17 legjobb webhelykészítő – Wix, Squarespace és sok más (2022)

A legjobb webhelykészítő kiválasztása nehéz lehet, mivel 74 népszerű lehetőség közül választhat.

Ebben az útmutatóban rangsoroltam és áttekintettem a legjobb webhelykészítőket, amelyek az árak, a megbízhatóság, a webtárhely-szolgáltatások, a technikai támogatás, a webhely sebessége, a SEO, a funkciók, a könnyű használat, a sablontervezés és egyebek alapján készültek.

Összehasonlítjuk még:

 • A legjobb kisvállalkozási webhely-készítők.
 • A legjobb ingyenes és olcsó lehetőségek.
 • A legjobb SEO-val rendelkezők.
 • A legjobb platformok online áruházi lehetőségekkel.
 • A legjobb építők ügynökségek számára.
 • És a legjobb lehetőségek fotósok és művészek számára.

Fogjunk hozzá.

Felelősség kizárása: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi linkek némelyikéért díjmentesen kaphat partnervállalati kompenzációt, ha úgy dönt, hogy fizetős csomagot vásárol. Azonban ezek a legjobb eszközök, amelyeket megpróbáltam egy webhely elindításához és futtatásához. Társvállalati nyilatkozatomat az adatvédelmi szabályzatomban olvashatja.

Melyik a legjobb webhelykészítő?

A webhelykészítő használata gyors és egyszerű módja annak, hogy márkája vagy online vállalkozása számára jelen legyen. Ezek az eszközök leegyszerűsítik a webhelykezelést azáltal, hogy egy platformon kombinálják a domain regisztrációját, a tárhelyszolgáltatást és a webhelytervezést.

Ha nem vagy túl ügyes a webtervezésben és -fejlesztésben, érdemes egy egyszerű fogd-és-vidd szerkesztőt használni.

A választás rajtad múlik.

Íme a legjobb választásaim az idei év legjobb webhely-készítőjének. 

1. Wix.

Wix logó

A legjobb kisvállalkozási webhely-készítő (13 USD/hó)

A Wix a legnépszerűbb webhely-készítő a piacon, több mint 100 millió felhasználóval.

Több mint 500 kész sablon áll rendelkezésükre a webhely megtervezéséhez bármely iparágban. Ezek a sablonok mobileszközökre vannak optimalizálva, és 100 betűtípus közül választhat (vagy feltöltheti sajátját).

Az Ön tervei is gyönyörűek, görgető effektusokkal és fejlett tervezési funkciókkal, például animációkkal és videohátterekkel.

Wix weboldal készítő

Ha már rendelkezik domainnel a GoDaddynél, vagy szeretne regisztrálni egyet a Wix.com oldalon, akkor ez megkönnyíti a dolgát. Továbbá, ha e-kereskedelmet szeretne hozzáadni webhelyéhez, hogy online értékesíthessen, a tervek havi 20 dollártól kezdődnek.

Ha Ön egy kisvállalkozás, a Wixet ajánlom, mint a legjobb online áruházépítőt. Nem feltétlenül van szüksége olyan platformra, amely fejlettebb opciókat tartalmaz, mint például a BigCommerce és a Shopify. Azok a Wix webhelytulajdonosok, akik e-kereskedelmi üzletet szeretnének hozzáadni, megkaphatják ezeket a nagyszerű új funkciókat.

A Wix a legkönnyebben használható webhely-eszköz a piacon. Szinte végtelenül testreszabhatja webhelye megjelenését kódolási készség nélkül.

Van egy mesterséges tervezési intelligencia (ADI) nevű eszközük is, amely az első mesterséges intelligencia webhely-készítő. A Wix ADI megismeri az Ön webhelyét, és ezt az információt felhasználja az Ön egyedi igényeire szabott webhely kialakításához.

Ez az eszköz kihasználja az AI-t, hogy a képek, szövegek, elrendezések és kapcsolatfelvételi űrlapok milliárdnyi kombinációja közül válasszon.

Végül, ha a legjobb kisvállalkozási webhely-készítőt keresi, a Wix a legjobb választás.

Olvassa el a teljes Wix áttekintésemet a mélyebb elemzésért.

Kezdje el a Wix használatát.

Próbáld ki a Wixet

2. Négyzettér.

Squarespace logó

A legjobb webhelytervezés személyes webhelyekhez (12 USD/hó)

Ha a Squarespace-re gondolok, közvetlenül a gyönyörűen kialakított kezdőlapra jutok az eszembe. Valóban tudják, hogyan készítsenek gyönyörű, jó minőségű webhelyeket, amelyek remekül mutatnak kisvállalkozások és személyes webhelyek számára egyaránt.

Több mint 100 tervezési sablon közül választhat, így ők vezetik a csomagot a tervezés terén. A Squarespace-sablonok az utolsó részletig remekül néznek ki. A betűtípusok, színsémák és képek tökéletesen illeszkednek bármely webhelyhez.

A dizájn mellett a platformja ideális a bloggerek számára. Kipróbáltam a WYSIWYG blogszerkesztőjét, és nagyon intuitív.

Húzza az elemeket, például a képeket, a címsorokat és a szöveget az oldalra, és helyezze el őket a kívánt helyre. Több felhasználói engedélyt, Google AMP funkciót is kínálnak, és ütemezheti bejegyzéseit:

Squarespace blogolási eszközök

Néhány apró SEO-korlátozás miatt a Squarespace nem az 1. helyen áll ezen a listán. Először is, az XML-webhelytérképem minden oldal két verzióját bontotta ki perjel „/”-vel és anélkül. Ez a kettős indexelés duplikált tartalomhoz és SEO problémákhoz vezethet. Nem volt könnyű megoldásuk, amikor legutóbb ellenőriztem.

Másodszor, a blog címsorai mindig metacímekké válnak, ezért legyen óvatos, amikor a keresőoptimalizáláshoz adja hozzá a címsorokat. Bővebben a Wix vs Squarespace teljes áttekintésében olvashat.

Más nagyszerű tulajdonságok pótolják ezeket a hátrányokat. Használata elsőrangú – a webhelyeket alapvetően a szerkesztőeszközökkel kell felépíteni. A beépített elemző eszközök állandó adatokat biztosítanak a webhely látogatói számára, ha Ön nem használja a Google Analytics szolgáltatást. Ráadásul nehéz hibázni egy gyönyörűen megtervezett weboldallal mindössze havi 12 dollárért.

A havi árak a személyes előfizetési csomag havi 12 USD-tól az online áruház csomagjának havi 40 USD-ig terjednek (haladó). A havi költségek egy éves szerződésen alapulnak, és a Squarespace ingyenes domaint tartalmaz. A személyes csomag ingyenes domain nevet, korlátlan sávszélességet és tárhelyet, ingyenes SSL-t és 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít.

Összességében, ha Ön egy kisvállalkozás, akinek csúcsminőségű webdizájnra van szüksége, vagy egy blogger, aki azt szeretné, hogy tartalmai jól nézzenek ki, a Squarespace megbízható megoldás.

Próbáld ki a Squarespace-t

3. Weebly.

Weebly logó

A legjobb ingyenes webhelykészítő (ingyenes – 25 USD / hó)

A Weebly több mint 530 000 domainnel rendelkezik, és a nagy technikai tapasztalattal nem rendelkezők kedvelt webhely-készítőjeként ismert. Számos nagyszerű funkciót kínálnak. Ha Ön blogger, a Weebly.com segítségével kiválaszthat egy domain nevet, és a szerkesztő segítségével szöveget, képeket és tartalmat adhat hozzá.

Mobilalkalmazásuk is van, amellyel nyomon követheti webhelye teljesítményét útközben. Az e-mailes marketingeszközök pedig lehetővé teszik, hogy hírleveleket küldjön előfizetőinek az eszközéből.

Weebly kezdőlapja

Ingyenes csomagjuk van, amelyhez 500 MB tárhely, ingyenes SSL-tanúsítvány és Weebly márkájú domain tartozik. Ezzel a tervvel egyéni domaint is használhat, de a Weebly márkajelzéssel kell rendelkeznie az egész webhelyen. Ezenkívül az ingyenes csomag csak csevegési és e-mailes támogatást tartalmaz, de telefonon nem.

A Weebly fizetett előfizetései havi 5 és 25 dollár között mozognak. A felső kategóriás üzleti terve fejlett e-kereskedelmi funkciókat, ingyenes domaint és 200 USD Google hirdetési jóváírást biztosít Önnek.

Az e-kereskedelmi szolgáltatásai közé tartoznak a terméklehetőségek/változatok, kuponkódok, készletkezelés, szállítási kalkulátor, szállítási címkék, valamint a Square-en és más szolgáltatókon keresztül történő fizetések elfogadása.

A kapott ügyfélszolgálat mértéke az előfizetési szinttől függ. Számos területen találhat segítséget magának, beleértve a blogot, a támogatási központot, a közösségi fórumot, a közösségi médiát és a fejlesztői dokumentációt. Élő chat-, e-mail- és telefonos támogatással is rendelkeznek.

Ha egy egyszerű webhely-készítőt keres az induláshoz, azt javaslom, hogy kezdje a Weebly-vel.

Próbáld ki a Weeblyt

4. Shopify.

A legjobb webhely-készítő e-kereskedelemhez (29 USD/hó)

A Shopify egy népszerű e-kereskedelmi platform, amelyet több mint 800 000 online vállalkozás használ termékeik online értékesítésére. A 2004-ben Kanadában alapított cég gyorsan nagy teljesítményűvé vált az egyszerű vezérlőpanelnek és a több ezer alkalmazáspartnerrel való integrációnak köszönhetően.

Shopify e-kereskedelmi webhely-készítő

Bár nem minden webhelytulajdonosnak van szüksége termékértékesítési funkciókra, hozzáadtam a Shopify-t a listához, mert szinte minden kisvállalkozás használhatja őket webhelye létrehozásához.

Vegyünk például egy nappalit.

A Shopify segítségével nem csak egy blogot, tartózkodási hely térképét, elérhetőségeit és időpont-ütemezést (alkalmazással) tartalmazó gyors weboldalt hozhatsz létre, hanem online is értékesíthetsz hajápoló termékeket. Ezzel nemcsak egy webhelyet, hanem egy újabb online bevételi forrást hoz létre vállalkozása számára. 

A Shopify számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket a listán szereplő többi eszköztől elvárhat, beleértve a tárhelyet, a saját domain nevét, a 70+ professzionális témákat, az ingyenes SSL-tanúsítványt, valamint a SEO és marketing funkciókat.

Emellett mobil kereskedelmet, több mint 100 fizetési átjárót, automatikus szállítói szállítási díjakat, automatikus adókulcsokat és teljes fizetési élményt kínálnak. Ezenkívül élvezheti az omnichannel értékesítést a Facebookon, az eBay-en, az Amazonon, az Instagramon stb.

Ha új webhelyet hoz létre, és úgy gondolja, hogy a jövőben esetleg szeretne termékeket online értékesíteni, jobb, ha a Shopify-val kezdi, nem pedig egy másik eszközzel, amely nem veszi olyan komolyan az online vásárlást.

Három tervet kínálnak, 29 USD / hó és 299 USD / hó között. A Shopify alap 29 dolláros havi csomagjának mindent meg kell adnia a webhelytulajdonosoknak, amire szükségük van, beleértve a teljes webhelyet, a korlátlan termékekkel rendelkező online áruházat, a blogfunkciókat, a napi 24 órás támogatást és még sok mást.

Ha szeretné kipróbálni a Shopify-t, ingyenes 14 napos próbaverziót kínálnak hitelkártya nélkül.

Próbáld ki a Shopify-t

5. Elementor.

Elementor kezdőlap

A webkészítők támogatására tervezett Elementor dinamikus vizuális szerkesztővel rendelkezik. A felhasználók kihasználhatják a platform intuitív fogd és vidd funkcióit webhelyük testreszabásához vagy módosításához.

Ily módon az Elementor-felhasználók könnyedén tervezhetnek és készíthetnek professzionális és lenyűgöző WordPress-webhelyeket nagy méretekben. 

WordPress webhelykészítőként az Elementor felhasználói több ezer előre megtervezett és teljesen reszponzív webhelysablon közül választhatnak. Kihasználhatják a népszerű Elementor Hello témát is.

A Hello egy „szuper” WordPress indítótéma, ami egy weboldalnak felel meg egy üres vászonnak; egy könnyű, minimalista, üres téma, és testreszabható, hogy megfeleljen bármilyen tervezési koncepciónak vagy végfelhasználói igénynek.

Ugyanilyen fontos, hogy az Elementor lehetővé teszi a webhely minden aspektusának, dizájnelemének és funkcionalitásának vezérlését egyéni kóddal.

Mivel az összes webhely 4,3%-a ezzel készült, az Elementor kiterjedt és hatékony webhelykészítő hálózattal rendelkezik. Ha számos közösségi média platformon megosztják tudásukat, a felhasználók új ihletforrásokat és tippeket találhatnak a tökéletes webhely létrehozásához vezető úton.

Az Elementor felhasználók dönthetnek úgy, hogy webhelyüket egy WordPress tárhelyszolgáltatón tárolják. Alternatív megoldásként előfizethetnek az Elementor felhőre, és a webhelykészítő platform üzemeltetheti számukra a webhelyet.

Egy átlagos tárhelycsomag havi 4–16 dollárba kerül, és SSL-lehetőséget is biztosít a webhely biztonságának megőrzéséhez, valamint egy tartalomszolgáltató hálózatot, amely csökkenti az oldalak betöltési idejét.

Árak:

Elementor árképzés

A felhasználók igénybe vehetik az Elementor ingyenes csomagját, vagy választhatnak számos előfizetési csomag közül. Az ingyenes előfizetéssel hozzáférhet a platform fogd-and-drop szerkesztőjéhez, mobil kiadásához és az Elementor Hello témájához (a WordPress leggyorsabb témája).

Az Elementor előfizetési csomagok hozzáférést biztosítanak az összes webhelykészítő widgethez, szolgáltatáshoz és bővítményhez.

Ezek az évi 49 dollártól a professzionális webfejlesztők számára készült, átfogóbb és átfogóbb előfizetési csomagokig terjednek (évi 199 dollártól).

A professzionális webfejlesztők valószínűleg megtalálják az Expert (25 professzionális webhely évi 199 dollárért), a Studio (100 professzionális webhely évi 499 dollárért) vagy az Ügynökség (1000 professzionális webhely évi 999 dollárért) terveket a legalkalmasabbnak. a szükségleteid.

Összességében az Elementor a legjobb megoldás azok számára, akik szeretnének hasznot húzni a teljes WordPress webhely előnyeiből anélkül, hogy belemerülnének a kódba.

Még a tapasztalatlan webfejlesztők is kihasználhatják az Elementor widgeteket és annak hatékony szerkesztőjét, hogy lenyűgöző, dinamikus webhelyeket hozzanak létre.

6. Zyro.

A legjobb modern webhelykészítő ingyenes csomagokkal (ingyenes – 3,49 USD/hó)

A Zyro egy webhelykészítő, amelynek feladata, hogy segítse a helyi vállalkozásokat, hogy elmeséljék egyedi történeteiket online.

Általában egyszerűségükről és gyorsaságukról híresek.

A Zyro segítségével gyorsan és egyszerűen készíthet üzleti weboldalt, kódolás nélkül. Könnyű felépítésének köszönhetően webhelye gyorsan betöltődik, és minden eszközön jól néz ki.

Hatékony eszközkészletével a Zyro előre elkészített tervezősablonokkal, mesterséges intelligenciával vezérelt szöveggel, intuitív fogd és vidd rácseszközzel, mobil elérhetőséggel és több mint egymillió stock kép közül választható, segíti vállalkozása online bővítését.

Zyro kezdőlap

Egyik kiemelkedő funkciója a mesterséges intelligencia tartalomgenerátora, amely SEO-barát tartalomötleteket kínál az adott iparág és vállalkozástípus alapján.

Az eszköz használatának megkezdéséhez válassza ki a vállalkozás típusát, majd írjon 2-3 mondatot, amelyek leírják márkáját és kontextusát. Ezután módosítsa az AI-beállításokat, és testreszabja azokat az időtartam, a tapasztalat és a kreativitás szintje alapján. Végül kattintson a Generálás gombra, és látni fogja az egyedileg létrehozott tartalmat.

Mivel a tartalomkészítés sok webhelytulajdonos számára kihívást jelent, ez az eszköz új bekezdéseket hoz létre Önnek, amelyek jobb helyezést érhetnek el a keresésben, és növelhetik a konverziós arányt.

Néhány további nagyszerű szolgáltatás:

 • Beépített SEO eszközök a keresési rangsor javításához.
 • Ingyenes SSL-tanúsítvány és egyéni domainek.
 • AI-alapú logó és szlogen alkotója.
 • 24 órás ügyfélszolgálat e-mailben és élő chaten.
 • AI hőtérképek a webhelyek konverzióinak növelésére és a látogatók viselkedésének előrejelzésére.
 • Gyors betöltés és mobilra optimalizált weboldal tervezés.
 • Ingyenes webhelytervező sablonok különböző iparágakhoz, például kreatív ügynökségekhez, startup vállalkozásokhoz, divatmárkákhoz, wellnesscégekhez, pékségekhez és még sok máshoz.

A Zyro három fő árazási tervet kínál: egy ingyenes csomagot, egy közepes szintű „Alap” csomagot 1,99 USD/hó áron, és a felső szintű „Unleashed” csomagot 3,49 USD/hó áron.

Zyro árképzés

Ingyenes csomagjuk nem tartalmaz egyéni domain nevet, de 99,9%-os üzemidőt, SSL-tanúsítványt, 500 MB sávszélességet és 500 MB tárhelyet biztosít.

Ezután az „Alap” csomag lehetővé teszi saját domainnév összekapcsolását, növeli a sávszélességet és a tárhelyet, és további funkciókat is tartalmaz, például a hirdetések eltávolítását, valamint az olyan eszközökkel való integrációt, mint a Google Címkekezelő, a Google Analytics és a Facebook képpontok. Ez egy nagyon népszerű terv, amely a legalkalmasabb a kis- és középvállalkozások számára.

Végül az „Unleashed” tervük biztosítja a Zyro összes funkcióját, és korlátlan tárhelyet és sávszélességet biztosít. Ilyen megfizethető, havi 3,49 dolláros áron érdemes ezt a tervet választani, és élvezni a korlátlan funkciókat, ha azt tervezi, hogy nagy mennyiségű tartalom lesz a webhelyén.

Összességében a Zyro a legjobb olyan kisvállalkozások számára, akik gyorsan szeretnének webhelyet létrehozni és bővíteni, pénzt takarítanak meg mesterséges intelligencia eszközeikkel logóírással és -készítéssel, magasabb helyezést szeretnének elérni a keresőkben, és növelni kívánják a konverziós arányt a mobileszközökhöz megfelelő, kiváló minőségű tervezősablonokkal. ..

Ingyenesen elkezdheti a Zyro használatát, hogy tesztelje a platformját, majd frissítsen egy fizetős csomagra, amikor készen áll vállalkozása online bővítésére.

Kezdje el a Zyro használatát, és kezdje el webhelye felépítését még ma.

7. Ucraft.

A legjobb új többfunkciós webhelykészítő beépített eszközökkel (ingyenes – 69 USD / hó)

Ucraft weboldal készítő

Az Ucraft egy népszerű céloldal-készítő, amely a közelmúltban elindított egy nagyszerű, többfunkciós webhely-készítőt. Számos hasznos eszközt kínálnak: blogplatformot, nyitóoldal-készítőt, logókészítőt és e-kereskedelmi funkciót. 

Egy kisvállalkozás használhatja az Ucraft-ot logó létrehozására, új webhely elindítására és termékek online értékesítésére. 

Az Ucraft több mint 80 előre megtervezett reszponzív webhelysablonnal rendelkezik, amelyek olyan réseket fednek le, mint a divat, a fotózás, az éttermek, az e-kereskedelem, az ügynökségek, a sport, az üzlet, a rendezvények és sok más. Több mint 100 előre beépített blokkal is rendelkeznek, amelyeket hozzáadhat az oldalakhoz, és olyan elemeket tartalmazhat, mint a CTA gombok, űrlapok, láblécek, ajánlások stb. 

Ha teljesen ingyenes webhelyet szeretne létrehozni, akkor ingyenes tervet kínálnak, amely lehetővé teszi: 

 • Csatlakoztassa a domain nevét.
 • Szerezzen be SSL-biztonságot.
 • Hozzon létre akár 15 oldalt.
 • Adja hozzá az oldal alapvető elemeit.
 • Adja hozzá a Google Analytics szolgáltatást.
 • Hozzáférés a támogatáshoz a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Az összes ingyenes webhelyüket az Ucraft márkajelzéssel látja el és korlátozza. Ha professzionális webhelyet szeretne készíteni, akkor 10 dollárért kezdheti el havonta, és ez új funkciókat biztosít.

Ezek közé tartozik az Ucraft márkaépítés, a korlátlan számú weboldal, a SEO eszközök, a tervezőeszközök és a blogírási eszközök. Több csapattagot is meghívhat webhelye szerkesztésére, integrációk hozzáadására és az e-kereskedelem megkezdésére. 

Nagyon szeretem a logókészítőjét is, amely lehetővé teszi egyedi ikonok, szöveges elemek és formák hozzáadását a logó elkészítéséhez. 

Összességében elmondható, hogy ha Ön egy kisvállalkozás olyan webhely-készítőt keres, amely számos beépített eszközzel segít logók, céloldalak létrehozásában vagy termékek online értékesítésében, az Ucraft nagyszerű lehetőség. 

8. Webflow.

A legjobb professzionális tervezők számára (16 USD havonta).

Webflow: webhelykészítő

A Webflow egy kaliforniai székhelyű webhely-készítő, amely segít webhelyek létrehozásában, létrehozásában, elindításakor és üzemeltetésében.

A Webflow tervezőeszköz a szemantikus HTML5, CSS és JavaScript segítségével olyan webhelyet hoz létre, amely megfelel az Ön igényeinek. Húzhat és húzhat HTML elemeket, vagy választhat előre megtervezett elemeket, például csúszkákat, lapokat, háttérvideókat stb.

Ezenkívül CSS-alapú rendszert is használhat, hogy egyszerre több elemet is módosítson. Azt is lehetővé teszi, hogy egyéni kódokat adjon hozzá bármely oldalhoz bármely weboldal <head> részében vagy a </head> előtt.

Az újrafelhasználható szimbólumok, például navigációs sávok, láblécek, regisztrációs űrlapok stb. létrehozásának képessége szintén segít webhelye gyors megtervezésében.

Ezenkívül több mint 100 ingyenes és fizetős testreszabható sablont is kap a különböző típusú vállalkozásokhoz, portfóliókhoz és blogokhoz.

Webfolyam sablonok

A Webflow külön hangsúlyt fektet az oldal vizuális esztétikájára is. Létrehozhat animációs effektusokat, például parallaxist, pontos felfedő animációkat, folyamatjelző sávokat stb., és hozzáadhatja ezeket weboldalaihoz. Ehhez több mint 20 előre megtervezett interakciót, animációt és triggert biztosít.

Webflow – Animációk

Ezenkívül a Webflow tartalomkezelő rendszerként működik, amely lehetővé teszi tartalom közvetlen hozzáadását, CSV-fájlok importálását vagy API-n keresztül. Még más adatforrásokat is integrálhat a Webflow CMS-be.

Az eszközhöz beépített SEO eszközök is tartoznak. Egyes SEO-szolgáltatások közé tartoznak az automatikusan generált XML-webhelytérképek, a képek alt címkéi, a szemantikus kód, a gyors oldalbetöltés, a mobileszközök kompatibilitása, a testreszabható metaadatok stb.

Ezenkívül speciális funkciókat is kap az e-kereskedelmi webhely létrehozásához. Például a Webflow testreszabható termékmezőket biztosít a szolgáltatások, képek és egyéb termékinformációk kiemeléséhez. A webhelykészítő segít a fizetési folyamat létrehozásában, a kezdőlap és a galéria elrendezésének testreszabásában, a logó feltöltésében stb.

A Webflow az Amazon Web Services és a Fastly webtárhelyét is biztosítja. A hosting megfelel a HTTP / 2 szabványoknak, amelyek elősegítik a webhely gyorsabb betöltését.

Akár közvetlenül is megvásárolhatja domainjét a GoDaddy és a Google Domain kínálatában, és összekapcsolhatja a Webflow webhelyével.

Néhány további kulcsfontosságú funkciója:

 • Hozzáadhat és szerkeszthet tartalmat élő webhelyéhez.
 • Hívja meg a csapat többi tagját, hogy működjenek együtt egyetlen panelen.
 • Adjon hozzá akár 100 oldalt webhelyéhez.
 • 99,9%-os rendelkezésre állás garantált és SSL tanúsítvány.
 • Automatikus biztonsági mentés.
 • Egyedi betűtípusok állnak rendelkezésre.
 • Hozzon létre egyéni 404-es oldalakat.
 • E-mailes ügyfélszolgálat, Webflow közösségi fórum és súgó.
 • A Zapier integráció lehetővé teszi, hogy csatlakozzon olyan eszközökhöz, mint a Slack, a MailChimp és az Asana.
 • Az e-kereskedelem támogatásával akár 3000 terméket is hozzáadhat webhelyéhez.

Árak:

A Webflow kétféle tervet kínál. A webhelytervek segítségével összekapcsolhatja egyéni domainjét, együttműködhet más tagokkal, és lehetővé teszi az e-kereskedelmi webhely fizetését. Másrészt a fióktervek lehetővé teszik logójának hozzáadását, további projektek hozzáadását, csapattábla létrehozását stb.

Helyszíntervek:

 • Alap: 12 dollár havonta
 • CMS: 16 USD havonta
 • Üzlet: 36 USD havonta
 • Cég: egyedi árak

Számlacsomagok:

 • Bejövő: 0 USD havonta
 • Lite: 16 dollár havonta
 • Pro: 35 dollár havonta

Az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy két projekttel kísérletezzen, és segít tesztelni a platformot, mielőtt frissítené a fejlettebb tervekre.

9. Flotémák

A legjobb WordPress-témák fényképezéshez és kreatív webhelyekhez (279 USD egyszeri).

Flothemes – Weboldalkészítő szoftver

A Flothemes egy olyan cég, amely testreszabható WordPress-témákat kínál. Ezek a sablonok segítenek webhelyek létrehozásában a WordPress-en belül egyéni kódolás nélkül. A Flex Block hajtja, egy hatékony, szabadon folyó oldalkészítő, amely korlátlan testreszabási lehetőséget kínál.

Minden sablon és téma előre megtervezett elrendezéssel és tartalomblokkokkal érkezik. Testreszabhatja a színeket, a betűtípusokat, az oldalszerkezetet és még sok mást is.

Flothemes - témák

A Flothemes segítségével néhány lépésben elkészítheti webhelyét, többek között:

 • Regisztráljon domain nevet és tárhelyszolgáltatót webhelyéhez. Megnézheti a Flothemes felhő hosting szolgáltatásait is, havi 26 dollártól kezdve.
 • Telepítse a WordPress.org webhelyet, és csatlakoztassa webhelyéhez. Szerencsére a legtöbb hosting szolgáltatás egy kattintással telepíti a WordPress-t.
 • Végül válasszon témát webhelyéhez vagy portfóliójához.
 • Megnézheti a különféle praktikus Flothemes oktatóanyagokat, vagy kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálati csapattal.
 • Ha segítségre van szüksége a teljes webhely beállításához, küldjön üzenetet, és csapata mindent megtesz helyette.

A Flothemes mindössze 499–1999 dollárért segít webhelyének beállításában. Amellett, hogy a semmiből állítja be webhelyét, olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az oldalbetöltési sebesség optimalizálása, SEO, stílus stb. Ezenkívül két 45 perces képernyőmegosztási munkamenetet kap szakértőkkel, valamint egy 45 perces SEO konzultációs hívást. Összesen hat telepítési kört kap.

Ezenkívül a Flothemes olyan funkciókat kínál, mint az SSL megvalósítás, a WordPress telepítése, a tipográfia, a színséma stilizációja és még sok más. Teljes tervezési szabadságot, keresőoptimalizálási lehetőségeket és műszerfalat is kap.

Árak:

Míg témáik egyszeri 279 dollárba kerülnek, a Flothemes három árazási tervet kínál webhely-beállítási szolgáltatásaihoz, beleértve:

 • Egyszerű telepítési csomag: 499 USD
 • Speciális konfigurációs csomagok: 999 USD
 • Professzionális beállítási csomagok: 1999 USD

Az egyszerű beállítási csomag segítségével átugorhatja a technikai részeket, és közvetlenül a tartalom hozzáadásához és a téma testreszabásához léphet. Olyan funkciókat biztosít, mint a WordPress telepítés, a webhely elrendezésének beállítása, a téma telepítése, a WordPress átvitel, a webhely elindítása stb.

A speciális beállítási csomag teljes körű segítséget tartalmaz a webhely beállításához, tervezéséhez és elindításához, a webhely sebességének optimalizálásához és a SEO konzultációhoz. További funkciók közé tartozik a tipográfia és a színsémák stilizációja, az SSL megvalósítás, a sebesség optimalizálása stb.

A Professional Setup Pack tartalmazza az Advanced Setup Pack összes funkcióját, valamint a kezdőlap egyéni makettjét és telepítését.

10. A HubSpot tartalomkezelő rendszere.

A legjobb webhely-eszköz beépített CRM-eszközökkel (ingyenes – 350 USD/hó)

HubSpot CMS

A HubSpot egy csúcsminőségű CRM-eszköz, amely teljes értékű CMS-sel és webhelykészítővel is rendelkezik. Platformjuk segítségével weboldalakat, blogbejegyzéseket, nyitóoldalakat hozhat létre, akár a semmiből, akár az előre megtervezett sablonok segítségével. 

Fogd és vidd szerkesztője reszponzív kialakítást használ, hogy segítsen olyan weboldalak létrehozásában, amelyek bármilyen eszközön jól néznek ki. A HubSpot kiemelkedik a testreszabásából és az integrációiból.

A listán szereplő többi eszköztől eltérően a HubSpot marketingszoftverek széles skálájával érkezik, beleértve az e-mail marketing kezeléséhez, az online megtaláláshoz, valamint a leadek rögzítéséhez, bevonásához és megértéséhez szükséges eszközöket. 

Például egy weboldal létrehozásakor cselekvésre ösztönzőket és űrlapokat adhat hozzá, amelyek a látogatókat potenciális ügyfelekké alakítják. Majd ha megérti a látogatóit, dinamikusan hozhat létre egyedi tartalmat a webhely látogatói számára tartózkodási helyük, eszközük, nyelvük, forgalmi forrásuk vagy bármilyen más részlet alapján, amelyet a HubSpot CRM-jében rögzít. 

Ez az integrált marketingcsomag az ügyfél életciklusának minden részét lefedi:

 • Űrlapok, élő csevegés és beszélgetős chatbotok rögzítik a leadeket.
 • Az e-mail marketing, újracélzás és üzenetküldés integrációi személyre szabott üzeneteket küldenek potenciális ügyfeleinek.
 • Kapcsolatfelvételi jelentés-generátora, listaszegmentáló és elemző eszközei segítenek megérteni a potenciális ügyfeleket. 
 • A személyre szabott élmények, a cselekvésre ösztönzés és az intelligens tartalom a potenciális ügyfeleket ügyfelekké alakítja. 

Összességében, ha olyan webhely-készítőt keres, amely a CRM- és marketingeszközök teljes készletével is rendelkezik, a HubSpot a legjobb megoldás.

11. WordPress.com.

WordPress logó

A világ legnépszerűbb CMS-je (5 USD / hó)

2003-as indulása óta a WordPress gyorsan a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerévé (CMS) vált, amely több mint 75 millió webhelynek ad otthont.

Két lehetőség van. Kiválaszthat egy webszervert, és létrehozhat egy WordPress-webhelyet a WordPress.org webhelyen, vagy használhatja a saját üzemeltetésű WordPress.com webhelykészítőjét.

Olvassa el a Wix és a WordPress teljes összehasonlítását a részletesebb információkért.

WordPress.com kezdőlap

A WordPress.com segítségével bármihez létrehozhat webhelyet: blog, helyi vállalkozás, online áruház; a lehetőségek korlátlanok. Ingyenes csomagjukkal webhelyet, 3 GB tárhelyet és ügyfélszolgálatot kap. Ha az öt fizetős csomag valamelyikére frissít, fejlettebb funkciókhoz, kiegészítőkhöz és kiemelt támogatáshoz juthat.

A WordPress.com a Jetpack alapvető funkcióival is rendelkezik, beleértve az alapvető SEO-t, a közösségi média megosztását és a webhelyelemzést. A népszerű all-in-one Jetpack bővítmény mindenféle funkciót lefed, a SEO-tól és az elemzéstől a biztonságig és marketingig.

A fizetett előfizetések havi 5 dollártól, egy egyszerű blog létrehozásától egészen 45 dollárig terjednek a teljes e-kereskedelmi funkcionalitásért. A legtöbb felhasználó havi 8 dolláros prémium csomagot választ, amely mindent megad, amire szüksége van a webhely tartalmának megtervezéséhez, szerkesztéséhez és vezérléséhez.

Általánosságban elmondható, hogy ez a WordPress egyszerűbb és csökkentett változata, kevesebb funkcióval, de könnyebben használható. Ha ki szeretné próbálni a WordPress-t, de nem áll készen a saját külön tárhely használatára, próbálja ki a WordPress webhelykészítőt.

12. OLDAL123.

Site123 logó

A legegyszerűbb ingyenes webhelykészítő kis webhelyekhez (ingyenes – 12,80 USD / hó)

A SITE123 egy egyszerű webhely-készítő, amely ingyenes csomagot kínál a felhasználóknak egy új webhely kipróbálására. Amikor regisztrál, ingyenes aldomaint, 500 GB tárhelyet és 1 GB sávszélességet kap. Csatlakoztathatja saját domainjét (vagy vásárolhat egyet a vezérlőpulton) akár 12,80 USD / hó prémium előfizetéssel.

Stabil, 99,97%-os üzemidővel, több mint 200 tervezési sablon közül választhatnak, és e-kereskedelmi csomagokkal rendelkeznek, amelyek körülbelül 22 USD/hónaptól kezdődnek. A regisztráció után gyorsan fizethet PayPal-on vagy hitelkártyával, és percek alatt beállíthatja.

Site123 kezdőlap

A webhely létrehozásának három egyszerű lépése miatt SITE123 néven ismertek:

 1. Válassza ki a webhely típusát
 2. Töltse fel a tartalmat
 3. Tegye közzé webhelyét

Miután webhelye éles, SEO eszközökkel is rendelkeznek a címek, a metaleírások és a rangsor javításához szükséges egyéb elemek optimalizálásához.

Haladó, professzionális és arany csomagjukhoz e-mail fiókok tartoznak, és a csomagoktól külön vásárolhat további e-mail fiókokat. És ha nem elégedett a jelenlegi tervével, könnyen módosíthatja vagy frissítheti azt, és csak kifizetheti a különbözetet.

Ha új webhelyet szeretne építeni a SITE123 használatával, regisztráljon egy ingyenes domain nevet, válasszon egy alaptervet, és használja a webhelykészítőjüket. Ez az oldal korlátlan sávszélességet, beépülő modulokat, kapcsolatfelvételi űrlapokat és speciális funkciókat kínál, amelyek segítenek a keresőmotorokban való helyezésben.

Összességében a SITE123 a legjobb drag and drop építő azok számára, akiknek nincs webtervezőjük, és kódolási ismeretek nélkül szeretnének belevágni a webhelykészítésbe.

13. Hibu.

Hibu logó

A legjobb digitális marketing webhely-készítő helyi vállalkozások számára (99 USD)

A Hibu egy 2001-ben alapított internetes szolgáltató cég. Leginkább a kis- és középvállalkozások számára nyújtott integrált digitális marketing megoldásairól ismertek. Segítenek a szokásos kisvállalkozási webhely-készítőkön kívüli funkciókban: webhelyek tervezése, helyi listák kezelése, online vélemények, vizuális hirdetések és SEO szolgáltatások.

Hibu weboldal készítő

A felhasználók az Ön helyi adatait és SEO szolgáltatásait tartják a leghasznosabbnak. Egy helyi vállalkozás számára kritikus fontosságú a láthatóság növelése szempontjából, hogy kiépítse online jelenlétét a Google Cégem, a Yahoo, a Bing, a Yelp, a Yellow Pages és a közösségi médiában.

A digitális marketing területén a Hibu több mint 800 millió látogatást, 225 millió hirdetéskattintást és több mint 6 millió telefonhívást biztosított, ami meglehetősen lenyűgöző.

Amikor regisztrál a Hibu-ra, egy digitális marketingszakértő csapat találkozik Önnel, és személyre szabott ügyfélszolgálatot nyújt. Ez a támogatás tökéletes, ha nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel a HTML, CSS és hosting szolgáltatások használatáról. Olyan partnerekkel, mint a Google, a Facebook, a Bing és a Yahoo, gyorsan kidolgozhat webhelystratégiát vállalkozása számára.

Webhelyükön nem jelenítik meg az árakat, de a Hibu-árazás általában 100 USD / havi díjat és 499 USD és 599 USD közötti kezdeti beállítási díjat tartalmaz.

Ha van helyi vállalkozása, és segítségre van szüksége a webtervezéssel, támogatással és a helyi listákon való láthatósággal kapcsolatban, a Hibu a legjobb megoldás.

14. Jimdo.

Jimdo logó

Személyre szabott webhely az AI erejével (ingyenes – 9 USD / hónap)

A Jimdo lehetővé teszi, hogy akár 3 perc alatt létrehozzon egy webhelyet azáltal, hogy kérdéseket tesz fel a vállalkozásával kapcsolatban, és elvezeti Önt a megfelelő tervezési lehetőségekhez.

Jimdo kezdőlapja

Statikus sablonok helyett a Jimdo rugalmas tartalomblokkokat használ, amelyek a felhasználói viselkedés alapján változhatnak. Ha Ön egy kisvállalkozás, akkor automatikusan létrehoznak menüket és navigációs oldalakat, amelyek az Ön iparágához igazodnak. Például egy helyi étterem automatikusan kap egy térképoldalt az Ön logójával, címével, szöveges blokkjaival, nyitvatartási idejével és egyebekkel.

Ha egy szóban kellene összefoglalnom Jimdot, az automatizálás lenne. Az automatikus SEO három kattintással szinkronizálja Google Search Console-ját. A tartalomblokkok gyorsabban hoznak létre weboldalakat, mint a régebbi oldalkészítők. A mesterséges intelligencia kérdéseket tesz fel Önnek, és weboldalt hoz létre az adott iparági ágazat alapján.

Ingyenes csomagjuk van, korlátozott funkciókkal és hirdetésekkel a webhelyen. Ha frissít a 9 dolláros havi előfizetésre, az első évben ingyenesen kapja meg domainjét, egy teljesen hirdetésmentes webhelyet, fejlett SEO-szolgáltatásokat és elemző jelentéseket.

Ha stock fotókra van szüksége, a Jimdo mesterséges intelligencia segítségével hozza létre a webhely képeit a képtárból, ami nagyon hasznos lehet. Könnyű közösségimédia-integrációkkal, navigációs menükkel és oldalelrendezéssel is rendelkeznek, hogy megfeleljenek az Ön iparágának. Végül azt mondanám, hogy az AI hasonló a Wix ADI-hoz, de egy kicsit jobb.

Íme a lépések a Jimdo segítségével webhely létrehozásához:

 1. Hozzon létre egy ingyenes Jimdo fiókot.
 2. Válaszolj néhány kérdésre, és Jimdo összegyűjti az üzleti adataidat a Facebooktól és a Google-tól.
 3. Válasszon egy kész dizájnt. Jimdo felhasználja a már meglévő fényképeket és szövegeket az adatlapokról, és személyre szabottabb tartalmat tud nyújtani.
 4. Végezze el az utolsó szerkesztéseket és az utolsó simításokat.
 5. Tegye közzé új webhelyét.

Ha valaki kevesebb mint 3 perc alatt szeretne webhelyet készíteni a mesterséges intelligencia erejével, a Jimdo nagyszerű választás az Ön számára.

15. BigCommerce.

BigCommerce logó

Legjobb a nagy online áruházak számára (29 USD / hó)

A BigCommerce nem az Ön tipikus webhely-készítője, hanem egy hatékony e-kereskedelmi platform, amely nagyszerű webhelyfunkciókkal és nulla tranzakciós díjjal is rendelkezik.

A BigCommerce-t a nagyon fejlett funkciókészlete miatt vettem fel erre a listára. Ezek közé tartozik a kategóriájában legjobb SEO (URL-struktúra, webhely sebessége, üzemidő), a konverziós arányra optimalizált témák és több mint 600 terméklehetőség.

Ha webhelyet szeretne építeni, és egy napon eladhat termékeket, a BigCommerce mindössze 29,95 USD / hó, és fejlettebb funkciókkal rendelkezik, mint a listán szereplő többi eszköz.

Ha bevásárlókosár-szoftvert szeretne hozzáadni webhelyéhez, ne keressen tovább a BigCommerce-nél. Először is, szeretem az ingyenes témáikat, mert a konverziós arány optimalizálása elsődleges prioritás a weboldalaik számára.

A webhelyek jól néznek ki, gyorsan betöltődnek, és optimalizálják a konverziókat. Jelenleg a WordPresshez készült BigCommerce beépülő moduljukat használom digitális termékek értékesítésére a WordPress webhelyemen, és a sebesség fantasztikus. Ahelyett, hogy az erőforrásokat megosztó tárhelyszolgáltató cégeket tönkretenné, a BC4WP nyílt forráskódú API-t használ, amely lehetővé teszi a front-end tartalmat a WordPressben és egy háttér-kereskedelmi motort a BigCommerce-ben:

BigCommerce for WordPress webhely

Eredetileg telepítettem a WooCommerce beépülő modult (és annak három további szükséges beépülő modulját), és nem rajongtam a bevásárlókosaráért vagy a fizetési oldalaiért. Rosszul voltak megtervezve, furcsa helyeken voltak a cselekvésre ösztönző gombok, és rájöttem, hogy a felhasználói élmény miatt az eladásaim csorbát szenvednek.

A BigCommerce-re váltva jelentősen megnöveltem a konverziós arányomat.

Három kiskereskedelmi csomag áll rendelkezésre, 29,95 USD és 249,95 USD/hó között, és 15 napos ingyenes próbaverziót kínálnak a webhely beállításához.

16. Pixpa.

Pixpa logó

Ideális fotósoknak és művészeknek (6 USD / hónap)

A Pixpa egy webhely-készítő platform, amelyet kreatív szakembereknek terveztek, és a legjobb a fotósok és művészek számára.

15 napos próbaidőszakot kínálnak, ahol megtudhatja, hogy megfelel-e az Ön igényeinek vagy sem.

Sok más platformhoz hasonlóan webhely létrehozásához sem kell megtanulnia kódolni. Tématerveik figyelembe veszik a fotósokat, művészeket és tervezőket. A képbarát témák megfelelnek Önnek, ha kreatív szakember vagy.

Pixpa weboldal készítő

Minden téma jól működik mobileszközökön is, és több mint 35 közül lehet választani.

Ha Ön blogger, akkor az egyetlen webhelyen található több blogolási funkció vonzó lehet. Még rengeteg galériaelrendezési lehetőség is található a Pixpa-n, amelyek lehetővé teszik a képek sokféle módon történő megjelenítését. Az egyes oldalak keresőoptimalizálási adatait is kezelheti.

A teljes körű e-kereskedelmi integráció lehetővé teszi fizikai és digitális áruk, valamint az Ön által kínált szolgáltatások értékesítését. Ha Ön fotós, az áruház használata helyett eladhatja képeit galériákon keresztül.

A Pixpa ügyfélszolgálatot kínál a nap 24 órájában, a hét 7 napján e-mailen és chaten keresztül. Nincs közvetlen segélyvonal, amelyen felhívhatna kérdéseket. A tudásbázis azonban meglehetősen átfogó.

Árak:

A Pixpa meglehetősen kedvező árú, havi előfizetési csomagja 6 dollártól kezdődik, ami emelkedik, ha több terméket szeretne eladni, és több helyet szeretne hozzáadni az eredeti fájlokhoz.

Az alapcsomag 2 GB helyet biztosít, és akár 10 terméket is hozzáadhat az e-kereskedelmi üzletéhez. Bár az első év után külön kell fizetni a domain nevet a szolgáltatónak.

Összességében a Pixpa jó választás, ha kreatív szakember vagy alacsony költségvetéssel. Szoftverük a legjobb, ha webhelyét, ügyfélgalériáit és blogját egy helyen szeretné kezelni.

17. Designmodo.

A legjobb kezdő vállalkozások számára, akik (ingyenes) kezdőoldalakat szeretnének létrehozni.

DesignModo: tervezőeszköz

A Designmodo egy olyan tervezőeszköz, amely segít megtervezni webhelyeit és e-mailjeit.

A webhelykészítő három mellékterméket kínál, nevezetesen a diákat, a képeslapokat és a Designmodo Startup-ot. Míg a Designmodo Slides és Startup segít webhelyek létrehozásában, a Designmodo Postcards e-mailes hírlevelek létrehozására szolgál.

DesignModo termékek

Az olyan nagyvállalatok által használt Designmodo Slides, mint a Nike, az Adobe, a GoDaddy, a NASA, az Ikea és a Microsoft, segít statikus és animált webhelysablonok önálló létrehozásában.

Webhelyéhez előre elkészített webhelysablonokat és diákat használhat. Több mint 200 dia, 118 webhelysablon és 30 panel közül választhat. Az olyan elemek beállítása is egyszerű, mint az oldalsáv, a legördülő menü, a kapcsolatfelvételi űrlap, a navigáció, az előugró ablakok és a gombok.

Ezenkívül kihasználja az olyan könnyen érthető programozási nyelveket, mint a HTML, CSS és JS. A kódot bármikor módosíthatja anélkül, hogy károsítaná webhelye betöltési sebességét vagy az élő webhely más részeit.

Másrészt a DesignModi Startups egy indítási tématervező eszköz, amely segíthet indító webhelyek létrehozásában. Több mint 300 előre elkészített blokkot és egy drag and drop építőt tartalmaz a webhely és a céloldalak létrehozásához.

Ezenkívül a Designmodo minden eszközre optimalizált webhelyeket hoz létre, beleértve a mobiltelefonokat, táblagépeket és asztali számítógépeket is. Ezenkívül minden retina eszközzel kompatibilis.

Ezenkívül nem kell szerkesztenie a háttérrendszert a módosításokhoz. Az egyéni témakészítő lehetővé teszi a tartalom vizuális szerkesztését és hozzáadását.

DesignModo - Jellemzők

A Designmodo Startup a Google Fonts szolgáltatással is integrálható, így segít kiválasztani a kívánt betűtípust. A korlátlan webhelystílusok és a szemantikus HTML-kódok automatikus írásának lehetősége szintén hasznosak az induláshoz szükséges webhelyek létrehozásában.

Az a tény, hogy a Designmodo e-mail-készítővel rendelkezik, szintén előny, mivel segít integrálni webhelyét és e-mail-marketing folyamatát. Az e-mailek készítője e-mailes hírleveleket hoz létre, amelyek kompatibilisek olyan platformokkal, mint a Gmail, iPhone Mail App, Outlook Mail stb.

Az e-mail készítő saját drag and drop készítővel is rendelkezik a hírlevelek készítéséhez. Létrehozhatja e-mailjeit a semmiből, vagy választhat több mint 100 előre meghatározott testreszabható e-mail sablon közül.

További fontos jellemzők:

 • Szoftvere a projektmenedzsmentben is segít.
 • Korlátlan számú effektust és diákat kínál.
 • Kiterjedt ügyfélszolgálat és automatikus frissítések.
 • Exportálja teljes webhelyét (képekkel, szöveggel és stílusokkal) a rendszerébe.
 • Integrálható különféle harmadik féltől származó eszközökkel, mint például a Trello, Slack, MailChimp stb.
 • Freemium tervet biztosít.

Árak:

Különböző terveket kínálnak két termékükhöz: Designmodo Slides és Designmodo Startups:

Designmodo diák:

 • Demo: 0 USD (hitelkártya nem szükséges)
 • Havi: 29 USD havonta
 • Negyedévente: 49 USD negyedévente
 • Évente: 179 USD évente

A bemutatóterv mellett minden terv több mint 200 diát és sablont, projektmenedzsmentet, támogatást és frissítéseket kínál, és még sok mást.

Designmodo startupok:

 • Bejövő: ingyenes csomag
 • Negyedéves: 89 USD negyedévente
 • Évente: 249 USD évente

Minden csomag (beleértve az ingyenes csomagot is) teljes hozzáférést biztosít a Sigma összes ingyenes betűtípusához és funkciójához. A fizetős csomagok korlátlan exportot és kiemelt támogatást is kínálnak.

18. Kétség.

Duda weboldal készítő

A legjobb webhely-készítő többnyelvű webhelyekhez és ügynökségekhez (14 USD/hó)

A Duda egy 2008 óta működő webhely-készítő, amely többnyelvű képességeivel tűnik ki. Van néhány remek témája, jó SEO-funkciói is, és a sebességre van optimalizálva. 

Kétség honlapja

Ügynökségek számára is jó eszközt jelentenek. Az ügyfélkezelési eszközökkel az ügynökségek fehér címkét helyezhetnek el a szoftvereken, és webhely-előnézeteket küldhetnek az ügyfeleknek, és feloldhatják a megjegyzéseket.

Egy másik nagyszerű funkció a dinamikus oldalak.

A csapatok felgyorsíthatják a webhelykészítés folyamatát, ha több oldalt használnak a szerkesztőben tárolt elrendezés és tartalom alapján.

A Duda webhelyeit az Amazon AWS-en tárolja, és lenyűgöző, 99,99%-os üzemidővel büszkélkedhet. Ezenkívül meglehetősen rugalmas és bővíthető, fejlesztői eszközökkel és az API-jával való integrációkkal. 

A többnyelvű lehetőségek lehetővé teszik webhelyek létrehozását több mint 55 különböző nyelven. A földrajzi célzáson alapuló nyelvspecifikus URL-ekkel is javíthatja nemzetközi keresőoptimalizálását.

A Duda alapcsomagja havi 14 dollártól kezdődik, és egy AWS által üzemeltetett webhelyet és e-mailes támogatást biztosít. 

Ügynökségi tervük havi 59 dollár, és négy webhelyet, kiemelt támogatást, dinamikus oldalakat, hozzáférést az ügyfél- és csapatkezelési eszközökhöz és minden egyéb szolgáltatást biztosít. 

Általában jó webhelykészítők olyan ügynökségek számára, amelyek sok kis webhelyet hoznak létre, és nemzetközi ügyfelekkel rendelkeznek. 

Mi az a webhelykészítő?

A webhelykészítő egy olyan eszköz, amellyel bárki kezelheti a webhelyet és a domain nevet kézi kódolás nélkül. Más szavakkal, a webhelykészítő egy olyan eszköz vagy szoftver, amely segít webhely létrehozásában.

A web régebben a programozóknak ismerniük kellett a HTML-t és a CSS-t ahhoz, hogy webhelyet hozzanak létre. Manapság, ha egy webhelyet szeretne kódolni, annak meredek tanulási görbéje van – széleskörű JavaScript- és PHP-ismerettel kell rendelkeznie. Nem így van a webhelykészítőkkel. 

Ezek az eszközök segítik a kisvállalkozásoktól és bloggerektől a híroldalakig és az e-kereskedelmi vállalkozásokig mindenkit abban, hogy percek alatt egyszerűen létrehozzon webhelyeket.

Melyik a legjobb kisvállalkozási webhely-készítő?

A legjobb kisvállalkozási szoftver mindent megad, amire szüksége van a gyors beállításhoz. Az alkotónak állandó rendelkezésre állásra van szüksége, hogy webhelye ne álljon le, és e-mail fiókokat kell biztosítania alkalmazottai számára.

A helyi kisvállalkozásoknak egyedi webhelyfunkciókra is szükségük van, például térképekre és útbaigazításra, nyitvatartási időre, kuponmegosztási lehetőségre, fotógalériákra, közösségi média integrációkra és még sok másra.

Míg a listán szereplő szoftvereszközök többsége lefedi azokat az alapokat, amelyekre a kisvállalkozási webhelyeknek szüksége van, van néhány, amely kiemelkedik a többi közül.

Íme az általam választott kisvállalkozások legjobb webhely-készítője:

1. Wix.

A Wix az első számú választásom, mivel ez a piac legegyszerűbb és leginkább funkciókban gazdag platformja a kisvállalkozások számára, és a legjobb témákkal rendelkezik.

Wix kisvállalkozások számára

A vállalkozások könnyedén csatlakoztathatják domainjüket a Wix.com webhelyhez, témát választhatnak webhelyükhöz, hozzáadhatják adataikat, és rákattinthatnak a közzétételre.

Noha a Wix nem olyan felhasználóbarát, mint az olyan alapvető szerkesztők, mint a Hibu vagy a SITE123, a témák és a SEO-funkciók kiemelkedővé teszik az online jelenlétet kiépíteni kívánó vállalkozások számára.

Íme néhány egyedi funkció, amelyek a Wixet nagyszerű lehetőséggé teszik a kisvállalkozások számára:

 • Google Cégem oldalának szinkronizálásával könnyen megtalálható az interneten.
 • Csatlakozhat a Google Search Console-hoz, hogy a Google automatikusan indexelhesse webhelyét. Néhány percen belül megjelenik a keresési eredmények között. 
 • Használja beépített ütemezőjét időpontok foglalásához. 
 • Egy helyen hozhat létre és küldhet számlákat.
 • A beépített e-mail marketing eszközökkel gyorsan összeállíthatja ügyfél-e-mail listáját.
 • Adjon hozzá egyéni űrlapokat, például kapcsolatfelvételi űrlapokat, felméréseket, kérdőíveket és szavazásokat, hogy információkat gyűjtsön a webhely látogatóitól.

Összességében a Wix megkönnyíti egy szilárd üzleti webhely elkészítését egy délután alatt. Bár blogger vagyok, és a WordPress-t használom ehhez az oldalhoz, készítettem kisvállalkozási webhelyeket a barátok és a család számára, és mindig a Wixet használom.

2. Hibu.

A Hibu a második számú választásom a vállalkozások számára digitális marketing funkciói miatt. A helyi vállalkozás elnyerésének kulcsa az erős online jelenlét a Google-on, a Facebookon és az összes helyi címtárban. És nem csak azt.

Ezenkívül lépéseket kell tennie a helyi rangsorolás javítása érdekében, és tudnia kell, hogy a Google a helyi rangsorokat a relevancia, a távolság és a kiemelkedőség alapján határozza meg.

A Hibu tudja ezt, és segít a digitális marketing minden területén, beleértve a helyi listák kezelését, az online értékeléseket, a közösségi média marketinget, a keresőmarketinget (SEM) és a keresőoptimalizálást (SEO).

3. OLDAL123.

Ha nem jártas a technológiában, és csak egy egyszerű webhelyet szeretne, hogy az emberek online megtalálják vállalkozását, a SITE123 jó választás az Ön számára.

A weboldal indításakor a három lépésből álló egyszerűsége miatt szinte minden cégtulajdonosnak képesnek kell lennie egy egyszerű 3-5 oldalas weboldal létrehozására a szoftverével.

Bár a fenti kettő közül az egyiket javaslom, ha valamit gyorsan el kell végeznie, a SITE123 ezt megkönnyíti.

Melyik a legjobb e-kereskedelmi webhely-készítő?

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők egyszerű módokat kínálnak a tartalom webhelyére való áthúzására, valamint olyan robusztus e-kereskedelmi funkciókat kínálnak, mint a termékoldalak, szállítási integrációk, terméklehetőségek, kuponok, fizetési átjárók és még sok más.

Íme a legjobb e-kereskedelmi webhely-készítő választásaim:

1. Wix.

Wix e-kereskedelem

A Wix erős online értékesítési képességekkel rendelkezik, és nagyon könnyen használható. Emellett pontokat kapnak néhány klassz e-kereskedelmi témáért.

Íme az egyszerű lépések az e-kereskedelmi webhely létrehozásához a Wix segítségével:

 1. Jelentkezzen be Wix-fiókjába. 
 2. Válasszon a több mint 500 e-kereskedelmi webhelytéma közül.
 3. Szabja testre üzlete kialakítását.
 4. Adja hozzá termékeit online áruházához.
 5. Csatlakoztassa választott fizetési szolgáltatóját, és adja meg a szállítási beállításokat.
 6. Válasszon egyéni domaint új webhelyéhez. 
 7. Tegye közzé webhelyét, és kezdje el az online értékesítést. 

További információért feltétlenül tekintse meg a legjobb e-kereskedelmi platformokról szóló útmutatómat.

2. Shopify.

A Shopify a második számú választásom az online áruház építéséhez, mivel az alkalmazáspartnerek címjegyzéke és az egyszerű használat lehetővé teszi, hogy szinte bárki gyorsan elindítson egy webhelyet. Kiválóan ötvözik az online áruház funkcióit a webhely funkcióival.

A több mint 70 választható téma és a natív blogfunkciók segítségével percek alatt létrehozhat webhelyet, és hozzáadhat termékeket.

3. BigCommerce for WordPress.

A BigCommerce egy fantasztikus platform, és erős háttérfunkciókkal rendelkezik, de ezen a listán a Shopify mögött van, mert szívében nem webhelykészítő. Inkább fejlett, nagy értékesítési volumenű online áruházaknak készült, nem pedig azoknak, akik csak webhelyet szeretnének építeni.

Bár a háttérszolgáltatások szilárdak, néhány általános webhelyfunkció hiányzik, kevés téma közül lehet választani, kissé nehezen használható fogd és vidd eszközök, valamint korlátozott blogolási funkciók.

Ha tartalomban gazdag webhelyet szeretne létrehozni, akkor nagyon ajánlom a BigCommerce bővítményt a WordPresshez. Telepítheti a beépülő modult a WordPress irányítópultjáról, és szinkronizálhatja a termékeket a WordPress webhelyével a BigCommerce API-n keresztül.

Ez a kombináció lehetővé teszi a WordPress összes funkciójának használatát egy erőteljes e-kereskedelmi motorral, amely táplálja üzletét, és nem lassítja azt.

Gyakran ismételt kérdések a webhelykészítőkkel kapcsolatban.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

A webhely-készítők általában havi díjat számítanak fel, és a szükséges funkcióktól függően különböző árazási terveket kínálnak. A webhely-készítők átlagosan 3 és 50 dollár közötti költséget jelentenek havonta. Fájlkezeléssel és tárhelyszolgáltatással is rendelkeznek, azonban meg kell vásárolnia saját domain nevét.

Ha az e-kereskedelmi platform funkcionalitását keresi, az általában a havi 20-30 dollár körüli közepes árfekvésnél kezdődik.

A Wix jobb, mint a WordPress?

A Wixnek és a WordPressnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, és az egyik választás a másikkal szemben az Ön igényei szerint alakul. Míg a Wix könnyebben használható, és magában foglalja a webhely felépítését és tárolását is, a WordPress külön webtárhely beszerzését igényli. A WordPress a SEO, a személyre szabás és a blogolási funkciókhoz is a legjobb.

Végül, ha Ön egy kisvállalkozás, akinek egyszerű webhelyre van szüksége, a Wix jó választás. Ha összetettebb webhelyre van szüksége, vagy blogot szeretne indítani, a WordPress a legjobb megoldás.

Mennyibe kerül egy weboldal havonta?

A webhely havi kezelésének költsége havi 3 és 50 dollár között mozog. Figyelembe kell vennie a webhely-készítő havi árát, és ki kell számítania a domainnév éves költségét.

Például egy domain név évi 10 dollárért és egy Weebly csomag havi 6 dollárért 6,83 dollár havonta. Ez nem veszi figyelembe a harmadik féltől származó szolgáltatásokat, például az e-mail marketinget vagy a SEO-eszközöket az internetes jelenlétének növelése érdekében.

Van a Google-nak webhelykészítője?

A Google-nak van egy oldalas webhely-készítője, amelyet egyszerűen „Webhelynek” hívnak. Ingyenesen használható, és lehetővé teszi a kisvállalkozások számára, hogy gyorsan hozzanak létre és kezeljenek webhelyeket asztali számítógépeken vagy mobileszközökön. Bár az eszköz könnyen használható, határozottan nem a legjobb webhely-eszköz, mivel hiányoznak belőle az egyéni szolgáltatások, a SEO-eszközök és a webhely futtatásának egyéb kulcsfontosságú elemei.

Kaphatok ingyenes webhelyet a vállalkozásom számára?

Igen, szerezhet ingyenes webhelyet vállalkozása számára, de vannak korlátozások. Például a Wixnek van ingyenes csomagja, de Ön nem kap saját egyéni domain nevet. Ha saját „dot com” domain nevet szeretne, meg kell vásárolnia a domaint, és választania kell egy fizetési tervet.

Összegzés.

Itt van: a legjobb webhelykészítők listája. Mivel 74 lehetőség áll rendelkezésre, a listát a legjobbakra sűrítettem, hogy online kiválaszthassa a vállalkozásának vagy márkájának megfelelő opciót.

 • Ha a legjobb általános webhely-készítőt keresi, azt javaslom, hogy kezdje a Wix-szel.
 • A legjobb tervek és sablonok megtekintéséhez nézze meg a Squarespace-t.
 • Ha e-kereskedelmi webhelyre van szüksége a termékek online értékesítéséhez, a Shopify jó választás.

Milyen weboldal készítőt használsz?

Ha termékeket szeretne eladni online, tekintse meg a legjobb e-kereskedelmi platformokról szóló értékeléseimet. És ha csak egy egyszerű nyitóoldalt kell közzétennie, olvassa el a legjobb céloldal-készítőkről szóló értékeléseimet.