2022 7 legjobb rendelésteljesítési szolgáltatása (rangsorolt ​​és felülvizsgált)

E-kereskedelmi üzlet tulajdonosaként a munkája nem ér véget azután, hogy a vásárló megrendelt egy terméket – akkor kezdődik.

Gondoskodnia kell a megrendelés-végrehajtási szolgáltatásokról, beleértve a szállítást, a készletkezelést, a csomagolást, a visszaküldések kezelését stb.

Gondoskodnia kell arról, hogy a termékszállítást megfelelően kezeljék, hogy jó értékeléseket kapjon, megismételje üzletét, és javítsa az eredményt. Ez bonyolult folyamat lehet, amely magában foglalja a termékek végső fogyasztóhoz történő szállításának és szállításának irányítását és koordinálását.

A jó hírek? Az Amazon térnyerése, a kétnapos szállítási elvárások, valamint a piacon egyre több e-kereskedelmi platform és szoftver miatt számos megrendelés-végrehajtási szolgáltató közül lehet választani.

FRISSÍTÉS partnerünktől, ShipBobtól:

A COVID-19 (Coronavírus) kapcsán szeretnénk lehetőséget biztosítani ügyfeleinknek, hogy továbbra is teljesítsék a megrendeléseiket, különösen azért, mert az Amazon jelenleg visszautasítja a cégeket.

A ShipBob továbbra is mind a 7 egyesült államokbeli teljesítési központja nyitva van, és teljes kapacitással működik.

Sok ShipBob-ügyfél csatlakozott ezen a blogon keresztül, én pedig évek óta közvetlenül dolgozom a vezetői csapatukkal.

Az egyik kedvenc történetem tőlük a TB12, akinek a műveletekért felelős alelnöke, Michael Peterson ezt mondta: „Gyorsan és olcsón kell szállítanunk. Amióta korábbi 3PL vállalatunktól ShipBobra váltottunk, a hasonló megrendelések teljesítési költsége 25%-kal csökkent.”

Emellett lenyűgözött, hogy milyen robusztus és korai biztonsági intézkedéseket hoztak teljesítő partnereik és több ezer megrendelést szállító ügyfeleik számára, akiknek nagyobb szükségük van rájuk, mint valaha. A fenti frissítési linkre kattintva további információkat olvashat biztonsági intézkedéseikről és a helyzet alakulásával kapcsolatos frissítésekről.

Ez a gyorsan növekvő piac logisztikával és egyéb alapvető ellátási lánc-kezelési feladatokkal foglalkozó vállalatokból áll, így Ön a marketingre és az e-kereskedelmi üzletének irányítására összpontosíthat. Egyes funkciói közé tartozik a készletkezelés, a szállítás, a fuvarozás, az e-kereskedelmi rendelések teljesítése, az import/export stb.

A keresés szűkítése érdekében rangsoroltam és áttekintettem a legjobb rendelés-teljesítési szolgáltatásokat, amelyek segítik Önt a 3PL e-kereskedelmi igényeinek kielégítésében a sebesség, a szállítási díjak, az ügyfélszolgálat, a képességek, a szállítási hálózatok, az árak és egyebek alapján.

Felelősség kizárása: Ez a cikk olyan kapcsolt linkeket tartalmaz, amelyekért kis jutalékot kapok, költségmentesen. Azonban ezek a legjobb eszközök, amelyeket teljes mértékben ajánlok, ha teljesítési szolgáltatásokról van szó. Teljes leányvállalati nyilatkozatomat az adatvédelmi szabályzatomban olvashatja.

Melyek a legjobb teljesítési szolgáltatások?

Íme, a legjobb e-kereskedelmi, 3PL és rendelés-teljesítési szolgáltatások közül az én választásaim, amelyeket idén kipróbálhatok.

1. ShipBob.

Legjobb külső logisztikai cégek: ShipBob

A ShipBob, amely a 99. helyen áll a 2019 Inc. 5000-es listáján, amely az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő magánvállalatait tartalmazza, az egyik leghitelesebb 3PL logisztikai vállalat ezen a listán.

Ismert arról, hogy a legjobb szállítási és logisztikai megoldásokat kínálja a legjobb áron. A ShipBob kis- és középvállalkozásokkal dolgozik elosztott logisztikai központjaikkal. A legjobb ebben a 3PL-ben az, hogy teljes átláthatóságot kínál a műveletekben.

Megfelelő integrációt biztosít az e-kereskedelmi szoftvereszközökhöz is, mint például a WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce és még sok más.

A ShipBob gyors szállítási sebességet is biztosít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ügyfelei számára a legjobb eredményeket érje el.

Ráadásul a ShipBob lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy további díjak nélkül hatékonyan kezeljék megrendeléseiket, készleteiket, cikkszámaikat és ügyfélkezelésüket. A ShipBob segítségével saját, dedikált fiókkezelőt is kap, amely segít az összes szállítási folyamat hatékony kezelésében.

A ShipBob teljes körűen felügyeli a raktárkezelést, a készletszoftver-kezelést és a végső teljesítést.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGFELELÉSI DÍJAK:

 • Beállítás – A belépés és a beállítás teljesen ingyenes.
 • Átvétel: A ShipBob 35 dollárt számít fel a regisztrációért, a kicsomagolásért és a beérkező készletek fogadásáért.
 • Bejövő szállítás – A bejövő szállítás kedvezményes áron érhető el.
 • Visszaküldés: A visszaküldéseket a ShipBob költségmentesen dolgozza fel.
 • Készlettárolás: A készlettárolás ára havi 5 dollártól kezdődik.

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Készletgazdálkodás

A készletkezelés segít a vállalatoknak abban, hogy pontos képet kapjanak arról, mennyi készletre van szükségük. A ShipBob 3PL szoftvert használ, amely megfelelő információt nyújt a készlet helyes elosztásáról. Például beállíthat egy utánrendelési értesítést a készletrendszerben, amely lehetővé teszi az ügyfelek igényeinek pontos kielégítését.

2. Rendeléskezelés

A rendeléskezelő rendszer megfelelően nyomon követi a teljes szállítási ciklust A-tól Z-ig. A feldolgozástól a kiszállításig és a termék visszaküldéséig minden részletet hatékonyan kezelnek.

Minden beérkezett megrendelés a rendeléskezelő rendszerben kerül feldolgozásra, így a rendelések a megfelelő teljesítési központokhoz rendelhetők. Emellett a rendszer akkreditál egy megfelelő rendeléskövető számot is, így a vevők és a cégek is nyomon követhetik a megrendelés menetét.

3. Speciális szűrők

A ShipBob azt is lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy pontosan megtalálják azt, amire szükségük van a megfelelőségi folyamathoz, és lehetővé teszi számukra a részletes jelentések mentését. A felhasználók szűrhetik az összes rendelést a rendelés dátumának, a központ helyének, a követési számnak és az országnak a beállításával.

4. Speciális jelentések

A ShipBob részletes jelentéseivel nyomon követheti a teljes logisztikai folyamatot. Részletes jelentései tartalmazzák a kiadások, bevételek, értékesítések, csatornaeladások, csúcsidőszakok, előrejelzési bevételek és még sok más bontását. Ráadásul a speciális szűrők segítik a felhasználókat a jobb készletezési döntésekben.

5. Visszaküldés kezelése

A visszaküldés kezelése létfontosságú minden vállalkozás számára, mivel manapság sok vásárló hoz vásárlási döntéseket, és a visszaküldési folyamat alapján készít véleményeket. És ez az, ahol ShipBob tönkreteszi. Leegyszerűsíti az automatizált visszaküldések feldolgozását, így problémamentesen dolgozhatja fel a visszaküldéseket.

6. Megfelelőségi hálózat

A ShipBob globális megfelelőségi hálózata az Egyesült Államokat, Kanadát és Európát öleli fel. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy közelebb kerüljenek ügyfeleikhez, miközben csökkentik az egyes rendelésekhez kapcsolódó szállítási időt és szállítási költségeket.

HOGYAN KEZDJÜK:

Könnyen kapcsolatba léphet a ShipBobbal, ha közvetlenül a webhelyén tölt ki egy űrlapot.

ShipBob űrlap: A legjobb harmadik fél logisztikai vállalatai

Az űrlap kitöltése után a cég képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megvitassa igényeit, értékesítési előrejelzését, szállítási igényeit és céljait.

Ezután a szállítási igényeinek meghatározása után egyedi árajánlatot adnak Önnek.

EGY SZÓBAN:

Kétségtelenül a ShipBob a legjobb harmadik féltől származó logisztikai vállalat a piacon. Közismert arról, hogy a legjobb szállítási eredményeket kínálja a legalacsonyabb szállítási költségek mellett, amivel elégedett vásárlók hadát szerezte meg.

Ha nemzetközi szintre szeretné emelni vállalkozását, akkor határozottan megbízhat a ShipBobban, mint a megrendeléseket teljesítő cégében.

Kezdje el egy ingyenes ShipBob-ajánlattal.

Kérje ingyenes ShipBob árajánlatát

2. FreightPros.

A legjobb harmadik féltől származó logisztikai cégek: FreightPros

A FreightPros az egyik legjobb fuvarozási közvetítő cég, és különösen alkalmas kisvállalkozások számára. A megfizethető árak mellett kiváló ügyfélszolgálatot is kap, ami nagyszerű kiegészítője bármely 3PL szolgáltatásnak.

A FreightPros lenyűgöző szolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést, beleértve az LTL-t (kevesebb fuvar), a szállítmányok közvetlen kezelését lehetővé tevő eszközök széles skáláját, a vasúti fuvarozókat stb.

JOBB:

1. Kisvállalkozások

A FreightPros tökéletes a kisvállalkozások számára, mert nemcsak nagy szállítmányokat dolgoz fel, hanem megfelelő kezelés mellett akár egy szállítmányt is el tud szállítani. A kis szintű szállítás a cég fő jellemzője, amelyet egyetlen másik nagy 3PL sem kínál.

2. Szállítási problémák gyors felismerése

A FreightPro gondosan nyomon követi a teljes szállítási folyamatot, az átvételtől a végső kiszállításig. Ez lehetővé teszi számukra, hogy azonnal észleljék és megoldják a szállítási problémákat, sok időt és pénzt takarítva meg.

3. Személyre szabott üzenetküldés

Ez a 3PL vállalat emellett aktívan küld a felhasználóknak személyre szabott üzeneteket a szállítással kapcsolatban, és minimális költséggel végigvezeti őket a teljes folyamaton. A vállalat azonban nem hoz létre dedikált számlakapcsolatokat, mint más nagyvállalatok.

4. Helyes árképzési javaslatok

A vállalat a felhasználók igényei szerint szállít szállítmányozókat, és pontos javaslatokat ad számukra az olcsóbb szállítási lehetőségekről.

5. Kezeli a folyamatot az ügyfél nevében

A FreightPros kiváló online eszközöket használ a teljes folyamat elvégzéséhez, beleértve a foglalást, az árakat és a termékkövetést. A társaság a teljes ügyviteli folyamatot is lebonyolítja ügyfelei nevében.

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Lenyűgöző ügyfélszolgálat

A FreightPros a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja azáltal, hogy segíti a felhasználókat a fiók beállításában, a foglalási eszközökben és a rakománykezelésben.

2. Költség és érték

A FreightPros átláthatóvá tette költségrendszerét, így az ügyfelek mindig tudják, hová megy a pénzük. A megfelelő rakományosztályokkal és rakománybiztosítással minden alapelemet lefednek.

3. Ideális kezdőknek

A FreightPros tökéletes induló vállalkozások számára, és segít az új cégtulajdonosoknak könnyen kezelni a dolgokat, még akkor is, ha nem sokat tudnak a rendszerről.

4. Egyszerű beépítés

A FreightPros pontosan végigvezeti a felhasználókat az irányítópult összes funkcióján, mint például a kulcsok kijelölésén, a tartalékon, az ütemezésen és egyéb különféle eszközökön.

5. Irányítási rendszerek

Könnyedén kezelheti a fuvardíjak lefoglalását, nyomon követését és vásárlásait egyetlen irányítópulton. Ezenkívül a rendszer pontosan kezeli az összes nyomon követési és foglalási beállítást.

A FreightPros szolgáltatások használatának fő előnye, hogy az átalánydíjas fuvarozási besorolásukkal számos megtakarítási lehetőséghez juthat. Ennek eredményeként a szállítási költségek jelentősen csökkenthetők.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Összességében úgy tűnik, hogy a felhasználók elégedettek a FreightPros szolgáltatásaival, az ügyfélszolgálattal, az árakkal és egyebekkel. Vannak azonban negatív vélemények, különösen a fuvarozóval kapcsolatban. A vélemények azt is sugallják, hogy a szállítás gyors, és ez nem jelent problémát, ha szállításról van szó.

HOGYAN KEZDJÜK:

Bővebb információt kaphat a cégről, ha árajánlatot kér a weboldalukon. Csak egy gyors űrlapot kell kitöltenie.

Legjobb külső logisztikai cégek – FreightPros űrlap

Igényeinek elemzése után megfelelő árajánlatot adnak Önnek. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy megértette a teljes folyamatot és a vállalat megfelelő működését, mielőtt felveszi őket, hogy elkerülje a jövőbeni komplikációkat.

EGY SZÓBAN:

A FreightPros leginkább arról ismert, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínálja a kisvállalkozásoknak, és mindenben kiváló. A cég vezetősége rendkívül hozzáértő és tudja, hogyan kell kezelni a dolgokat. Ezenkívül a vállalat hatékonyan kezeli a folyamat minden részletét, és a legjobb árképzési lehetőségeket kínálja.

3. WhiteBox.

A legjobb harmadik féltől származó logisztikai cégek: WhiteBox

A WhiteBox az egyik vezető e-kereskedelmi vállalat, amely egyetlen platformon egyesíti az összes teljesítési megoldást, szállítási szolgáltatásokat és raktározási díjat. Ha bővíteni szeretné vállalkozását, és globálisabb szintre szeretné vinni, a WhiteBox nagyszerű lehetőség vállalkozása számára. Az a tény, hogy kiküszöböli a felesleges költségeket, tökéletes választás lehet kis- és középvállalkozások számára.

Más, külső logisztikai cégekkel ellentétben azonban a WhiteBox 3000 dollár kezdeti belépési díjat számít fel. A megfelelés költsége a teljes értékesítés 10%-a.

JOBB:

1. Kezdő szintű cégek

Ez a 3PL vállalat mind a belépő szintű cégek számára alkalmas, mind azoknak, akik nehezen kezelik a szállítási mennyiséget.

2. Ügyfélfeladatok kezelése az Ön nevében

A WhiteBox a legjobb ügyfélélményt kínálja azáltal, hogy minden feladatot hatékonyan kezel a vállalkozások nevében. Ez enyhíti belső munkáját, és felszabadítja értékes idejét. Most több ideje marad más alapvető feladatokra.

Nézze meg, miben tűnik ki a WhiteBox társai közül:

WhiteBox szolgáltatás elemei

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Előrejelzések és előrejelzések

A WhiteBox pontosan előrejelzi a piacon lévő termékek iránti keresletet, lehetővé téve a felhasználók számára a készletek pontos gyűjtését.

2. Minőségellenőrzés és berendezés előkészítés

A WhiteBox minőség-ellenőrzési dokumentumot hoz létre a szállítmány szoros figyelemmel kísérése érdekében. Ez lehetővé teszi számukra, hogy összeállítsanak egy ellenőrző listát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden tökéletes és készen áll az online értékesítésre.

3. Raktározás

A WhiteBox rendszeres készletfelmérést végez a megfelelő készletszint fenntartása érdekében további díjak felszámítása nélkül.

4. SEO-barát terméklisták

A WhiteBox SEO-kompatibilis terméklistákat hoz létre az eBay-en, az Amazon-on és más hasonló platformokon.

5. Marketingesítse a termékeket és javítsa a listákat

A WhiteBox a terméklista optimalizálását is segíti, hogy a márka és termékei rangja javuljon az organikus keresésben.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

A WhiteBox 5 csillagos minősítéssel rendelkezik, így ígéretes lehetőség. A Facebooktól az Amazon Seller Ratings-ig hihetetlen kritikákat kapott.

HOGYAN KEZDJÜK:

Ingyenes árajánlatot kaphat, ha gyorsan megad néhány részletet termékeiről a webhelyük űrlapján.

Legjobb harmadik féltől származó logisztikai cégek: WhiteBox Form

Nincsenek rejtett költségek vagy feltételek.

EGY SZÓBAN:

Ez a 3PL vállalat nem csak az Amazon értékesítését és termékeit kezeli, de ugyanakkor segít a márkaidentitás kialakításában is. Ezenkívül a WhiteBox call centere és ügyfélszolgálati csapata minden csatornán megfelelően kezeli az ügyfelek megkereséseit, így a felhasználó szinte soha nem akad el a folyamatban.

4. FedEx megfelelőség.

A legjobb harmadik féltől származó teljesítési vállalatok: FedEx-megfelelőség

A FedEx Fulfillment e-kereskedelmi megoldást kínál, amely magában foglalja a fordított logisztikát, a csomagolást, a raktározást, a raktározást és a rendelések teljesítését. A FedEx a FedEx Corp. leányvállalata, amely számos kis- és középvállalkozás készletét kezeli különböző értékesítési csatornák integrálásával.

JOBB:

A FedEx Fulfillment a készlettel, termékkel és nyomon követési folyamattal kapcsolatos teljes láthatóságának és átlátható szabályzatának köszönhetően a legjobb a gyorsan növekvő kisvállalkozások számára. Ezenkívül a vállalat képzett munkatársai segítségével könnyedén képessé teszi a kisvállalkozásokat. Az általuk nyújtott ügyfélszolgálat is jelentős különbséget jelent az összes folyamatban, beleértve a teljesítést, a raktározást, a kiszervezett logisztikát és a szállítást.

A legjobb az egészben az, hogy kijelölnek egy elkötelezett szakembert, aki segít a kisvállalkozások tulajdonosainak megérteni és hatékonyan befejezni a teljes folyamatot. Ezenkívül a FedEx raktárakban is tárolhatja termékeit, amivel sok időt takaríthat meg.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGFELELÉSI DÍJAK:

 • Beállítás – A fiókbevezetés és -beállítás díjmentesen elérhető.
 • Átvétel: A FedEx ingyenes szállítást kínál, ha betartják a szállítási szabványokat.
 • Bejövő szállítás: A FedEx erősen kedvezményes csomag- és fuvardíjakat kínál.
 • Visszaküldés: A visszaküldés és a minőségellenőrzés díja 2,50 USD rendelésenként.
 • Készlettárolás: A FedEx köblábonként 19 centet számít fel a készlettárolásért.
 • Ki- és becsomagolás: A ki- és becsomagolás díja egységenként 40 cent, beleértve a csomagolóanyagot és a szállítódobozt is.

FŐBB JELLEMZŐK:

A FedEx Fulfillment néhány fő funkciója:

1. E-kereskedelem integrációja

A FedEx Fulfillment integrációt kínál az összes vezető e-kereskedelmi platformmal, beleértve a BigCommerce-t, a Shopify-t, a WooCommerce-t és még sok mást.

2. Személyre szabás

A FedEx egyszerű csomagolást és értéknövelt szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a kisvállalkozásoknak megfelelni az ügyfelek elvárásainak.

3. Nyomon követés és láthatóság biztosítása egy helyen

Lehetővé teszi egyetlen platform használatát az összes megrendelés és készlet összesítésére, egyszerűsítve az elemzést és javítva a teljesítési hálózatot.

4. Monitoring és láthatóság együtt

A vállalkozások gyorsan elemezhetik és fejleszthetik teljes folyamatukat és hálózatukat azáltal, hogy egyetlen hálózaton kezelik a rendeléseket és a készleteket.

5. Szaktanácsadás

A FedEx Fulfillment szakértő logisztikai szakembereket is kínál, akik segíthetnek a kisvállalkozásoknak folyamataik minőségének javításában.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Nem sok vélemény található a cégről az interneten, de néhányan azt sugallják, hogy a vállalat pozitív élményt kínál ügyfeleinek az USPS-hez hasonló értékelésekkel.

HOGYAN KEZDJÜK:

Szolgáltatásaik használata nagyon egyszerű és egyértelmű, a folyamatról pedig egy rövid űrlap kitöltésével tájékozódhat.

FedEx megfelelőségi űrlap

Az űrlap elküldése után a személyzet egyik tagja felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy gyors árajánlatot adjon, és elmagyarázza a teljes folyamatot.

EGY SZÓBAN:

A FedEx Fulfillment az egyik legjobb 3PL vállalat, mert nemcsak teljes logisztikai megoldásokat kínál, hanem lehetővé teszi logisztikai hálózatának gyors kiépítését is. Kiterjedt és robusztus hálózattal rendelkezik, amely segít a kisvállalkozások tulajdonosainak gyorsan és egyszerűen bővíteni hálózatukat.

5. A gímszarvasnak való megfelelés.

Legjobb külső logisztikai vállalatok: RedStag megfelelőség

A Red Stag Fulfillment személyre szabott üzleti megoldásokat kínál, valamint átfogó garanciát a megrendelés pontosságára, az időben történő szállításra és a készletek pontosságára vonatkozóan. Ez a teljesítő cég felhőalapú szoftvert használ, és a nehéz tárgyak szállítására összpontosít ügyfelei számára.

JOBB:

1. Nehéz és túlméretezett csomagok teljesítése.

A Red Stag árazási modellje azokat a cégeket részesíti előnyben, amelyek nagy és/vagy nehéz termékeket árulnak, nem pedig pólókat vagy okostelefontokokat. Még a raktáraikat is ennek a termékosztálynak a köré tervezték, szélesebb folyosókkal, speciális berendezésekkel és képzett munkaerővel, amely különösen ügyes a 10 font feletti áruk kezelésében és szállításában.

2. Kerülje a csalást.

A Red Stag lenyűgöző pontossági aránya miatt a legjobb 3PL logisztikai vállalattá vált. A cég a teljes folyamat során videó megfigyelést alkalmaz, hatékonyan kiküszöbölve a hibalehetőségeket bármilyen szinten. A cég minden állomáson elhelyezte kameráit, hogy csökkentse a lopások és csalások maximális esélyét. Ezen túlmenően, a megfizethető árak miatt sok vállalat kiemelten preferált 3PL-céggé vált.

3. Rendeléskezelés.

A rendeléseket a Red Stag Fulfillment felhasználói egy raklapos szállítási rendszeren keresztül kezelik, amely magában foglalja a raktározást, a csomagolást, a szállítást és a visszaküldést. A raklapos szállítás a csomagok raktárból történő szállításának egyik módja.

4. Garantált rendelés teljesítése.

A Red Stag teljes körű garanciát kínál a vállalkozásoknak az aznapi szállításra és a megrendelés teljesítésére. A cég minden nap 17 óra előtt szállítja ki a termékeket.

5. Termékmegfelelőségi hálózat.

A Red Stag több raktárból álló hálózattal rendelkezik, amely segít a felesleges költségek kiküszöbölésében. Különleges kedvezményeket is kínálnak, amelyek jelentősen javítják az ügyfelek elégedettségét.

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Kivételes ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatuk az egyik legjobb az iparágban, mivel a cég speciális készlettárolást kínál. Ráadásul telefonon megfelelő nyomon követést és segítséget nyújtanak ügyfeleiknek.

2. Költség és érték

A különféle speciális szolgáltatások miatt a Red Stag lényegesen drágább, mint más 3PL-cégek, például a FedEx és a ShipBob.

3. Skálázhatóság

Hatékonyan dolgoznak együtt startupokkal, valamint olyan cégekkel, amelyek napi rendszerességgel több száz megrendelést dolgoznak fel.

4. Egyszerű beépítés

A Red Stag használata nagyon egyszerű, mivel ingyenes 30 napos próbaverziót kínál, hogy a felhasználók tisztán megértsék a rendszert.

5. Integrációk

Integrálódnak az Ön online áruházába, és segítenek a rendeléskezelésben, a bevásárlókosarakban és az eladói piacokon.

6. Irányítási rendszerek

Rendkívül hatékony irányítási rendszert kínálnak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék megrendeléseik állapotát, a készlet szintjét és a sikerességi arányt.

EGYÉB FONTOS TULAJDONSÁGOK:

Biztonság:

 • 24 órás biztonsági szolgálat
 • Biztonságos szerverek
 • Tartalék generátorok
 • Fémdetektor
 • Beléptető rendszer
 • Professzionális raktárak
 • Külső adatszerverek

Technológia:

 • Kosár integrációk
 • Egyedi vonalkódok
 • Videó megfigyelés
 • Rendelés követése
 • Készletkövetés
 • RSF OPS interfész
 • A folyamatok figyelése

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

A legnépszerűbb online vélemények pozitív eredményeket mutatnak. A legtöbb vélemény azt sugallja, hogy a vállalat 100%-ban pontos teljesítést, megfelelő csomagolást és szállítást kínál.

HOGYAN KEZDJÜK:

Részletes információkat kaphat a cégről a hivatalos weboldalon. A folyamat ugyanaz, mint más cégeknél; Csak egy rövid űrlapot kell kitöltenie, hogy személyre szabott ajánlatot kapjon.

Ami megkülönbözteti a többi 3PL vállalattól, az az a tény, hogy 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely lehetővé teszi, hogy tesztelje szolgáltatásaikat, mielőtt sok pénzt kifizetne.

Csak néhány gyors lépést kell követnie az induláshoz:

RedStag formában

EGY SZÓBAN:

A Red Stag a legjobb a törékeny, nagy és drága termékekhez, amelyek szállítás előtt speciális testreszabást igényelnek. A FedEx-szel való együttműködésüknek köszönhetően nagyméretű termékeket jó kedvezménnyel szállíthatnak.

Ezen túlmenően a cég fenntartja a raktárak megfelelő videósávját a minőségellenőrzési megoldások biztosítása érdekében. Ez a megfelelő minőség-ellenőrzés segít minimalizálni a csomagolási hibákat, a lopást és a szállítási sérüléseket.

6. RedHawk Global.

Legjobb külső logisztikai cégek: RedHawk Global

A Red Hawk Global áruszállítást, raktározást, szállítást és áruelosztást biztosít különféle kisvállalkozások számára az Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában.

Ez a legmegfelelőbb rendelés-végrehajtási szolgáltatás a rakományelosztáshoz, és kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára. Valójában ügyfeleik többsége csak kisvállalkozás.

A RedHawk kemény versenyt kínál a FreightProsnak a ponttól pontig történő szállítás terén. Ezen kívül a RedHawk Global regionális és nemzeti fuvarozókról gondoskodik a szállítmányozásról, ami nagyon gyakori az árufuvarozási ágazatban.

JOBB:

A RedHawk Global a legalkalmasabb kisvállalkozások szállítmányozására, raktározására és elosztására az észak-amerikai régión belül, azaz az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban.

Továbbá, ha induló vállalkozást vezet, és a szállítmánya minden hónapban kis számú raklapot tartalmaz, a RedHawk a legjobb az Ön számára. A cég az induló vállalkozások minden fuvarozási igényét kielégíti, még az alacsony szállítások esetén is.

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Több szolgáltatás.

A RedHawk Global különféle szolgáltatásokat kínál, beleértve a kevesebb áruszállítást, a határokon átnyúló importot / exportot, az intermodális vasúti konténereket, a platformot és még sok mást. Ezen kívül a cég további lenyűgöző 3PL szolgáltatásokat is kínál, mint például válogatás, raktározás, újracsomagolás, rakományraktározás és elosztás.

2. Számlaképviselő.

A RedHawk Global kiváló ügyfélszolgálatot kínál azáltal, hogy szakértő fiókképviselőket rendel az ügyfeleknek fiókjaik kezeléséhez.

3. A szolgáltatás díjai és költsége.

A FreightProshoz hasonlóan a RedHawk Global árazása a fuvarozási és szolgáltatási díjakon alapul. Ez a 3PL szállítási díjat számít fel a termékek mennyisége alapján, és az ügyfeleknek fizetniük kell a szállításért, amikor egy szállítmányra licitálnak. A Red Hawk szolgáltatási költsége nagyon megfizethető és alacsony a többi fő brókerszolgáltatáshoz képest.

A FreightPros 250,93 dolláros szállítási költségéhez képest a RedHawk versenyképes árat is kínál szállítmányonként 275,59 dollárért.

A vállalat még jó árengedményeket is kínál nagy számlákon osztályokra és mennyiségi fuvarokra. Ezen felül fejlett 3PL menedzsment szolgáltatásokat, szállítási, raktározási és disztribúciós projektfelügyeletet is kap. Az árajánlatokat egyedi igények szerint kínáljuk.

4. Könnyen használható foglalási portál.

A fuvarfoglalási portál teljesen ingyenes és rendkívül könnyen használható. Ezenkívül elkötelezett fiókképviselők segítenek az ügyfeleknek megérteni a portál foglalási és nyomon követési rendszerét. Általában segítik a felhasználókat a gyors és ingyenes fiók létrehozásában.

5. Árak valós időben.

A FreightPros-hoz hasonlóan a RedHawk Global valós időben jeleníti meg a fuvardíjakat, valamint különféle e-kereskedelmi platform-integrációkat. Valós idejű árak jelennek meg az összes rendelésnél, amelyet a pénztárnál szállítanak.

6. Egyszerű kezelés.

A RedHawk Global lehetővé teszi a kis szállítmányozók számára a szállítmányok nyomon követését, a vásárlás értékelését, a rakomány lefoglalását és a rakomány mozgásának nyomon követését az eFreightLine portáljával. Ezenkívül a dedikált fiókképviselők kezelik az ütemezett feladatokat és a napi foglalásokat.

A RedHawk Global munkatársai és szakértő szakemberei különféle kedvezmények és költségmegtakarítási lehetőségek megszerzésében is segítenek ügyfeleiknek. Segítenek az ügyfeleknek csökkenteni a terhelési osztályukat azáltal, hogy útmutatást adnak a nemzeti motorterhelési osztály (NMFC) megfelelő számának azonosításához.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Mindig meglehetősen nehéz azonosítani bármely nagy, többszintű 3PL logisztikai szolgáltató online értékelését. A vállalati léptékben működő felhasználók legtöbbször nem tekintenek át gyakran cégeket. A kisvállalkozók azonban gyakran elhagyják véleményüket.

Úgy tűnik, hogy a RedHawk eFrightLine portálja hatalmas sikert aratott a kisvállalkozások körében, ha hiteles platformokon, például a Google Reviews-on és az Uship-en keresztül olvassa el az online értékeléseket.

HOGYAN KEZDJÜK:

A RedHawk Global hivatalos weboldalán megtekintheti a cég elérhetőségeit. Ezután megbeszélheti fuvarozási és egyéb szállítási követelményeit képviselőivel, hogy személyre szabott árajánlatot kapjanak. Az eFreightLine-on is ingyenesen nyithat számlát.

EGY SZÓBAN:

A FreightProshoz hasonlóan a RedHawk Global elsősorban a félelmetes rendelések szállítására összpontosít, nem pedig az e-kereskedelmi teljesítési szállításra. Azt is érdemes megjegyezni, hogy csak az észak-amerikai régióban, azaz az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban kínálnak szolgáltatásokat. Ezen kívül az eFreight portáljuk, amely lehetővé teszi az azonnali árajánlatok megszerzését, óriási sikert arat a felhasználók körében.

7. Sokat küld.

Legjobb külső logisztikai vállalatok – kötegelt szállítás

A Ships-a-lot egy e-kereskedelemmel foglalkozó vállalat, amely elsősorban a nagy volumenű tranzakciókkal rendelkező vállalkozásokra összpontosít.

Ez egy független megfelelőségi vállalat, amely gyorsan nagy növekedést ért el a piacon. Főbb jellemzői közé tartozik a közösségi finanszírozás teljesítése, a raktárkezelési szolgáltatások, a kedvezményes árak és még sok más.

JOBB:

1. Kis tárgyak.

Szállítmányozás – sok fő vásárlója a kiskereskedők, amelyek saját e-kereskedelmi üzlettel rendelkeznek. Ezek a kiskereskedők elsősorban kisméretű, könnyű és könnyen hordozható cikkeket árulnak. Ezenkívül a vállalat integrációt kínál olyan népszerű e-kereskedelmi platformokkal, mint a Shopify, az eBay és a BigCommerce. Az értékesítést olyan platformokon is kezeli, mint az Amazon.

2. Rugalmas árképzés.

A folyamat és a szolgáltatások költsége a szállítandó termékek mennyisége szerint kerül rögzítésre. A cég képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot a pontos ár pontos közlése érdekében. Az árak meghatározásában szerepet játszó különféle tényezők közé tartozik a csomagolóanyag, a tárolóhely és még sok más.

Az árról azonban nincs információ a cég hivatalos honlapján. De rendelkezik egy szállítási díjkalkulátorral, amely kiszámítja az árat, miután megvizsgálja a tételek szállításával kapcsolatos különféle tényezőket.

3. Gyors és pontos szállítás.

A „Sokat szállít” önmagát bünteti, ha nem felel meg az ügyfelek szállítási elvárásainak. Ezért a cég garanciát vállal arra, hogy termékét 24 órán belül kiszállítják a raktárból. Ha azonban a cég nem teszi meg, 20 dollárt fizet minden egyes késedelmes kézbesítésért.

4. Kamarás raktárak.

Ez a 3PL vállalat kis üzemeltetőkkel dolgozik, ahelyett, hogy az áruházaknál maradna. A cég minden terméknél megfelelő felügyeletet végez és kamerás megfigyeléssel garantálja azok megfelelő biztonságát és a termékek csomagolását. Ezenkívül a szállítmányok nyomon követése a fuvarozói jelentések segítségével történik, miután elhagyják a raktárt.

FŐBB JELLEMZŐK:

1. Könnyen használható kezelőpanel.

A Ships-a-Lot ügyfelek maximális száma használja a Shopify-t az eladások nyomon követésére. Ezért a vállalat egy egyszerű felhasználói felületet készített, amely néhány alapvető funkciót tartalmaz. Az irányítópult a rendelésekkel, a függőrendelésekkel és a hátralékos rendelésekkel kapcsolatos teljes adatokat jeleníti meg.

2. Leltári jelentések.

Különféle kategóriákat jelenít meg, beleértve a készletet, a jelentéseket, a beszerzési rendeléseket, a szállítást és még sok mást a menüsor tetején. Egy táblázatban megtekintheti az összes rendelést, vásárlói nevet, e-mail-címet és egyéb lényeges adatot.

3. Ügyfélszolgálat.

Harmadik féltől származó támogatási megoldásának köszönhetően a Ships-a-Lot kiváló ügyfélszolgálatot kínál harmadik féltől származó támogatási megoldásával. Általában e-mailekkel és élő chatekkel segíti ügyfeleit a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

A Ships-a-Lot online értékeléseinek többsége pozitív, és az ügyfelek nagyon értékelik a gyors átfutási időt. Sok ügyfél ajánlotta ezt a céget, és azt javasolta, hogy ez egy megbízható 3PL cég. A támogatási csapat mindig időben válaszol az ügyfelek kérdéseire, és a cég kiváló szállítást és csomagolást is biztosít.

HOGYAN KEZDJÜK:

A Ships-a-Lot csapatával kapcsolatba léphet a hivatalos webhelyükön. A valós idejű díjkalkulátor segítségével kiértékelheti a költségeket szolgáltatási igényei szerint.

Valós idejű díjkalkulátor kötegelt szállítmányokhoz

Emellett éjjel-nappali élő csevegést és telefonos támogatást is nyújtanak szolgáltatásaikkal való kapcsolattartáshoz. Ügyfélszolgálata még a cégéhez való csatlakozás után is gyors és hatékonyan kezeli az ügyfelek megkereséseit.

EGY SZÓBAN:

A Ships-a-lot az egyetlen 3PL vállalat ezen a listán, amely egyetlen raktárral rendelkezik, és továbbra is a legjobb eredményeket nyújtja. Ez a cég a legjobb a Shopifyt használó induló vállalkozások és online áruházak számára.

Gyakran ismételt kérdések a teljesítési szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Mi a harmadik fél megfelelősége?

A harmadik féltől származó teljesítés egy kihelyezett termékmenedzsment megoldás, amelyben a vállalat árukat tárol, rendeléseket csomagol, és a teljes szállítási logisztikai folyamatot irányítja.

Mit csinál egy logisztikai központ?

A teljesítési központok telephelyükön tárolják a termékeket, és kezelik a készletet, a raktározást és a szállítást. Ez fizikai teret biztosít az e-kereskedelmi kereskedőknek termékeik tárolására. Az üzlettulajdonosok az áruikat a teljesítési központba szállítják, a központ pedig a termékeiket a vásárlóknak.

Hogyan működnek a teljesítési szolgáltatások?

A megrendelés teljesítési folyamata akkor kezdődik, amikor a vásárló megrendelést ad le, és a teljesítési szolgáltató megkapja a termékinformációkat. A rendszer magában foglalja a készletek logisztikai tárolását, a rendelések fogadását, a megrendelt cikkek kiválasztását (keresését), a termékek csomagolását (csomagolását), a rendelés feladását, valamint az ügyfelek értesítését a rendelés állapotáról. . A pontos folyamat az egyes szállítóknál kissé eltér, de ez azt jelenti, hogy a rendelési információkat írásos üzenetben küldi el egy ügynök, vagy postai úton, e-mailben vagy egy e-kereskedelmi platformon keresztül kapja meg.

Mennyibe kerül a Shopify megfelelés?

A Shopify Fulfillment Network egy végpontok közötti megfelelőségi megoldást épít, hogy versenyezzen az Amazon FBA-val. Ezek a központok gépi tanulást és kereslet-előrejelzést fognak használni a rendelések átirányításának és a készletallokációnak a kezelésére. A rendeléseket még aznap feldolgozzuk, és két napon belül kiszállítjuk 99,99%-os pontossággal. A Shopify Fulfillment Network díjszabása jelenleg nem elérhető nyilvánosan. Az érdeklődő e-kereskedelmi kereskedők azonban korai hozzáférést kérhetnek a Shopify webhelyen.

Mi a különbség a teljesítési központ és az elosztó központ között?

Az elosztó központok olyan központok, amelyek inkább üzletközpontúak és kevésbé függenek a helytől. Míg a rendelés-teljesítő központok raktárkészletet tárolnak és termékeket szállítanak az ügyfeleknek, az elosztóközpontok kezelik a szállítást és az értékesítést, de nem szállítanak a kiskereskedőknek.

Hogyan keresnek pénzt a logisztikai központok?

A teljesítési központok pénzkeresetének fő módja a hosszú távú tárolási díjak felszámítása. Egyéb díjak is lehetnek attól függően, hogy milyen céggel dolgozik, beleértve:

1. Telepítési díjak.

2. Súlykezelési díjak.

3. Csomagolási díjak.

4. Visszaküldési és feldolgozási díjak.

5. Számlavezetési és ügyfélszolgálati költségek.

6. Információs és technológiai árak.

Ezenkívül további egyszeri díjakat is felszámíthatnak az olyan dolgok, mint a gyorsrendelések, a rendelések törlése, az SKU-címkézés, a vonalkódok, a hitelkártya-feldolgozás, a marketing-betétek, valamint a készlet- és összeszerelési termékek. Mindenképpen tájékozódjon a teljesítési központnál ezekről a díjakról, amikor a szállítójának vásárol.

Melyek a 3PL (harmadik fél logisztikai) vállalatainak különböző típusai?

1. Közlekedés alapú.

Szállítási alapú, külső logisztikai cégek kezelik a termékek szállításával kapcsolatos összes folyamatot. A 3PL fuvarozási cégek exportadókat és vámokat is kezelnek.

2. Raktár alapú és elosztás.

A 3PL raktározási és elosztó cégek foglalkoznak a termékek raktározásával, szállításával és visszaküldésével. Az intelligens szállítási szolgáltatások, mint például a Rakuten Super Logistics által nyújtottak, alapvető támaszt jelentenek, és az átvételtől a kiszállításig mindenre kiterjednek.

3. Információs és pénzügyi alap.

Információvezérelt és pénzügyi 3PL cégek látják el a cégek fuvar auditálási, készletgazdálkodási, foglalási, nyomon követési és könyvelési feladatait.

Milyen előnyei vannak a rendelés teljesítési szolgáltatás használatának?

1. Üzleti növekedés.

Egy 3PL vállalattal a nyomában van egy szakértői csapat, akik kezelhetik logisztikáját és raktározását. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalkozásával kapcsolatos további, közelgő feladatokra összpontosítson. Ráadásul, ha vállalkozása növekedésnek indul, minden szükséges erőforrás birtokában lesz.

2. Bővítse vállalkozását nemzetközi szinten.

Gyorsan nemzetközi szintre emelheti vállalkozását, mivel a 3PL Logistics gyorsabban szállítja a termékeket. A logisztikai szolgáltatók a különböző országok helyi piacán is segítik a vállalat piaci elterjedését.

3. Alacsony raktári költségek.

A 3PL cégeknél nem kell további pénzt fektetni a raktárakba és azok kezelésébe. Szinte minden 3PL logisztikai vállalat rendelkezik saját raktárral és személyzettel.

Mire kell figyelnie, amikor e-kereskedelmi teljesítő céget választ?

Szinte minden olyan cég, amely bármilyen típusú szállítással foglalkozik, igénybe veheti az e-kereskedelmi teljesítő cégek segítségét. Ezek a vállalatok csökkentik a terhelést és megszüntetik a többletköltségeket azáltal, hogy olyan alapvető feladatokat látnak el, mint a fuvarozás, a szállítás, a rendelések teljesítése és az import/export.

Míg a nagy logisztikai cégek mindezeket a szolgáltatásokat kínálják, addig a lényegesen kevésbé előkelő cégek csak alapvető logisztikai szolgáltatásokat nyújtanak. Az alapvető szolgáltatásokra koncentráló vállalkozások elsősorban kisvállalkozásokkal foglalkoznak.

Különböző e-kereskedelmi teljesítő cégeket értékeltem a következő szempontok figyelembevételével:

1. A kínált szolgáltatások köre.

A kisvállalkozásokkal foglalkozó 3PL logisztika maximális száma elsősorban áruszállításra vagy rendelések teljesítésére összpontosít. A FedEx Fulfillment azonban a kettő tökéletes kombinációját kínálja.

2. Költségek átláthatósága.

A költségek átláthatósága az egyik létfontosságú tényező a 3PL szolgáltatások értékelésében, mivel a költségek elsősorban a szállítástól, a vállalat méretétől, valamint a különböző funkcióktól és folyamatoktól függően változnak. Semmilyen folyamatban és szolgáltatásban nem lehetnek rejtett költségek.

3. Méretezhetőség és könnyű elindítani.

A 3PL logisztikai cégeknek alacsony minimális rendelési mennyiséget kell biztosítaniuk a kisvállalkozások és induló vállalkozások kiszolgálása érdekében. Ezenkívül a 3PL vállalatoknak biztosítaniuk kell, hogy megfeleljenek minden üzleti igénynek, hogy biztosítsák a megfelelő méretezhetőséget.

4. Egyszerű belépési folyamat.

A kisvállalkozások általában előnyben részesítik a megfelelő és megtervezett belépési folyamatot, valamint egy ingyenes fiók létrehozását.

5. Ügyfélszolgálat.

Az egyes feladatok időben történő szállítása és kezelése nagyon fontos a logisztikai üzletágban. A legjobb cégek azonnali támogatást kínálnak ügyfeleiknek személyes ügyfélképviselő kijelölésével.

6. Megfelelő integrációk.

A pontosság és az időszerűség nagyon fontos minden üzletben. Mindazonáltal a 3PL-cégeknek lehetőséget kell biztosítaniuk a népszerű könyvelésre, webhelyekre, rendeléskezelő rendszerekre és olyan e-kereskedelmi platformokra, mint a WooCommerce, Amazon, Shopify és még sok más.

7. Menedzsment eredménymutatók.

A legjobb e-kereskedelmi teljesítő cégek mindig irányítási rendszereket biztosítanak a vállalkozások számára. Az adminisztrációs panel a jelentések készítéséhez és a külföldi tevékenységek állapotának ellenőrzéséhez szükséges.

Vezetői összefoglaló.

Mind a nagy, mind a kisvállalatok nehezen tudják kezelni logisztikájukat. Ezért jobb, ha kiszervezi logisztikáját, és csökkenti a szállítási költségeket és időt az egyik legjobb megrendelés-végrehajtási szolgáltatással.

Ha e-kereskedelmi marketingjét szeretné skálázni és globálisan kiterjeszteni, akkor érdemes teljesítési partnert keresni, hogy csökkentse raktári csapata terheit.

Bár az ebben az útmutatóban említett összes teljesítési szolgáltatás önmagában is lenyűgöző, mielőtt kiválasztana egyet az üzletébe, mindenképpen kérjen árajánlatot különböző szállítóktól, hogy a legjobb döntést hozza meg.

Az Amazon FBA, a többcsatornás e-kereskedelem térnyerésével és a kétnapos szállításra váró ügyfelekkel az egész országban, találjon egy olyan teljesítő céget, amely teljes körű rendelésfeldolgozást, csomagolási szolgáltatásokat, gyors szállítást, nagyszerű szolgáltatást és nem hosszú távú lejáratú szerződések.