól, az adószámításoktól és a számlázási szoftverektől is. Olyan megoldásra van szüksége, amelyet több felhasználó is könnyen kezelhet, és minimálisra csökkenti a rendelések teljesítésének idejét.

Végtére is, minél több időt takarít meg a teljesítéssel, a szállítással és a teljesítéssel, annál több ideje lesz vállalkozása online marketingjére.

Íme a legjobb választásaim a legjobb kisvállalkozási e-kereskedelmi platformokhoz:

1. Wix.

A Wix a legjobb az online értékesítést végző vállalkozások számára vonzó sablonjai és könnyen használható szoftverei miatt. Egy egyszerű irányítópultról mindent kezelhet, így ez a legjobb a technológiát nem ismerő felhasználók számára.

2. 3dcart.

A 3dcart nagyszerű lehetőség a kisvállalkozások számára a könnyű kezelhetőség és a SEO funkciói miatt. A helyi kisvállalkozások profitálhatnak a tiszta URL-struktúrából és az online termékértékesítéshez való könnyű hozzáférésből. Emellett kiváló ügyfélszolgálati csapatuk is elérhető chaten, telefonon és e-mailben.

3. Shopify.

A Shopify egy másik jó kisvállalkozási e-kereskedelmi platform hasonló okokból. Szuper intuitívak és könnyen használhatók – szinte minden kisvállalkozás tulajdonosának képesnek kell lennie webhely létrehozására és kezelésére a Shopify-on. Az automatikus szállítási díjakkal és adókkal időt takarítanak meg a cégtulajdonosoknak.

Továbbá, ha meg kell tanulnia a POS-rendszerek használatát, a Shopify nagyszerű lehetőség. Integrálódnak a legjobb POS-rendszerek közül a többcsatornás, fizikai kirakatokkal és online üzletekkel rendelkező kiskereskedők számára.

menj vissza fel

Melyek a legjobb e-kereskedelmi platformok a dropshippinghez?

A Drop Shipping szoftvernek könnyen integrálhatónak kell lennie a nagykereskedőkkel, összekapcsolnia kell készletét a platformok között, és automatizálnia kell a szállítást.

Amikor összekapcsolja online áruházát egy nagykereskedelmi szolgáltatóval, először ellenőrizze, hogy a készletszintek automatikusan szinkronizálva vannak-e a platformok között. Az utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy valaki olyan terméket rendel a webhelyén, amely nincs raktáron a nagykereskedőjétől.

Íme az általam kiválasztott legjobb dropshipping platformok:

 1. Wix
 2. Shopify
 3. BigCommerce

menj vissza fel

Milyen előnyei vannak az e-kereskedelmi platform használatának?

” Ha a vállalkozása nincs online, a vállalkozása megszűnik.”

Bill Gates kijelentése előrelátónak bizonyult: az e-kereskedelmi piac most hatalmas, és az idő múlásával folyamatosan bővül.

Egy friss tanulmány szerint az amerikaiak több mint 50%-a szívesebben vásárol online. Az e-kereskedelem nem megy sehova, és ennek a nyereségnek egy részét egy egyszerű weboldallal megkeresheti.

Azonban vonzó és vonzó webhelyre van szüksége, ha ügyfeleket szeretne megnyerni.

Tehát nézzük meg, milyen előnyökkel jár az e-kereskedelmi üzlete felépítése, és hogyan tudja sikeresen fellendíteni vállalkozását.

1. Könnyű skálázhatóság.

Ha hagyományos kiskereskedelmi üzletet üzemeltet, nehéz a földrajzilag távol eső közönséget kiszolgálni.

Hacsak nem nagyon sikeres, és nem úgy működik, mint a Walmart és más iparági vezetők, több üzlet létrehozása a különböző területeken túl költségessé válik.

Természetesen ezt nem könnyű megtenni egy kis- vagy közepes méretű kereskedő számára, mivel rendkívül drága.

Az e-kereskedelmi platformok használatával azonban a kis- és középvállalkozások ma már globális közönséget célozhatnak meg és érhetnek el, és akár eredeti méretük sokszorosára is méretezhetik.

A legtöbb platformon havi 15 és 50 dollár közötti áron hozhatja létre online áruházát, a leggyakoribb ár 30 dollár körül van.

Az online lét alapvetően az egész világot az osztrigává teszi, és nem kell egy adott környéket megcéloznia, és nem kell egy adott területre korlátoznia magát. A szélesebb körű eléréssel az eladások lendületet kapnak, és a jövedelmezőség hosszú távon nő.

Az e-kereskedelmi platformok gyors teljesítményt és lenyűgöző vásárlási élményt nyújtva bárhol segítik a méretezhetőséget.

2. Kiváló ügyfélszolgálat.

Az ügyfélélmény fontos szerepet játszik bármely vállalkozás éves bevételében. Valójában ez az egyik legindikatívabb kritériuma egy versenyképes vállalatnak.

Még akkor is, ha előre megtervezett sablont használ a webhely létrehozásához, időről időre problémákba ütközhet.

Bármi lehet – problémái lehetnek a webhely lassú sebességével, vagy hibákkal szembesülhet egy weboldallal.

Azonban minden e-kereskedelmi platform ügyfélszolgálatot kínál, hogy segítsen Önnek ezekben a problémákban.

Például a Bigcommerce csevegési, e-mailes és telefonos támogatást kínál az Egyesült Államokban a hét minden napján, 24 órában technikai problémák esetén.

BigCommerce ügyfélszolgálat

Emellett prémium szolgáltatásokat nyújtó csapatuk is van, amelynek célja, hogy vállalkozása kiemelkedjen, és segít megoldani az esetlegesen felmerülő technikai problémákat. Ez pedig változást hozhat.

Ezzel a fajta támogatással és rugalmassággal vállalkozása nem fog lelassulni technikai problémák miatt.

3. Közösségi hálózatok integrációja.

A világon több mint 3000 millió ember használja a közösségi hálózatokat, ami egy hatalmas piac a hozzáféréshez.

Közösségi média felhasználói statisztikák

Emellett a vásárlási szokások is változnak, és egyre több felhasználó hajlandó termékeket vásárolni a közösségi médián keresztül.

Az e-kereskedelmi platformok könnyen integrálhatók a Facebook-hoz, az Instagram-hoz és a Pinteresthez, így termékeit bárhol értékesítheti, ahol a közönsége tartózkodik.

Ezért elengedhetetlen, hogy a figyelmet a közösségi médiában való részvételre összpontosítsuk.

Vessünk egy pillantást például a BigCommerce-re.

BigCommerce közösségi média integráció

Platformjuk közvetlenül a BigCommerce irányítópultjáról integrálódik a közösségi média platformokkal, mint például a Facebook, az Instagram és a Pinterest, így szinkronizálja a készletét, és kevés munkával végez háttérértékesítést.

4. Integrált e-kereskedelmi marketingeszközök.

A közösségi média integrációja oda vezet, ahol a célközönséged van, de nem ez az egyetlen marketing tevékenység, amelyet meg kell tennie.

Miután webhelye elkészült, a megfelelő marketingeszközökkel meg kell határoznia, hogy az ügyfelek mit szeretnének vásárolni.

Az e-kereskedelmi platformok számos beépített marketingeszközzel segítenek ebben. Ezek az eszközök megadják az összes lényeges adatot és elemzést, amelyek segítenek feltérképezni a jövőbeli eladások ütemtervét.

Vegyük például a Squarespace-t:

Squarespace integrált marketingeszközök

Hatékony marketingeszközeivel segít forgalmat irányítani webhelyére, és fejlett adatelemző eszközeivel mennyiségileg is méri sikerét.

A beépített hírlevelek, a kilépési szándék előugró ablakai, a kuponkódok és a promóciók csak néhány a rendelkezésére álló marketingfunkciók közül.

5. SEO.

Gyakorlatilag minden e-kereskedelmi platform kínál alapvető és haladó SEO funkciókat. Ezek a funkciók javítják a keresőmotor láthatóságát, és mindent kezelnek a webhelytérképektől a metacímekig, leírásokig, kulcsszavakig és egyebekig.

Ha hozzászokott ahhoz, hogy webhelyeket WordPress-en futtasson, kipróbálhatja a WooCommerce-t a megbízható SEO eredmények érdekében.

Például a WooCommerce a legjobb SEO-val kapcsolatos WordPress-bővítményekkel van integrálva, amelyek segítségével optimalizálhatja webhelyét, és jobb megjelenést kölcsönözhet a keresőmotoroknak.

Néhány SEO eszköz a következőket tartalmazza:

 • Yoast SEO
 • MonsterInsights
 • Mindez egy SEO csomagban
 • Google XML webhelytérképek
 • W3 teljes gyorsítótár
 • Lusta berakodás BZ
 • SEO-ra optimalizált képek
 • WordPress SEO

Ezenkívül az olyan platformok, mint a BigCommerce és a 3dcart, kiváló azonnali SEO támogatást nyújtanak.

menj vissza fel

Tippek és stratégiák az e-kereskedelmi platformok használatához.

Az e-kereskedelem számos előnnyel rendelkezik a hagyományos kiskereskedelemhez képest, így nemcsak a vásárlók számára jelent nagyszerű lehetőséget a megtakarításra, hanem az eladók számára is, hogy minimális költséggel maximalizálják az elérést.

A 2017-es Black Friday online értékesítés során csak az amerikai vásárlók költöttek 5 milliárd dollárt.

online vásárlói statisztikák

Az amerikaiak 96%-a vásárolt már életében legalább egyszer online.

Erősebb verseny mellett azonban kihívást jelent a zsúfolt piacon kiemelkedni.

A kiváló szoftverek puszta használata nem elég. Az első naptól kezdve megfelelő, teljes csatornás e-kereskedelmi marketingstratégiával kell rendelkeznie.

Íme néhány tipp és trükk, amelyek segíthetnek az idei marketingstratégiában.

1. Koncentráljon a mobilfelhasználókra.

Mindannyian tudjuk, hogy a mobiltelefonok manapság népszerűbbek, mint a személyi számítógépek.

Valójában 2019 júliusában a Google bejelentette, hogy a Mobile Device First Index egy új rangsorolási tényező, és ez itt marad.

Ez azt jelenti, hogy a Google elsősorban az Ön webhelyének mobil verzióját keresi rangsorolásához és indexeléséhez.

A statisztikák azt mutatják, hogy az online felhasználók több mint 63%-a használt mobileszközt az online böngészéshez, összehasonlítva az asztali számítógéppel.

Asztali és webes látogatók

Természetesen most feltétlenül a mobilwebhelyére kell összpontosítania.

Ezért ügyeljen arra, hogy az e-kereskedelmi platformot használja mobilwebhelyének optimalizálásához az asztali webhelye mellett.

A Shopify az egyik piacvezető a mobiloptimalizálás és a tématervezés terén.

Shopify mobiloptimalizálás

Sok más e-kereskedelmi platform hasonló előnyökkel jár, amelyek segítségével jobb mobilböngészési élményt nyújthat közönségének. Először is győződjön meg arról, hogy szoftvere mobilbarát kezdőlapot, kategóriaoldalakat és termékoldalakat biztosít.

Emellett kiemelten fontos a mobilfizetési élmény optimalizálása és a fizetési folyamat felhasználóbarátságának biztosítása.

2. Tegye vonzóvá e-kereskedelmi webhelyét.

Tanulmányok szerint 0,05 másodpercre van szükség ahhoz, hogy a felhasználó eldöntse, tetszik-e a webhelye vagy sem. Ha vizuálisan nem találják vonzónak, vagy nem értik, miről van szó, valószínűleg azonnal eldobják.

Így meglepően rövid idő áll rendelkezésére a látogató érdeklődésének felkeltésére.

Ügyeljen arra, hogy olyan webhely témát válasszon, amely nemcsak releváns, hanem szemet gyönyörködtető is.

Ezen túlmenően fontos, hogy válasszon egy logót és képeket, hogy a látogatói képet kapjanak a márkáról, amint belépnek az oldalra.

Az ötlet az, hogy a lehető leginnovatívabb legyen, miközben zökkenőmentes böngészési élményt kínál látogatóinak.

Vessen egy pillantást erre a weboldalra:

Weboldal felhasználói felület

Ez egy nagyszerű példa a vizuálisan tetszetős oldalra, amelytől kedvet kap a lefelé görgetéshez. Ezenkívül könnyen navigálható, és releváns cselekvésre ösztönzőket tartalmaz, amelyek megfelelően elhelyezve felkeltik a közönség figyelmét.

3. Könnyítse meg a navigációt.

Alapvető fontosságú, hogy az e-kereskedelmi webhely jól felépített és könnyen navigálható legyen.

A webhely látogatóinak dolgának megkönnyítése érdekében számos bővítményt adhat hozzá az Ön által használt e-kereskedelmi platform segítségével.

Például a WooCommerce lehetővé teszi egy olyan bővítmény automatikus hozzáadását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszatérjenek a nemrég megtekintett elemekhez.

WooCommerce bővítmény – egyszerű navigáció

Ha webhelyét ezekkel az eszközökkel integrálja, amelyek kényelmesebbé teszik a navigációt, akkor pozitív felhasználói élményt nyújt, és nagyobb valószínűséggel generál eladásokat.

Ezenkívül a terméknavigáció előnyeinek kihasználása a közelmúltban megtekintett és javasolt termékekkel növelheti az e-kereskedelmi konverziós arányokat.

4. Adatok és elemzések.

Egyre hangosabbak a hangok, amelyek azt mondják: „ Az adat az új olaj” .

Jelenleg körülbelül 18 zettabájtnyi adat van a világon. Nincs ok arra, hogy miért ne használja ki ezt a területet.

A vállalkozás e-kereskedelmi platform használatával történő ösztönzésére vonatkozó stratégiájának tartalmaznia kell egy tervet arra vonatkozóan, hogy miként használhatja fel a látogatóitól származó információkat, amelyeket a webhely minden nap generál.

A legtöbb e-kereskedelmi platform beépített elemző eszközzel rendelkezik, amely segíthet a demográfiai adatok nyomon követésében.

Vegyük például a Wixet:

Wix látogatóelemző eszköz

A Wix egy beépített látogatói adatelemző eszközt, a Visitor Analyticset kínál, amely segít nyomon követni a látogatók számát, a látogatók gyakoriságát, megjeleníteni a generált adatokat, követni ország és IP-cím szerint, konverziós statisztikákat generálni, és jobb, megalapozott döntéseket hozhat. a jövőről.

Ez segít racionalizálni a marketing folyamatot, és egy hatékony cselekvési tervre összpontosítani.

A legtöbb e-kereskedelmi platform kínál elemző eszközöket, és ezt érdemes kihasználni.

5. Kiváló ügyfélszolgálat és élő csevegési lehetőségek biztosítása.

2017-ben az amerikaiak 64%-a felvette a kapcsolatot valamilyen ügyfélszolgálattal.

A Zendesk szerint a kiváló ügyfélszolgálat az első számú tényező, amely meghatározza az ügyfelet üzleti tevékenység közben.

A Kano-modell szerint ezenkívül egy olyan webhely, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint az élő csevegési lehetőségek és a hatékony ügyfélszolgálat, örömet okoz, és javíthatja vállalkozását, növelheti a bevételt és jelentősen növelheti az ügyfelek elégedettségét.

Kano modell: Ügyfélszolgálat

Az e-kereskedelmi stratégiájának része egy hatékony élő chat és ügyfélszolgálati rendszer integrálása, lehetőleg a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Vegyük a Squarespace példáját.

Nagyszerű és egyszerű módot biztosít a Pure Chat, élő csevegés szoftver hozzáadására, mindössze néhány egyszerű lépésben.

SquareSpace Pure Chat

Az élő chat opcióval a következőket teheti:

 • Azonnali válaszokat adjon webhelye látogatóinak kérdéseire
 • Lebilincselő potenciális ügyfelek és potenciális ügyfelek
 • Javítsa konverziós és értékesítési arányait

6. Omnichannel stratégia.

Egyre több vállalat választja termékei értékesítéséhez az omnichannel utat.

Egy jó e-kereskedelmi platform pedig zökkenőmentesen lehetővé teszi a tökéletes omnichannel stratégiát. Segíthet az online és offline üzleti partnereknek, hogy együttműködjenek az értékesítés konkrét célja érdekében.

Például a Magento egy „Magento Order Management” rendszert biztosít, amely segíti a vállalkozásokat ennek elérésében.

Omnichannel Magento stratégia

A megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása sokat segíthet abban, hogy elérje többcsatornás értékesítési céljait.

Végső soron létfontosságú, hogy felvázoljon minden egyes értékesítési csatornát, és felvázolja az egyes értékesítési csatornák céljait.

menj vissza fel

Gyakran ismételt kérdések az e-kereskedelmi platformokkal kapcsolatban.

Könnyű az e-kereskedelem?

Az e-kereskedelem megkezdése egyszerű, de nagy kihívást jelent nagyon sikeresnek lenni. Nem kell sok pénz az induláshoz, elég egy weboldal és egy terméklista. Akár dropshipping szolgáltatókat is igénybe vehet a készlet és a szállítási folyamat kiszervezéséhez.

Azonban nehéz lehet nagyon sikeresnek lenni, mivel az e-kereskedelmi márka marketingje az egyik legfontosabb tényező. A leltár online közzététele és az ügyfélszolgálat kezelése mellett a SEO-ra, a PPC-re, a közösségi média marketingre, az e-mail marketingre és más értékesítést generáló taktikákra kell összpontosítania.

Mi a legegyszerűbb e-kereskedelmi platform?

Az e-kereskedelmi webhely-készítők intuitívak, és lehetővé teszik a webhely egyszerű létrehozását, termékek hozzáadását és a vállalkozás online marketingjét. Egyesek azonban könnyebben használhatók, mint mások. Ezek a legegyszerűbb e-kereskedelmi platformok a könnyű használat és az egyszerűség alapján:

1. Shopify.

2. Wix.

3. BigCommerce.

Eladhatom a Facebookon weboldal nélkül?

Igen, webhely nélkül is értékesíthet termékeket online a Facebook Marketplace segítségével. Ha termékeket szeretne eladni a Facebookon, szüksége van egy Facebook oldalra és a promócióhoz. Facebook-oldalán termékinformációkat adhat hozzá, beleértve a termékneveket, leírásokat, árakat, fényképeket és egyebeket.

Milyen e-kereskedelmi platformot használ az Amazon?

Az Amazon webhelyei az Amazon által létrehozott AWS platformot használják. Nagy bevételre tesznek szert azzal, hogy lehetővé teszik mások számára az AWS-szolgáltatásuk használatát. Az AWS-t más nagyvállalatok és webhelyek is használják, beleértve a Netflixet is.

Az Amazonon vagy a Shopify-on jobb eladni?

Bár az Amazon könnyen használható a kis online eladók számára, a Shopify jobb választás. A Shopify alacsonyabb árú csomagjai megfizethetőbbek, mint az Amazon Professional Plan, és skálázhatóbb megoldást jelentenek. Fontos, hogy online márkajelenlétet építsünk ki, és ennek legjobb módja a saját webhely létrehozása.

A Shopify könnyebb, mint a WordPress?

A Shopify webhelykészítőjét könnyebb beállítani és használni, mint a WordPress-t, ahol meredekebb tanulási görbével néz szembe. A Shopify számos beépített e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik, amelyek nem szerepelnek a WordPressben bővítmények nélkül. A WordPress azonban különféle előnyöket kínál, például jobb keresőoptimalizálást, több testreszabási lehetőséget, továbbfejlesztett blogírást stb. Végül attól függ, mi a legkényelmesebb az Ön számára.

Hogyan árulhatok online ingyen?

Ha nincs pénze egy e-kereskedelmi platform használatához, bizonyos módokon kínálhat ingyenes online értékesítést. Ezek közül néhány a következőket tartalmazza:

1. Craigslist.

2. Facebook piac.

3. Engedd el.

4. Geebo.

5. eBid.

Vezetői összefoglaló.

Íme, a legjobb e-kereskedelmi platformok listája.

 • Ha a legjobb általános platformot szeretné használni, amely könnyebben használható és a legjobb a kisvállalkozások számára, válassza a Wixet.
 • Ha a legjobb szoftvert szeretné nagyvállalata méretezéséhez, erősen ajánlom, hogy kezdje a BigCommerce-szel.
 • Ha Ön egy dropshipper, akinek jó integrációra van szüksége, a Shopify a legjobb megoldás.